Gudott#53136
Nem tudom mi csapta ki a biztosítékot, ha a két új kiegészítő akkor semmi extra nem történt tavaly is két kieg jött ki a SoR és a Stronghold ( ill ha azt vesszük 3, mivel a starfigter preferedeknek és f2p-nek csak 2014-ben lett meg)
Amit a tömeg akar az a class stroy-k folytatása, nagyjából mindenki tapsolt annak a nyúlfaroknyi tartalomnak amit a SoR hozott e téren, de ha mérget nem is vennék rá, azért eléggé biztos vagyok benne, hogy nagyszabású class story folytatás nem lesz.
Az hogy Ziost hogy fog megjelennei a játékban, nem tudom. Lehet olyan lesz, mint Manaan, csak egy FP indító terület, de az is lehet hogy Ilum/Maken/Oricon szerűen lesz minden benne.
Az már más kérdés, hogy cartel market is jól hoz a konyhára, így nincs annyira nagy mozgató erő, nem lebeg Damoklész kardja a fejük felett. ( erre jó példa, hogy képesek voltak annyi fejlesztőt elvonni és áttenni a Shadow Realm játékhoz, és mindezt hiába)
Az hogy átszabják a ruha design részét és lesz egy "skin" slot, ami mozgatható, az szerintem pozitív, pedig én nem vagyok sims rajongó. Ha a leírt módon megvariálják a companion rendszert azzal megint nem lenne nagy gond, most aki tehet Treek-kel megy, ami egy idő után eléggé idegesítő. PvP-hez nem igazán van mit hozzafűznöm, ahogy az exploit kezeléséhez sem, egyik sem érint. Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.24. 19:15:55