• ChipHazard
    Az nem érdekel guild hajom nincs, még guild -em sincs XD, nem is hiszem hogy kell, nem vagyok hardcore, a ruhák is csak a story miatt kelenek, elvégre addig van igazán értelme, mert ugy látod a legötbbet a karakteredet a párbeszédekben, és mivel a kamera amugy is 70% a karaktered seggére fokuszál, nem árt valami jo kis feszes nadrág a csajszik fenekére :) 3 vagy 4 ilyen nadrág van, az egyik az a fekete Latex, nagyon komoly, és általában elég borso ára van, most tök véletlen sikerült egye 100 ezerért gyorsan levadászni, 800 ezret azért nem adnék érte. Bastila nadrágja szintén komoly, most jelenleg, millios árban van, van még a speed suit, ami megfelelö fekete festékkel, szinte egy az egyben olyan mint Catwoman ruhája a Dark knight rise-ban, nem gyenge :), nekem az volt fekete piros-ban a Chiss agentemen, mielött töröltem és vissza mentem a freedom nadd, ra LOL. és végül ott vna Mira nadrágja, ami még beláthato árban szokot mozogni, Mira felsője már nem igazán az általában 2 milko, de kurva rühely, hogy nekem még cartel packbol sosem esett valami, most képzeld el ha esne valami fain mount ami nekem nem tetszik, de jo pénzért el lehetne adni, de nincs ilyen szerencsém. :(