Mar en erzem magam kellemetlenul, mert ezek szerint nem volt vilagos a kerdesem. Mea culpa. Termeszetesen koszonet a segitsegert, de...
Szoval tudom (lattam, tapasztaltam), hogy flashpointokbol esik dekor cucc. Viszont eddig csak akkor esett nekem, ha partyval voltam lenn, cimborakkal vagy LFG-n keresztul. Ha EGYEDUL mentem a FP-re (companion + en, aka szolozva) - es erre vonatkozott a kerdesem -, akkor nem esett sosem egy dekor cucc sem, egyik FP-bol sem. Ezert kerdeztem, hogy szokott e mas is szolozni FP-ket dekor cuccokert, es ha igen, mit tapasztaltak? Esett e nekik egyedul, vagy nem?
Az, hogy partyban ugy esnek a dekor cuccok, mint Dombi Tibi fenykoraban a tizenhatoson belul, az oke. Sot, heroic kuldetesek kornyeken/teruleten is esnek diszek. Ezek nem kerdeses dolgok, ezek tenyek. A kerdes az, hogy szolozva vegigtolt FP-n esett e valakinek eddig barmilyen dekor cucc.
Mert a forumokon es a szoc. mediaban irnak mindent a joemberek, ember nem tudja, mi igaz es mi nem. Hivatalos allaspontot, vagy dev valaszt pedig nem talaltam eddig ezzel kapcsolatban. Lassan, mire megkapom a valaszaimat, mar nem is lesz aktualis a kerdes, ott tartok... :)
No, ennyi lenne roviden. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.09. 13:08:42