• Gepo
    Nem neked címeztem a kérdést, ez amolyan költői akart lenni (csak a Te hozzászólásod alapján jutott eszembe) szóval, bocs nem akartam kötekedni.
    Amúgy nem azon van a hangsúly, hogy mennyi CC-t veszel (az 5500 CC-t azért hoztam példának, mert azt éri meg a legjobban megvenni, de még az is drága szerintem), hanem azon, hogy sokkal jobban megéri előfizetésre költeni a pénzt mint CC-re (legalábbis szerintem). Mivel ha előfizető vagy nem kell megvenni az unlock-okat minden féle cuccra, és a cartel marketben lévő cuccokat meg lehet venni ingame pénzből GTN-en. Azt is megértem, hogy sok ember úgy gondolja, hogy azért nem éri meg előfizetni, mert nem tudja, hogy mikor lesz ideje játszani és az is előfordulhat, hogy az adott hónapban (amire előfizetett) egyáltalán nem tud játszani. Én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy tudom előre mikor nem lesz egyáltalán időm játszani (pl.: nyáron) és akkor nem fizetem be. Mondjuk én nem sokat költök az SWTOR-on kívül más játékra, mert arra már nincs időm (évente max 1-2 single player orientált játékot veszek, de van, hogy 1et sem).
    Amúgy bankkártyával nagyon egyszerűen lehet venni Game Time-ot g2a.com-on (mondjuk egy kicsit drágábbra jön ki, mintha az SWTOR-on lennél előfizető).
    Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.02.23. 11:30:21