• gunji
    Nekem is volt tavaly hasonló - de nem ugyanez az - üzenetem, amikor szeptemberben az előfizetésem lejárt, s szerettem volna meghosszabbítani. Nem sikerült, azóta nem nagyon lépek be.

Amit javasolni szoktak ilyen esetre (a telefon a supportnak és a keressünk másik játékot lehetőség figyelmen kívül hagyásával):
    - kipróbálni másik böngészőben (IE, Chrome),
    - törölni a kártyaadatokat, majd felvinni újra,
    - más fizetési módot választani (pl bankkártya helyett Paypal*) (*=Persze a Paypal mögött is állhat ugyanaz a bankkártya, de azt az EA úgy sem fogja látni).
    - várjunk néhány napot, majd próbáljuk újra. Egyik lehetőség sem garancia a sikerre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    E hibával (amit NU2001-nek szoktak nevezni), amúgy rengetegen találkoztak, s nemcsak előfizetésnél, de sima CC vásárlásnál, vagy a kiegészítők vásárlásánál is, s nemcsak az SWTORban, hanem sok más Electronic Arts játékban is. Legalább 2011 óta ígéri az EA supportja, hogy kijavítja a hibát. Ezek szerint nem sikerült még
    A különböző fórumokon érdekes rémtörténeteket lehet olvasni. Azok közül, akiknek sikerült elérni a Bioware supportját, volt akinek azt javasolták, hogy hozzon létre egy másik accot a játékban, vegyen abban valamit, s utána majd tud vásárolni az eredetin is. Másvalakitől kérték, hogy inkább írja le levélben, hogy mi történt. Miután azt elküldte, a support válaszolt neki, hogy a hibát telefonon jelentse be. Volt olyan is, aki ahány supportossal beszélt, annyiféle választ adtak, de megoldást egyik sem adott.
    Van akinek azt mondták, hogy ez a hiba a bank biztonsági intézkedése kártyalopás esetére, amikor pl. nem abból az országból próbálják használni a kártyát, amiben a kártyatulajdonos lakik/tartózkodik. Ezért megtagadja a tranzakciót, amit nem lehet manuálisan feloldani, kell várni pár napot, amíg ez automatikusa megtörténik. Volt olyan, akinek a többszöri próbálkozása miatt egy hónap várakozást javasoltak.
    Azt olvastam, hogy a számlázó részlegük Svájcban székel, s ha igaz a fenti probléma, valamint ha azt jól is értem, akkor pl egy Magyarországról indított vásárlást a bugos számlázó programjuk svájciként azonosíthat/továbbíthat. De lehet, hogy rosszul gondolom, az biztos, hogy hihetetlenül béna és amatőr társulatról van szó.
    (Mielőtt valaki Bioware ellenességet gondolna rólam, kérem, jusson eszébe, hogy ez nálunk bárhol bárkivel bármikor és bármelyik szolgáltató esetében előfordulhat, ehhez nem kell külföldre menni ;)