• archetiz
    A probléma az, hogy a Slash ~2k-t sebez, míg a Merciless Slash ~5k-t. Kicsit utánanézve, a Slash-es elmélet azt mondja, hogy a MS-t ki lehet váltani, 2 db Slash-el. Utóbbival az a gond, hogy a két Slash között van egy GCD is, azaz az összehasonlítás inkább Slash vs. MS + még egy képesség, ami legtöbbször sima Strike szokott lenni, így a 2 Slash-el, ahogy te is említetted több centering-ed lesz, a 2. esetben pedig valamivel nagyobb dps-ed és plusz 2 focusod. Az meg, hogy neked melyik a fontosabb már egyéni ízlés kérdése, de én inkább az utóbbira szavaznék, egyrészt mert a centering szerintem amúgyis elég gyorsan épül, másrészt mert úgy rémlik, hogy a Watchman-nél előfordult, hogy néha-néha kevés volt a focus és egy kis plusz sebzés is jól jön.
    A Rebuke az tény, hogy segít a túlélésben, viszont mivel csak 1,5 másodpercenként veri vissza a sebzést, így az a +4 másodperc alatt legszerencsésebb esetben is max. 2 bejövő sebzés 20%-át nyeli el. Itt megint egyéni döntés, hogy megéri-e ez neked, de mint írtam én az alatta lévő sorból 3 pontot áttennék az offhand dmg boostolására, mert az elég sokat tud számítani, emiatt ez a +4 mp. Rebuke sajnos már nem elérhető.
    Persze lehet valaki tud jobb megoldást is, mint amit én írtam. :)