60295
-
Plata #52255 Lehet hogy előfizetősnek nincs le korlátozva a fejvadász küldi napi egyre,de preferedként napi 1 küldi van és hetente kingpin. -
#52254 Nem tudom, nem ismerem ezt a páncélt, de Fazer az #52200-ban linkelt egy oldalt, ahol rengeteg ruci fent van, ott lehet érdemes keresgélned. Mondjuk kicsit macerás az oldal használata véleményem szerint, de bele lehet jönni :) -
#52253 Én csak azt írtam, amit olvastam a neten. Azért kérdeztem rá, hogy jól értelmeztem-e. De ha igaz amit Plata írt, akkor elvileg úgy jó ahogy én írtam.
A reputation-ra meg csak azt írtam ami a táblázatban van, illetve hogy nem értem. Idézem:
"A reputationokat nem igazán értem, se a számítást, se azt a 10%-os marhaságot, de a táblázat alapján van 6 szint" -
Plata #52252 Nem tudom melyik ez az armor,de ha adaptive armor akkor 1-es szintől tudod használni,csak nem lesz rajta semmi stat,és ezért ami küldi közbe esik jobb lesz nála.Azt hiszem 9-es szintől lehet modolni a páncélokat.Onnantól már jobb ha raksz bele modokat jobb lesz mint a küldis. -
FNightWalker #52251 Köszönöm a válaszokat.
Az itt látható képen lévő armor setet hányas szinten és hol lehet megszerezni? Továbbá tudnám használni egy Sniper/Sorcerer karakterrel akár 1. szinttől?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.swtor-life.com/wp-content/uploads/2013/07/RPXPMJ_37.jpg
-
Plata #52250 Napi 1 küldi van,nem tudom régen hogy volt,most egyet vehetsz fel,ha kész többet nem lehet.Kingpin küldit 5 tokenért lehet unlockolni. -
oz #52249 Nem teljesen értem, amit írsz, de a bounty week kicsit máshogy működik emlékeim szerint.
A henchman - normál napi - questeket minden nap meg lehet csinálni, de egyszerre csak 1 lehet aktív. Felveszed, elmész megcsinálni, visszamész a fleetre, leadod, felveszed a következőt, mész megcsinálni, stb, amíg van bolygó (6 bounty oldalanként). Aztám másnap mehet elölről.
Ezekért a questekért kapsz egy tokent, 5 darab után tudsz kingpin bountyt unlockolni egy adott bolygóra. Ezt csak egyszer kell megcsinálni, onnan minden event alkalmából elérhető lesz. Kingpin bountyt 1 karakterrel 1 héten csak egyszer lehet megcsinálni. Plussz naponta csak 1-et lehet megcsinálni. Ez azt jelenti, hogy ha mind a 6 kingpin bounty unlockolva van, akkor 6 napon keresztül napi 1-et megcsinálva végezni tudsz az összessel.
A reputáció növelésedet nem nagyon értem, ott szerintem félreértesz valamit. A hetente szerezhető reputáció maximálva van, elvileg 12000 pont. Előfizetési státusztól függetlenül ennyit szerezhetsz maximum. Reputációt úgy tudsz növelni, ha a kapott zöld/kék/lila reputációs tokeneked elhasználod. Azok adnak neked 270/630/1440 pontot. Ezt az értéket befolyásolja a guild bónusz (növeli, attól függően, hányan vagytok a guildben preferredek/előfizetők), valamint az előfizetési státusz (csökkenti nem előfizetői esetben).
A trükk ott van, hogy a tokent akkor tudod beváltani, ha még nem érted el a 12000 pontot, és mindig megkapod az adott tokenért járó teljes pontot. Tehát ha a héten beváltottál 11999 pontot, és beváltasz egy lila tokent, akkor kapsz még (10% guild bónusszal, előfizetőként) 1584 pontot, így elméletileg maximum 13583 pontot kaphatsz. Persze ennyit nem tudsz, nem tudod kisakkozni a 11999 pontot.
