• oz
    Nem teljesen értem, amit írsz, de a bounty week kicsit máshogy működik emlékeim szerint.
    A henchman - normál napi - questeket minden nap meg lehet csinálni, de egyszerre csak 1 lehet aktív. Felveszed, elmész megcsinálni, visszamész a fleetre, leadod, felveszed a következőt, mész megcsinálni, stb, amíg van bolygó (6 bounty oldalanként). Aztám másnap mehet elölről.
    Ezekért a questekért kapsz egy tokent, 5 darab után tudsz kingpin bountyt unlockolni egy adott bolygóra. Ezt csak egyszer kell megcsinálni, onnan minden event alkalmából elérhető lesz. Kingpin bountyt 1 karakterrel 1 héten csak egyszer lehet megcsinálni. Plussz naponta csak 1-et lehet megcsinálni. Ez azt jelenti, hogy ha mind a 6 kingpin bounty unlockolva van, akkor 6 napon keresztül napi 1-et megcsinálva végezni tudsz az összessel.

A reputáció növelésedet nem nagyon értem, ott szerintem félreértesz valamit. A hetente szerezhető reputáció maximálva van, elvileg 12000 pont. Előfizetési státusztól függetlenül ennyit szerezhetsz maximum. Reputációt úgy tudsz növelni, ha a kapott zöld/kék/lila reputációs tokeneked elhasználod. Azok adnak neked 270/630/1440 pontot. Ezt az értéket befolyásolja a guild bónusz (növeli, attól függően, hányan vagytok a guildben preferredek/előfizetők), valamint az előfizetési státusz (csökkenti nem előfizetői esetben).
    A trükk ott van, hogy a tokent akkor tudod beváltani, ha még nem érted el a 12000 pontot, és mindig megkapod az adott tokenért járó teljes pontot. Tehát ha a héten beváltottál 11999 pontot, és beváltasz egy lila tokent, akkor kapsz még (10% guild bónusszal, előfizetőként) 1584 pontot, így elméletileg maximum 13583 pontot kaphatsz. Persze ennyit nem tudsz, nem tudod kisakkozni a 11999 pontot.

A reputációs szintekhez szükséges pontok:
    Outsider: 2500, Newcomer: plussz 5000 (összesen 7500), Friend: 7500 (15000), Hero: 10000 (25000), Champion: 15000 (40000), Legend: 30000 (70000)

A jutalmak megítélése ízlés dolga, tápos itemekre ne számíts (általában egyik reputációnál sem). Mountok, petek, móka itemek, modolható (de üres) páncélok/fegyverek, néha festékek, esetleg legacy armorok/fegyverek (gree eventnél).