• archetiz
    Úgy tudom Watchman-nél a sebzésed nagy részét a Merciless Slash adja a burn effektek mellett és lehet csak én néztem el valamit, de nem igazán értem, hogy azt miért hagytad ki.
    Néhány apróbb módosítás:
    A Jedi Enforcer-re szerintem felesleges pontot rakni, mert a Rebuke nem képvisel annyira nagy dmg-t, az inkább menjen a Burning Focusra és a Swift Slash 1 pontját tenném a Merciless Slash-re, mert alig szükséges ennél a buildnél használni a Slash-t (gyakorlatilag csak akkor jön jól, ha minden egyéb cd-n van).
    A Recompense-nek sincs igazán értelme, a Riposte-ot inkább a Guardian tank használja, helyette inkább legyen egy Weakening Wounds.
    Viszonylag jelentős sebzés növekedést érhetsz el a Dual Wield Mastery-vel, a Swelling Winds 2 pontját, és még 1-et az Insight-ról inkább átpakolnék arra.
    Összességében valami ilyesmi: http://www.torhead.com/skill-calc#501bIbRrRrfsMzZhGZM.3
    Esetleg még a Force Fade 2 pontjával játszadozhatsz, hogy hova rakod, az már nem jelent sokat (mindenképp az 1. ágra kell, hogy a végén kijöjjön a Merciless Slash).
    Hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem és egy ideje nem játszom aktívan Sentinel-lel, ha meg igen, akkor is már több, mint fél éve Combat-et használok, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést kérek!