Nephin#52453
Én nem ellenségeskedem, annál is inkább, mivel az oldalad létezéséről sem volt tudomásom, mielőtt linkelted volna, ráadásul kell a játéknak a propaganda, szóval hajrá, csupán gyűlölöm, ha valaki konkrétan hazudik.
Ugyanis (és ez mind visszakereshető):
- sosem moderáltam negatív véleményt, ha az illető kulturáltan megfogalmazta (vissza lehet keresni, a törzsolvasók többsége képes volt erre és ez olvasható is adott esetben), miért tettem volna? A konstruktív, normális kritika jó dolog, szükség van rá. A trollok és az anyázás az, amire nincs.
- több esetben csak a káromkodás lett moderálva, maga a vélemény nem (ez főleg KoWánál fordult elő, de biztosan volt más példa is)
- törölt komment emlékeim szerint egyetlen embernél és az álregjeinél fordult elő, az ő munkásságának részlete valamilyen Gizi néven megtekinthető a Youtube-on, ki ne hagyd, csemege, csak gyerek ne legyen a közelben, mikor nézed
- sosem szidtam a játékot, az utolsó posztnál konkrétan ezt írtam kommentben: "az original verzió a havidíjjal nálam az egyik top MMO", illetve "továbbra is fenntartom, hogy az eredeti, havidíjas verzió az egyik legjobb volt a piacon" és a többi
- az olvasókkal való ellenséges hangnem legfeljebb a visszatérő trollokra igaz, ha másra gondoltál, kérek példát, légy oly kedves
Sok sikert az oldalatokhoz, de nagyon kérlek, a - mondjuk úgy - nem valós állítások közzétételétől tartózkodj, köszönöm. Utoljára szerkesztette: Nephin, 2014.08.15. 07:49:18