60294
-
Plata #52576 Mi jár a felfedezésért?
Ha jár valami akkor vissza megyek felfedezni én is,tegnap például Vanguardal 21-es szinten jutott eszembe hogy csinálni kellene a fő történetszálat,gyorsan eltipliztem Taris-ra és végig rongyoltam a küldiken,a terület kb 20%-át ha felfedeztem. -
Plata #52575 Tegnap mentem 3 FP-t,kettőn nem esett semmi harmadikon igen de nem az enyém lett. -
Plata #52574 Selonai faj nem nagyon érdekel,de társak háttértörténete érdekelne. -
#52573 A full felfedezésért milyen bónusz jár? -
oz #52572 Melyik terület? Ha tudsz mutatni egy aktuális térkép képernyőt, esetleg megmondható, mi hiányzik. -
Gudott #52571 Végül is kiderült, hogy csak a quest kijelzése volt béna, nem ugrott a story, most viszont alderaanon nem bírtam felfedezni egy térképrészletet (ahol az imp és rep küldetéslánc összeér) és nem bírok rájönni hol lehet 12/11-en van, ahol gondolom hogy lehetne, ott állandóan exhaustion zone-okba futok :) -
#52570 A karbantartás alatt olvassátok el a Seloniai fajról írt ismeretterjesztőnket! :)
http://corellia.hu -
gunji #52569 Jah értem, sry, félreértettem. De attól még elképzelhető, nem csodálkoznék.
A planetary commos mondatra: nekem eddig is jól működött, igaz komolyabban január/február óta nem játszottam, de előtte tuti nem lehetett magasabb szintű modot venni.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.08. 23:35:59 -
Gudott #52568 Nem egészen, én már lerendeztem Zash-t, csak thanatonhoz nem mentem el, hanem inkább visszamentem Alderannra befejezni a bolygó (frakció) questet, na eközben hívott valaki, hogy segítsek leverni Zash-t és utána mentünk tovább, de végig spectator módban voltam, mivel papíron nem lehet class küldit úgy osztani mint a planetary-t , heroicot, stb. Régebben smuglerral, talán Vosson volt ilyen hogy sokáig együtt haladtunk, de a class storykat mindkettőnkén meg kellett csinálni, nem számított bele ha ott voltunk segíteni a másiknak. Na mindegy, holnap meglátjuk, nem fogok a kardomba dölni, de zavar. Ja igen, míg el nem felejtem, a planetary commos vendoroknál már nem tudtam a szintemnél magasabb modot kivenni, ezt is mostanában foltozták be, közel másfél évig nem zavarta őket ...
szerk: jön a Ranked Warzone Arena Season 3
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 23:29:04 -
gunji #52567 Ha jól értem, akkor a Chapter 1 záró küldetésében segítettél, de Te még történetileg nem jártál ott. Akkor igen, elképzelhető, hogy beszámítja neked is. Esetleg próbáld meg, hogy a neked kimaradt küldetéseket végre tudod-e hajtani. Ha jól emlékszek, akkor a sentinelemmel valami hasonló történt Alderaanon, amikor besegítettem a bónuszba, mielőtt a bolygót befejeztem volna (bár már régen volt :D)
A szint ilyenkor nem számít. -
#52566 De jó hogy szólsz, már kicsit hanyagoltam a gammát és most így megint fog vinni magával! :) -
Gudott #52565 Értem, úgy tényleg kissé nehéz a dolog.
Más: class story-ban van olyan bug, hogy ha azonos class storyjában segítek, akkor az én story-m is előrelép, hiába vagyok spectator módban a párbeszédek alatt? Konkrétan inkvizítor Chapter 1 vége, történt ami történt ( Zash/Khem, muhaha), visszamentem segíteni egy ismerősnek aki előrébb járt egy kicsivel, de szintben alattam volt, de azt vettem észre hogy már csak az ő class storyját jelzi ki, hogy menjen a hajóra és használja a holoterminált, de jobb felső sarokban még az van hogy menjek Zash negyedébe. Úgye class story, sem eldobás/újrafelvétel, sem reset nem jön szóba.. Ilyenkor mi van. Relog vajon megoldja, vagy így jártam? -
Plata #52564 Nem nagyon ismerek senkit,mert úgy általában magányosan járom a galaxist.Nyáron nem nagyon játszottam mert nem jutottam hozzá. -
Gudott #52563 Megkérsz valakit akit ismersz és részletekben megadod, perpil jobbat nem tudok.
(és nem kioktatásnak, de akkor kell vásárolni, mikor jó áron van, és ha lehet csak account wide-os cuccokat)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 18:54:01 -
Plata #52562 Az klassz,megyek a kicsi fejvadászommal megint napi és hetire.
