60296
-
#52216 Ja am köszi! :) Bazz de rég láttam már felkiáltó jelet! :D -
#52215 Ja am köszi! :) Bazz de rég láttam már felkiáltó jelet! :D -
#52214 SWAG az a fekáknál mindenre értendő. Jó dolog, rossz dolog, kínos dolog. De alapvetően pozitív dolgokra kezdték el használni.
Am: http://hu.urbandictionary.com/define.php?term=SWAG -
Kryon #52213 Eleinte együtt vándoroltunk, mindig komoly tervekkel, aztán később ott maradoztak/visszatértek néhányan, vagy meguntunk tovább költözni a többiekkel és elfogytunk. Páran még igyekszünk tartani a kapcsolatot, itt is ott is játszani egy kicsit, de egyre reménytelenebbnek látom, hogy egyszer újra összeállhat a régi csapat. -
FNightWalker #52212 Nem vagyok valami "nagy rajongója" az olyan csapatoknak, amik több MMO-ban is jelen vannak. Elveszik az erőforrást önmaguktól. Vagy játszanak egy MMO-val vagy ne játszanak eggyel se. :D -
FNightWalker #52211 Én most úgy néz ki találtam egy guildet,
(sajnos még nem sikerült utolérnem egyik "vezetőt" sem)
imperialdominion.enjin.com
ők elég aktívnak guildnek tűnnek. -
Kryon #52210 A multigaming hátránya, az egykor ~10 fős összetartó csapatunk az elmúlt években szétszóródott vagy fél tucat mmo között :( -
Kryon #52209 Ez az én gondom is jelenleg. A régi csapatból hárman maradtunk akire még lehet számítani guildhajó ügyben, többieket ts-en se láttam már vagy fél éve. És a háromból is egyedül vagyok aktív jelenleg. Ebből igencsak az lesz, hogy kénytelenek leszünk mi is csatlakozni valami más guildhez. -
FNightWalker #52208 Plata: swag = "menő"
Fazer: Akármennyi. :D -
#52207 Mondjad mennyi kell! :D -
Plata #52206 SWAG? -
FNightWalker #52205 Lehetőleg olyan érdekelne, ahol nem okoz majd gondot "kiperkálni" a GUILD SHIPET :D és persze Imperial oldalon. -
FNightWalker #52204 Jut eszembe, tudtok valami "nagy" aktív Nemzetközi guildet a The Red Eclipse serveren? -
FNightWalker #52203 SWAG -
Plata #52202 Könyvtárban a játék hozáadása->nem steames játék hozzáadása.Előjön egy lista a játékaidról. -
#52201 BTW, te steamen hogy indítod a gammát? Én próbáltam felvetetni a listába termékkód aktiválással, de nem ette meg a steam :) -
#52200 http://www.swtorista.com/ -
#52199 Most elkezdtem keresni ilyen armor set-eket, de sehol nem találok olyan helyet, ahol az armor sethez kép is tartozik, hogy hogy néz ki. Aztán 95 armor set van és ennyikedvem nincs végignyálazni őket... :) -
Plata #52198 Smugglerem polarban.
-
Plata #52197 Plusz pár karimnak egyéni összeállítású ruházata van,twilek troopernek például valami huttball szurkolós meze van meg hasonló ökörségek. -
Plata #52196 Human leány,21-es operative,Magnificent Dancer outfittel,kivéve a nadrág,ami relaxed vestments leggings.A táncos nadrág az már kicsit túl sok volt,vagyis inkább kevés.
Miralian 27-es scoundrelemnek Polar exploration szettje van,rossul emlékeztem a nevére,neki azért lett ez mert illik a ződ bőréhez a zöld ruha.
Miraluka 18-as jedi shadow-nak meg szép stately dress szett van,igazán szép jedi ruha,hogy szettnek-e vagy outfitnek kell-e nevezni nem tom.
Miraluka 19-es jedi sentinel-nek meg Juhani outfit. -
Plata #52195 Persze hogy lány. -
#52194 XXD -
#52193 Remélem női karakter és nem valami nagy darab férfi. Azzal nem futnék össze egy Tatooin-i sikátorba -
#52192 Én most egy rohadó, bomló, fémmel töltött Juggernauton dolgozok :D -
#52191 -
Plata #52190 Jah télleg a scundrel karimnak meg valami arctic explorer ruházata van. -
Plata #52189 A kis szintű jedi shadow-nak valami szép jedi ruha szettet vettem,a jedi sentinelnek meg valamelyik kotor szereplő szettje van. -
#52188 Ja a rucik jól jöttek, majd még kesztyű meg cipellő kell majd. :) Bár az a sivatagi egyenruhához tartozó sityka még mindig nevetséges :D -
Plata #52187 Igen,de vehetsz is magadnak GTN-en,nekem több karim is ilyen ruha szettben van,a híler ügynököm például szinte semmit sem takaró ruha szettben flangál. -
#52186 Jahm, asszem. :D Tegnap kb amúgy kidobott mindent neked ami kellett, szett szinten :D -
#52185 Hopp de jó kis táblázat! Ez a döfi nekem! :)
Kicsit visszatérve a pimpelésre, ha találok jó Narancssárga ruhákat és fegyvereket, azokat lehet úgy pimpelni folyamatosan, hogy csak a belevaló modokat szintenként cserélgetem bennük? és egyre jobb lesz a fegyver vagy páncél?
-
FNightWalker #52184 Ez a kép "zene" füleimnek
Ti is várjátok már az SW: Rebels-t? -
#52183 -
Plata #52182 Katt -
Plata #52181 Van,szintfüggőek. -
#52180 Athiss-t is végigdarálta nekem a 45-ös Bounthyval :D
Am van valami sorrend az FP-kre? Csak mert én úgy látom, hogy ezek így vannak, aztán mész random valamelyikre... -
Plata #52179 Hammer Station után egy igen csak pocsék FP jön.Athiss kicsit keményebb,ha a csapatban van 1 lökött már bukta. -
ChipHazard #52178 most egy 21-22-es Jedi Guardianom van, Kerra'Holt néven, remélhetőleg sikerül befizetni, még egy 2 honapot utoljára, az alatt talán végre befejezek egy stroy-t legalább, 2 éve jelent meg a game de még egy stroyt nem vitem végig, igaz, a legtöbbet szinte láttam a youtubon LOL.
-
#52177 Yolo :D