Jó ideje már abbahagytam a játékot, de úgy terveztem, hogy az ünnepek táján visszanézek az új kieg és a Life Day Event miatt. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Nézegettem a Life Day Eventet, s nem találtam mást, minthogy dobáljuk egymást és az npc-ket hógolyókkal és talán esik egy-egy doboz, amiből ha elég összegyűlik, akkor vehetünk pár szobadíszt. A dobálás önmagában jópofa, tavaly is volt, de akkor Ilumon volt más is, amivel el lehetett tölteni az időt. Most idén Ilum - ha jól nézem - nincs. Van még esetleg valami más is, amit nem találtam meg, vagy csak a dobálás, mert az egy kicsit soványka? :(
Az új kieget egyelőre kihagynám, jelenleg nem feltétlenül költenék erre 5200 forintot, csak ha sikerül előfizetni megint és megbarátkozni ezzel az új disciplines rendszerrel. De ahhoz kéne valami guide. A jedimmel nézegettem, de egyelőre nagy csalódás. Normális/érthető leírások híján a v2 alatt is saját kútfő alapján harcoltam, de ebből most kiesik 3-4 megszüntetett skill, amik fontos építőkövei voltak a harcmodoromnak. Sajnos most ki kell találni valami újat, úgy érzek, mintha egy új játékot kezdtem volna, csak épp lvl55-ön. :( Lehet, h inkább megvárom a következő patchet a togrutákkal, s kezdek egy új karaktert.
Azt viszont örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen gyorsult a játék. Ezt mindenképpen pozitívumként értékelem.