60313
-
astrid09 #51872 És még ha nem érem az előrefizetés alatt a 50 szintet utána is tudom használni miután lejárt az előfizetés ?
-
Gudott #51871 A 30naposért is megkapod a Hutt Carteles kieget. -
astrid09 #51870 1 gyors kérdést tennék fel avval kapcsolatba ha veszek egy 30 előfizetés akkor elvileg megkapom a Hutt Cartel kieget vagy csak a 60 naposnál ? -
FNightWalker #51869 Van valami infótok arról, hogy a Revan Armor Set legközelebb mikor lesz kapható CM-en? Tavaly próbáltam beszerezni de látva az itemek árait inkább lemondtam róla. Viszont ha megvehető lenne CM-en simán fizetnék érte akármennyit. -
Pacho #51868 Pedig ez a hanyatló nyugaton elég gyakori fizetési mód. -
Plata #51867 Hutt Cartel 5000 valamennyi sms-el.De ha menni fog én beszerzem,sztem. -
Plata #51866 Nem megy,general error.próbáljam máskor. -
#51865 Attol fugg mivel es mennyi idore fizetsz.
http://www.swtor.com/buy
A 60 napos GC kulcs mar 6000-6500-ert beszerezheto, bar hivatalos forrasbol/boltbol meg mindig kb. 8000 Ft. -
FNightWalker #51864 Egyébként mennyi most pontosan a havidíj? -
#51863 Sot, most belepve latom, hogy mar lehet smsben/smssel is fizetni, bar gondolom ilyen esetben a mobil szolgaltato is rarakja a maga kis osszeget - de tovabbra sem kell hozza CC, valamit valamiert. -
FNightWalker #51862 Ha jól értelemezem akkor a sorrend
1. The Old Republic: Végzetes szövetség
2. The Old Republic: Árulás
3. The Old Republic: Revan
4. Darth Bane: A pusztítás útja
5. Darth Bane: A kettő szabálya
6. Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ez a 6 könyv mind az Old Republic-al kapcsolatos?
-
#51861 Paypallal is megveheto. Sot, mivel egyszeri alkalom (nem recurring/folyamatos fizetes), nem kell hozza bankkartya, csak legyen annyi penzt a paypal accodon. -
FNightWalker #51860 Minden bizonnyal csak digitális formában lesz elérhető. :( -
Plata #51859 Hát ha ezt is csak digitálisan lehet majd megvásárolni,bankkártyával,akkor úgyis kimarad nekem. -
FNightWalker #51858 meg ami egy új kieg.-el jár (FP, stb) -
FNightWalker #51857 Fogalmam sincs. De valami olyasmiről volt szó, hogy hasonló kieg. lesz mint a Rise of the Hutt Cartel. Hasonlóság alatt azt értem, hogy összetett történet + 5-10 szint.
-
Plata #51856 Még a nyáron jön nem?Ha kiadnák a hutt cartelt dobozosan én azonnal meg venném. -
FNightWalker #51855 Amit már írtam korábban "elvileg" jön egy nagyobb volumenű kiegészítő még idén. Talán azzal "előretörést" érnek el. Nagyon reménykedem benne. -
Gudott #51854 Egyébként kb 5 euróért szokott lenni akciósan 30 napos előfizetés ( kb 1700ft) és azzal jár a Hutt karteles kiegészítő és minden plusz dolog ami csak lvl55 karaktereknek jön (Forged Alliance story mostanában a 2x2 Flshapointtal + ami ezután jön) -
Plata #51853 Hát pont azt jelenti.Nincs benne preferedben.Csak ha veszel előfizut. -
#51852 Buzibolygó nem tudom mit jelent. De a lezbiket szeressük! :)
Hutt cartel szerintem már preferedben is benne volt. Az 5 plusz szintet még egy jó ideig nem érem majd el úgy érzem :D Illetve mire felfedezem az FP-ket, amik nem tudom mik, addig el fog telni egy kis idő... -
Plata #51851 Hutt cartel az kieg,és előfizetéssel lehet beszerezni,vagy ha megveszed a kieget.A másik kieg mindenkinek járt.Hutt cartel kieggel jött +5 szint,meg új FP-k.Meg talán warzone,ja és ha jól tudom betettek egy buzibolygót,bár szerintem arra nem vagy kíváncsi. -
#51850 Ja hgy azok kiegek. Hát tudod én nem régóta rontom itt a levegőt és egyből prefered státuszkóba mentem miután vettem egy 450-es CC készletet anno f2p-hez. Így nem tudom mi a kieg és mi nem. -
Kryon #51849 Ja...
Még így is sokáig elviszi a játékot az a tény, hogy SW, és hogy a storyt nagyon jól megcsinálták, de a konkurencia nem pihen. Látniuk kéne ESO is mennyi játékost elvitt és megmutatni, hogy tudnak ha akarnak. Innen még simán vissza tudnának jönni, de ha így telik el még 1-2 év, akkor onnan már nem fognak. Kár lenne érte. -
FNightWalker #51848 -
Kryon #51847 Mondjuk inkább, hogy az EA hozzáállása. Elvileg váltás után duplázódott a bevétel, tehát nem hinném, hogy a f2p miatt nincs normális kieg. Egyszerűen csak lesz@rják, amíg veszi a nép a marketes cuccot, miközben lenne miből fejleszteni pont f2p miatt. A vége persze pofára esés lesz, ha sürgősen nem kapcsolnak. -
FNightWalker #51846 Meg "elvileg" terveznek valami igen nagyot még erre az évre :D -
Nephin #51845 Jahm, tudod, huttok meg űrcsaták, normál kiegészítő lehetőségét elvágta a f2p. -
#51844 Kiegészítőőők??? -
Nephin #51843 Szerintem a top 3-ban benne van a játék rendes része (chapterek, lvl 1-50). A kiegészítők közül a nar shaddaa-i üldözéses/hajós jelenet szintén emlékezetes volt. :) -
FNightWalker #51842 SWTOR ha ENDGAMEBEN nem is de történetben - véleményem szerint - alázza a többi MMORPG-t
-
FNightWalker #51841 Egyébként kíváncsi vagyok arra, hogy lesz e a jövőben új Star Wars MMO/MMORPG.
-
Azt hiszem ennek este esik neki :D -
Gudott #51839 Írtam egy kis összefoglaló féleséget, de nem akarom ezt az oldalt teleszemetelni, amíg nem végleges ( pl a craftingot még nem csináltam meg)
Itt lehet megnézni (link)
Ha valami hibát/elírást találtok benne, ha van ötletek még, írjátok meg nyugodtan és ki fogom bővíteni/javítani -
xem #51838 a teszt szervert nem telepítettem, nincs engedélyezve a puplic teszt rész csak az swtor rész. -
#51837 Én aktív vagyok mostanában, egymagamba :D -
FNightWalker #51836 Pár nappal ezelőtt feltettem a kérdésemet akkor nem kaptam rá választ. Így felteszem újból.
Egy aktív magyar REP. közösséget keresek.
-
Nephin #51835 Lehet jönni szerkesztőnek, aki energiát érez magában. -
Kryon #51834 Amúgy ha valaki kedvet érez rá csinálhatna a játéknak egy új magyar oldalt, mert swtor.hu-nak úgy nézem gyakorlatilag vége. -
Agidius #51833 a launcher settings részben nem a teszt szerver van kiválasztva Xem?