• Pacho
    Tudtam, hogy lesz példa a matekismeretek hiányára, de hát akkor következzen a szerda délutáni matekóra:
    Összefarmolsz mondjuk 1 millió kreditet, ebből 350k cash, 650k escrow.
    A 350K-s kreditből veszel egy 150k-s escrowt, majd tovább gyűjtöd a pénzt. Amikor elérted a cappet, akkor aktiválod és veszel egy 600k-s escrowt. Újból gyűjtesz pénzt, és amikor eléred cappet aktiválod a 600k-st. ÉS LÁSSATOK CSODÁT: máris van 950k-d.(Ezzel a módszerrel egyébként TÖBB pénzed is lehet, mint 950k, én a múlt héten 2,8 milliót hívtam le escrowból.
    Ha esetleg egy karival nagyon unalmas lenne a pénzgyűjtés, akkor több karival is meg lehet tenni, a pénzt pedig egyetlen karihoz csoportosítani. Erre is van megoldás, még akkor is, ha nincsenek barátaid (ami persze egy mmo-ban kizárt, hiszen pont ez a lényege, de whatever). Azzal a karakterrel akinél össze akarod gyűjteni a pénzt a későbbiekre, azzal beraksz egy medpacket a gtn-re, 350k-ért, és a másik kariddal akivel most farmoltál pénzt megveszed. Buksz rajta valamennyi "tranzakciós díjat" természetesen, de kényelmes.
    ÉS LÁSS CSODÁT: nem kell egy karival grindelned naphosszat.

Na most, hogy a matektanfolyam megvolt tedd fel magadnak a kérdést: dollárért akarsz venni magadnak karakterslotot, vagy rászánsz plusz egy kis játékidőt?