A reputációs szintekhez szükséges pontok:
Outsider: 2500, Newcomer: plussz 5000 (összesen 7500), Friend: 7500 (15000), Hero: 10000 (25000), Champion: 15000 (40000), Legend: 30000 (70000)
A jutalmak megítélése ízlés dolga, tápos itemekre ne számíts (általában egyik reputációnál sem). Mountok, petek, móka itemek, modolható (de üres) páncélok/fegyverek, néha festékek, esetleg legacy armorok/fegyverek (gree eventnél). -
Plata #52248 Ha haladsz előre a karaktered történetében,epizódok végén kapsz egy skill-t,vagy emote-t.Amit a többi kari is megkap a legacy-ban. -
oz #52247 Még annyit a képhez, hogy az adott szakmához jelzett gathering skillek ahhoz elegek, hogy zöld szintű cuccot csinálj. A kék és lila cuccokhoz kellenek a kapcsolódó mission skillek által hozott alapanyagok, valamint a mission skillek hozhatnak recepteket is.
A slicing augment alapnyagokat hozhat, így azokat használhatják az augmenteket készítő szakmák. -
#52246 Én se tudom hogy mitől és hogy nő, de level 2 elején van nekem személy szerint. És valamikor látom hogy kapok hozzá 5 xp-t.
Ez meg jó kis kép, hasznos. Kár hogy nincs banner, mehetne ez is oda FAQ-ba .... -
oz #52245 A legacy maximum szintje 50, addig mindig fejlődik, ha létrehoztad. 10-es szinttől, az első bolygó class küldetése után tudod létrehozni. Minden kapott xp mellett legacy xp-t is kapsz. Ha elérted a maximum karakter szintet, akkor is kapsz legacy xp-t, amíg annak el nem éred a maximumát. Arányosan kapod, ha sok XP-t kapsz, akkor több a legacy xp is (ha maximum karakter szinten nem kapsz már XP-t, akkor is meg van adva, hogy az adott questért/mobért stb mennyi XP/legacy xp járna). Alacsony szinten lassan fejlődik, mivel nem kapsz sok XP-t. Maximum szinten, amikor mondjuk egy raiden ölitek hegyekbe a trasht/bossokat, meg adod le a weekly/daily questeket, akkor ömlik a legacy xp is. -
Plata #52244 Legacy 10-es szinttől van.Nekem nincs hutt cartel kieg így nem is lehet 55-ös szint,a legacy-m már 20 felett van asszem. -
FNightWalker #52243 Egyébként akit érdekel, itt van egy kép arról, hogy melyik crew skill melyikkel "párosítható"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FNightWalker #52242 Amit ÉN nem értek az a legacy leveling
a legacy csak 55. szint felett fejlődik? vagy 55. szint alatt is fejleszthető? rengeteg olyan dolog van, aminek hasznát vehetném szintezés alatt.
A Legacy fejleszthető achievement pontokkal?
Egy kicsit meguntam a Sith vs Jedi "vonalat" úgy hogy kezdtem egy Imperial Agentet (chiss ) ahogy elnéztem a képességeit, vannak közelharci ill. távolsági (gránátok, stb) Sniper ágat fogom fejleszteni, így arra gondoltam, hogy
jól jönnének az egyéb gránátok amiket Cybertech-el gyártanék. Az Cybeteches "fülesek" jók az Imperial Agenteknek?
-
#52241 Köszönöm a linkeket, kicsit megpróbálom összefoglalni, hogy jól értem-e.
Első 5 napban Henchman Bountyk vannak. Minden nap 1-et lehet csinálni. Egy bolygón 5 Bounty contract van. És a bolygók szinthez kötöttek. 15 szint felett indul a party.
Kingpin bounty 5 Henchman után jár 1. Szóval egy hetet 6 nap alatt le lehet tolni. És ez a maximum is. A reputationokat nem igazán értem, se a számítást, se azt a 10%-os marhaságot, de a táblázat alapján van 6 szint.
Outsider, Newcomer, Friend, Hero, Champion, Legend. Ezeket 3 különböző módon lehet elérni. Ha mindent megcsinálsz, akkor minimum 12000 reppes hét lehet, 12600/hét és 12672/hét.
