• ChipHazard
    Nah, a Chapter 1 a Jedi lovaggal, nekem is késsz, idáig amugy ez votl az eggyetlen Chapter amit valaha is befejeztem, utána mindig elfogyott a lendület :D. Jah meg az Agetn, egyszer őt is elvittem az első fejezet végéig, de rossz döntést hoztam és törlöltem. 330 ezret kapartam össze eddig, jo hozzá teszem hogy amikor volt a pvp event akkor gyakorlatilag ott is egy BH-val csak azt csináltam, és össze szedtem 400-500 ezret biztos, csak ugye lecsaptam gyorsan pár ruhára, csak aproságok amik akkor olcsok volta, Calo nord öve, 2 vettem, Mira övét is megvettem, az Agent-nek késöbre.
    Most azt ézeggettem éppen, mert ugye ezekböl plecsnikböl cak a modokat vezsem a ruhákba, hogy én egy Jedi Guardina DPS vagyok, de van pl ez az armoring aminek 37 szinten az adatai, 22 erő és 15 állóképesség, it igen csak nagy az eltérés, nem ? mert ugyan akkor a van olyan mi 20 erő de 24 állóképesség, kisseb a külömbség és csak 2 vel van elmaradva erőben, jobb ha egyenlőre ezekt veszem nem , amig nem jönnek a lila itemek, most azok vannak pl a fénykardomban és ott például elég kiegyenlitett az arány csak 2 vel több az erő az állóképességnél.