• Pacho
    A pref-ek és a f2p játékosok majd költik szépen a CC-t a balkonért, ahogy eddig is csinálták. Vannak akik nem szeretnek pénzt farmolni és előfizetni egy-egy hónapra, hanem vesznek havonta 5-10 ezer forintért CC-t. Mindenkinek lesz erkélye...:)

Amúgy vicces, hogy amit először jellegtelennek gondoltam, az tetszik a legjobban: a Tattooine stronghold (és persze ez a legdrágább is). Amúgy achivementekből meglehetősen kevés cucc jön - legalábbis eddig keveset láttam - az fp és ops tárgyak az droposak és nem unlockosak, a készíthetők már jobbak, de az igazán jópofa dolgok természetesen a cartel packokban lesznek, vagy a CM direkt strongholds szekciójában.

Szóval nem kell attól félni, hogy a BW/EA éhen hal még idén, mert itt lesz pénzköltés rendesen.

Egy dolgot nem találtam meg sehol: a strongholdhoz az adott bolygót fogja betölteni és onnan lehet majd eljutni a házba, vagy ez egy - a bolygótól független - külön instance lesz? (Töltési idő szempontjából nem mindegy nekem egyedül).