• ChipHazard
    Kössz, részben tudom, de sosem értettem a craft-hoz, és sosem, tudtam hotgy lehet ebböl sok pénzt keresni. jo hozzá teszem hogy 55 karakter nélkül nyilván nehezebb, de akkor is lennie kéne valami efektive módszernek amivel, jó pénzt lehet csinálni, gondolkodtam azaon hogy cak ilyen gyüjtögető dolgot veszek fel, és azokat adom el a GTN-en, például az tény hogy a külömbözö, craft küldetéseket, amiket a slicing hoz, eddig mindig el tudtam adni, darabját szoktam adni, volt amit már 4000 ért is. talán ez az space pvp, lehet majd megoldás, de arra megy ugye várni kell, anyira tul fejlödni meg minden bolygot nem akarok, mert akkor 0 xp--t vagy kreditet kapok, legalább a fö küldetéseket meg akarom csinálni deha már azok is szürkék akkor elég frusztrálo, meg lassu az egész folyamat. készíthettek volna valami Pazak féleséget, vagy swoop versenyt, estleg tényleges arénákat 1-1 elen vagy valamit . a Kotor-1 ben pl kifejezetten szerettem a swoop versenyt, meg a pazakot, persze azt is csak a Yvini csávóval játszottam hogy ár engedményt adjon, :)