-
Jelenleg inkabb hangulat fokozo erteke van az egesznek, leszamitva a gyakorlatilag is hasznos par dolgot, mint a mailbox, bekoltoztetett vendorok, az Imp-Rep kozott is mukodo legacyhez kotott ujabb tarolo helyseg/bank, stb. Illetve, bar lehet, hogy csak en vagyok igy vele, de jo erzes vegre egyutt latni az osszes karakterem osszes gepjarmuvet a garazsban, amelyeket az evek alatt bugaztam ossze. Jo lenne, ha minden targyat lehetne hasznalni, leulni ra, beleulni, stb. - de majd talan kesobb lesz ilyen is. Sot, az aktualis karakteremen kivul a tobbi, a legacyhoz tartozo karakteremet is siman el tudnam kepzelni a hazikoban maszkalni, amig en jatszok. Ha mar ki lehet alakitani egy csaladi koteleket evek ota a jatekban - annak volt valaha barmilyen haszna is RP-t leszamitva? -, akkor eppen lakhatnak egy kegliben is.
Ez egy Housing ficsor, amely jelenleg money es/vagy timesink jellegu elfoglaltsag, ennek hianyatol senki sem lesz kevesebb, ennek birtokaban senki sem lesz tobb, jobb jatekos. Viszont fun, erdekes es van egy hangulata, amikor hazatersz, es az eloterben var rad ~20 Companion diszsorfalat allva, meg akkor is, ha normalis esetben a masik oldalhoz es ellenseges karakterhez tartozo tarsak szemrebbenes nelkul agyonlonenek koszones nelkul :) Illetve, az achiek utan kapott berendezes vagy dekor cuccok adnak nemi motivaciot egyes teruletek vagy FP-k ismetelt meglatogatasara, vagy az adott achievement befejezesere.
Ha pedig fejlesztik egy picit az egeszet, es tenyleg elni fognak a tarsak, es nem csak szoborkent allnak egy helyben, akkor az meg fog dobni a hangulaton, lasd a korabbi Fallout New Vegasos peldamat - vagy elvarasomat :)
A Couruscant es a DKs apartman nem rossz, de ketsegtelen, hogy a joarasitott Naar Shada a hangulatosabb. Talan mert kisebb (?), jobban.be lehet lakni eleinte.
Es egy jo tanacs, a "clear all" vagy valami hasonlo resetelos mokaval csak ovatosan, azt hittem csak az ajto mogotti "szoba" reszt reseteli... Nos., nem feltetlen :)