-
Először is Gergőnek válaszolva:
Kedves Gergő!
Azt hiszem már a második hozzászólásomból kitűnően kivehető volt mindenkinek aki kicsit is olvas a sorok között, hogy igen, tagja vagyok a Corellia.hu csapatnak. Az első hozzászólásom pedig szín tiszta reklám, gyenge marketinges próbálkozással megspékelve. Aki csak hirtelen elolvassa, elhiszi, hogy van olyan jó oldal, hogy egy külső ember által megemlítésre kerül, aki pedig a nevemre kattint már is láthatja mi a turpisság. Ami működik X embernél, nem biztos, hogy Y-nál is. De, mint 28 éves egytemista létedre bámulatos módon találtad meg a támadási felületet és aknáztad ki, természetesen jár érte a virtuális pacsi! :)
Nephin.
Ami az Swtor.hu-ban nagyon zavart az mindössze két dolog. Az egyik a szabad vélemény sárba tiprása. Mikor még játszottál a játékkal, de előfordultak olyan kommentek, amelyek egyes frissítésekkel kapcsolatos nem tetszést nyilvánítottak ki, azok törölve, vagy moderálva lettek és nem feltétlenül azért, mert olyan stílusban íródtak volna. Ezzel még akkora baj nincs, főszerkesztőként jogod van megtenni, a probléma zavaróbb része, hogy amikor elhagytad a játékot és az oldalt, akkor te szabadon szidhattad.
Ami továbbá szintén nem tetszik, az a gyakori ellenséges hangnem a saját olvasóiddal.
Ezek azok a mentalitási dolgok amivel sem én, sem a csapat többi része nem tud teljes mértékben azonosulni.
Természetesen ezek pont olyan dolgok, hogy semmi közöm hozzájuk, beleszólási jogom nincs a dologba és pont jól is van így. :)
Nem szeretnék ezzel senki ellenségévé válni, főleg nem a tiéddé Nephin, de hát ez is majd a te saját döntésed lesz, hogy miképp vélekedsz. Ezen a pár negatív gondolatokon túl, amúgy természetesen elismerésem és tiszteletem az swtor.hu-ba fektetett munkádért és nagyon boldog lennék, ha ezt az ellenségeskedést félre tudnánk tenni és egymást segítve, nem gátolva tudnánk működni.
Tiszteletem!