Red Eclipsen megint iszonyat drága a kari slot.500 ezer körül van.Sajna nem tudtam venni CC kártyát mert cd galaxisban kifogyott.350k credites korlát kibaszás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.08. 18:41:25 -
Plata #52561 Nekem csak normal FP-ken van tapasztalatom,nekem esik FP-ken,és már nyertem is cuccokat.Foundryn ha jól emlékszem két bossból is esett.Esett opcionális és sima bossból.Nincs hutt kiegem így 50+-osokról nincs infóm,és csak random FP-ről van tapasztalatom. -
Gudott #52560 Lehet nekem is lesz első kézből tapasztalatom, hetek óta tegnap játszottam 40 percnél többet egyhuzamban, sikerült is végre magam mögött hagyni Alderaan-t a kis Sorcerer-emmel, és újfent rájöttem hogy az összes Organa idióta :) Most van pár nap szabadság, lesz egy kis időm kísérletezgetni. (feltéve ha a Harbinger nem döglik le megint ).
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 18:08:16 -
#52559 Ezert kerdeztem olyanoktol, akiknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. Termeszetesen raszantam azt az idot, es szetneztem redditen, dulfynal, tor-decoron, swtoron es egyeb forumokon is napkozben, de mindenki ir minden felet, amellyel megint ott tartok, ahol a part szakad. Koszonom a segitsegedet, de nem tippet keresek, hanem konkret tapasztalatot varok olyan emberektol, akik probaltak mar szolozgatni dekor miatt mostansag a FP-ket. :) -
oz #52558 Amikor valami nem fix drop, akkor bárki felkerülhet a szopórollerre, és lehet peches. Elvileg a bónusz bosszok emelt eséllyel dobják a ház itemeket, de bónusz nincs mindenhol normálban, HM módban meg nem biztos, hogy egyszerű szólózni. Pug esetén meg kell küzdeni a többi taggal is. Én Cademimuban mentem sok normál kört, mire kidobta a kellő itemet, de az legalább gyors. Colicoidból kellett az ágyú, na azt nem gyors szólózni, ott töltöttem némi időt. -
Gudott #52557 nem tudok jobbat, keres rá a neten (dulfy, reddit, swtor.com fórumai) néha tényleg elég trollol üzemmódban adja a játék, de lehettél csak szimplán peches. -
#52556 Az oke, heroic bossokkal es instanceolt teruletekkel nincs gond, azokbol potyognak szep szamban. De van par nagyobb cucc, amellyel el akarom "csufitani" a hazikot, de az istennek nem esnek szolozva, se bossokbol, se bonus bossokbol. Mert ha eleve nem is eshetnek, akkor nem szopatnam magam feleslegesen :) De ha igen, akkor holnap belelepek egy nagy kupac tehenszarba negylevelu loherevel a kezemben kiszallva a zold trabantombol, es tovabb probalkozok... -
Gudott #52555 Fp-t nem tudom, de heroicból annyi esik mint a szemét. -
#52554 Kerdes dekorosokhoz: csak en vagyok annyira peches, hogy sosem esik szolozott FP-bol berendezes, vagy ez direkt van igy? Partyban esik mint a rosseb (bar azokbol sem nyertem egyet sem eddig), de szolozva nem akarja az igazsagot. Tapasztalat? -
Gudott #52553 Valamint holnaptól ismét Bounty Contract Week, jó vadászatot :) -
Gudott #52552 Maintance, 2.10 és további class változások (link) -
Nephin #52551 Persze, ki fogom rakni, most már nem lesz több beküldő, ha eddig nem küldte be más, gondolom. :) -
weky #52550 Ment egy privát üzenet! :) -
gunji #52549 A nyári klántoborzásról tudható valami infó? Jelentkezett pár klán? Jöhet magánba is. Köszi. :) -
Plata #52548 Ha a honlapotokon lesz Sw Tor magyarosítás szólj,és benézek. -
#52547 Olvasható nálunk a hivatalos oldalon megjelent "Remnants" című írás magyar fordítása!
Ugorjatok be!
http://corellia.hu
Utoljára szerkesztette: RandomJedi, 2014.09.06. 02:54:39 -
#52546 Igen, az. Ennek a Imp. tukorkepe a DK-s hologram kuldetese. (annyi a kulonbseg, hogy fali szonyegek/zaszlok eseteben egyik rep, masik imp stilust kap)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.04. 11:36:08 -
Plata #52545 Még a Stronghold küldit sem tudom megcsinálni,mert pref vagyok,gondolom az a stronghold küldi amit Coruscanton egy hologram csóka ad,hogy vegyek egy házat. -
oz #52544 A kapott legacy bank alapból 1 tabbal rendelkezik, a továbbiak unlockolása már credit/cc.
Méretre a Coruscan/DK a legkisebb, a Nar Shaddaa-i nagyobb, de vannak kisebb szobái is. Méretre a Tatooinei a legnagyobb, de ott rengeteg a szabadtéri hely.