Gyanítom, hogy preferedként csak a 12000-es reppet fogom tudni hozni.
Így az első héten el lehet érni a 2. szintet, a következő hónapban az első szintet, a következőben aztán így tovább, szóval azért van mit szenvedni vele.
Ja meg egy nap csak egy karival lehet egy szerveren csinálni ezt is, mert az a limit.. -
Pacho #52240 Vagy itt -
FNightWalker #52239 Általában a hivatalos oldalon/vagy rajongói oldalakon jelzik.
(Egyébként itt egy részletes leírás az eventről:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=671102) -
#52238 Ma játszottam pár órát és láttam hogy van valami Hutt Bazaar vagy micsoda.
Utána olvastam, ez ugye a nagy fejvadász héten szokott aktív lenni. Valami jelzi hogy mikor van Bounty week? Nagyon jó cuccokat lehet beszerezni, ha elérsz magas szintet. Illetve mik a tapasztalatok? Mennyi küldetést kel csinálni, hogy már magasabb reputációt elérj?
Illetve itt mire kell számítani majd? Milyen feladatokra? Illetve ez mindenkinek elérhető vagy csak a BH-knak? -
ChipHazard #52237 Oh értem, kössz, már az ideg kerülget, kiléptem és jo lett utána, de aztán megint, lehet hogy félre csusznak az ujjaim, aktivan használom az alt+ számok betük dolgot :) lehet hogy rá csuszik az ujjam a shift-re is. kössz. -
#52236 nem a játékkal van a gond, a windóz váltott át angol bill-re..
elvileg alt + shift gombot picit nyomva tartod majd elengeded, akkor visszavált.. -
ChipHazard #52235 Hali, skacok, remlem valaki gyorsan idenéz is tud segíteni mert ideg összeomlást kapok XD. Megint valam icsoda folytán elbaszodot a bill kiosztás, és megitn a Z az Y és forditva, tovább a nullás gomb sem müködik, tudom hogy van erree valami billetnyü kod de nem emlékszem meik álítja vissza, -
#52234 Én itt vagyok ha valaki kockulna .. -
FNightWalker #52233 Én szívesen jönnék, de lassan megyek el :D na meg másnaposan nem túl jó "kockulni". :D -
#52232 Valaki game? Red Eclipse .. -
Vincentcloud #52231 Köszi, mivel új karit akarok kezdeni nem igazán probléma, csak gondoltam rákérdezek
-
Kryon #52230 Red Eclipsen vannak legtöbben, de "közösség" nem igazán van jelenleg. Mindenki szerte szét, +nagy a pangás, szerintem kiegnél pörög majd fel újra jobban, addig marad a szólózgatás. -
Vincentcloud #52229 Merre található a játékban jelenleg magyar közösség köztársasági oldalon? -
FNightWalker #52228 http://www.twitch.tv/swtor/c/4692266
Ez nagyon jónak tűnik :D -
Plata #52227 Asszem igen.Voltam ott vagy kétszer.Régen. -
#52226 Viharos bolygó? -
Plata #52225 Taral 5 az amelyiknél bolygón kell mászkálni,birodalmi bázisokat feltörni meg egyéb apróságok.Még bringát is lehet használni.31-37 szintű FP. -
#52224 Az melyik? -
Plata #52223 Van egy nagyon elhanyagolt 33-as trooperem,Taral V menne trooperrel? -
#52222 Végig zúzzuk 50-es Trooperrel? -
Plata #52221 Á sikerült végül vagy 20 perc várakozás után,egy mandalorian raidert menni,esett egy lila slicing küldi is. -
#52220 írj nevet, megyek :-) -
Plata #52219 Red eclipsen próbálok 27-es scoundrel-el fp-re menni. -
#52218 Melyik szeró? -
Plata #52217 Na még ilyen sem volt,híler karival nem találok FP-re csapatot. -
#52216 Ja am köszi! :) Bazz de rég láttam már felkiáltó jelet! :D