Gudott#52986
Most a healer scoundlernek 0 normálisan sebző skillje van. a nagy nerf előtt játszottam scoundler healerrel, akkor a sebzéshez is hozzá tudtál tenni ( flyby, sabotage charge és a vital shot DOT-jának időtartamát is megnövelhettem 40%-kal. Igaz cserébe, mint a mérgezett egér, úgy kellett rohangálni hogy black basthoz bepozcionáld magad miközben healeltél, ugrálni coverbe a sabotage charge elsütéséhez, stb. Én így tanultam meg normális konfigolni a keybindet és használni. Nyilván volt két olyan képessége ami miatt a pokolba kívánták PvP-ben. ( emergency medpack 30% healt alatt gyak ingyen volt, ha elég sok alacrity-velt olyan alacsony volt a GCD-t hogy nagyon sokáig ki tudtad tartani a célpontot és a heal miatt folyamatosan tickelő upper hand. Aki tudod vele játszani mind Pvp-ben, mind PvE-ben nagy előnyt élvezett. Kb ezóta folyamatosan nerf nerf hátán. eleinte jogosan ( emergency medpack, back balst knockback , stb) de mára már átestek azon a bizonyos lovon. Kb mintha a healer merc-től elvennék a Rail shot és a death from above képességeket.