Én jól szórakozom a housinggal, pont tegnap lettem nagyjából kész a coruscanti lak berendezésével. Egy kicsit több élet szerintem is kellene bele, mászkáló compok, vagy pl. a letett rep guardok csináljanak valamit, ne csak álljanak szoborként. Meg jó lenne a tárgyakat használni, leülni/lefeküdni, enni inni, mit tudomén. Mókás, hogy eddig egyetlen tárgyat találtam, amit lehet használni, ez pedig a colicoid instából szerezhető ágyú, azzal lehet lőni :).
Egyébként aki sok alttal rendelkezik, és csinálja a conquest küldetéseket is, érdemes minden karakterrel kiszedni az induló questért kapott cuccokat, és trófeákkal/kapott cucokkal minél jobban berendezni az összes meglévő strongholdot. A berendezés szintje bónuszt ad a heti conqest pontokra. -
#52543 Subkent ingyen kapod a tutorial kuldetes rewardjakent. 1 db / karakter. Nem tudom, hogy a pref/f2p eseteben van e/lesz e elteres a cuccok beszerzeset illetoen. -
Plata #52542 Legacy bank érdekelne,de mennyibe kerül? -
#52541 Jelenleg inkabb hangulat fokozo erteke van az egesznek, leszamitva a gyakorlatilag is hasznos par dolgot, mint a mailbox, bekoltoztetett vendorok, az Imp-Rep kozott is mukodo legacyhez kotott ujabb tarolo helyseg/bank, stb. Illetve, bar lehet, hogy csak en vagyok igy vele, de jo erzes vegre egyutt latni az osszes karakterem osszes gepjarmuvet a garazsban, amelyeket az evek alatt bugaztam ossze. Jo lenne, ha minden targyat lehetne hasznalni, leulni ra, beleulni, stb. - de majd talan kesobb lesz ilyen is. Sot, az aktualis karakteremen kivul a tobbi, a legacyhoz tartozo karakteremet is siman el tudnam kepzelni a hazikoban maszkalni, amig en jatszok. Ha mar ki lehet alakitani egy csaladi koteleket evek ota a jatekban - annak volt valaha barmilyen haszna is RP-t leszamitva? -, akkor eppen lakhatnak egy kegliben is.
Ez egy Housing ficsor, amely jelenleg money es/vagy timesink jellegu elfoglaltsag, ennek hianyatol senki sem lesz kevesebb, ennek birtokaban senki sem lesz tobb, jobb jatekos. Viszont fun, erdekes es van egy hangulata, amikor hazatersz, es az eloterben var rad ~20 Companion diszsorfalat allva, meg akkor is, ha normalis esetben a masik oldalhoz es ellenseges karakterhez tartozo tarsak szemrebbenes nelkul agyonlonenek koszones nelkul :) Illetve, az achiek utan kapott berendezes vagy dekor cuccok adnak nemi motivaciot egyes teruletek vagy FP-k ismetelt meglatogatasara, vagy az adott achievement befejezesere.
Ha pedig fejlesztik egy picit az egeszet, es tenyleg elni fognak a tarsak, es nem csak szoborkent allnak egy helyben, akkor az meg fog dobni a hangulaton, lasd a korabbi Fallout New Vegasos peldamat - vagy elvarasomat :)
A Couruscant es a DKs apartman nem rossz, de ketsegtelen, hogy a joarasitott Naar Shada a hangulatosabb. Talan mert kisebb (?), jobban.be lehet lakni eleinte.
Es egy jo tanacs, a "clear all" vagy valami hasonlo resetelos mokaval csak ovatosan, azt hittem csak az ajto mogotti "szoba" reszt reseteli... Nos., nem feltetlen :) -
#52540 Vannak különböző crew skilles cuccok, amiket lehet használni. Pl rubat crystal-t szüretelni, vagy van safe-is, amiből random alkalomszor nyerhetsz ki kreditet, de találkoztam már salvage cuccokat dobó ládával is. -
gunji #52539 Hát, igen
Alderaan kicsit lassú most, House Alde Librarytól Wardpost Hurne állomásig repülő halon 4:45-ig utaztam. Asszem' új csúcs ez nekem -
Plata #52538 Hát akkor kb semmi értelme,csak egy dísz. -
gunji #52537 A mailboxot és bankot igen, s gondolom van még pár ilyen, de általában nem. Pl. székre nem lehet leülni, igaz a /sit használható, de az sem a székre ül úgy, mint ahogy a székre ül az ember, hanem mintha a földön ülne. Meg elvileg van egy /chair is, de akkor sem az adott székre ül le, hanem kinő a földből egy szürke árnyék, s azon imitálja a széken ülést. Persze lehet pont úgy odaállni a szék elé, hogy a /chair-re úgy tűnjön, hogy azon ülsz, de nem az igazi.