60168
-
Plata #51527 Megveszed a játékot 30 nap előfizetés és utána prefered leszel,de az előfizetés miatt valszeg megkapod a Hutt cartel kieget is.2400 cc-t veszel prefered leszel kieg nincs. -
silverchain #51526 Üdv!
Most keztem a játékot, szerintetek mit érdemes venni: CC 2400 -as csomagot, vagy az alapjátékot 30 napos sub-bal? Mert egy webshopban a második olcsóbb. -
Although #51525 Ha rendesen elolvastad volna amit írok akkor látnád azt se tartom jónak. Önmagában az f2p, a növekvő igényeknek nem felel meg. De az Aoc-t már nem fogják fejleszteni igazán így ott még elmegy. Egy swtornál nem, funcom is "nagyszerű" csomagba teszi a mára semmit mondó fejlesztéseit, de sehol sincs ahhoz amit az EA művel, ez a bajom. Ennek a játéknak nem lenne szabad ugyanoda jutnia. Az egy iszonyat nyomasztó világ relatív kis de végtelenül kitartó és kicsit mindig növekvő táborral. Ez meg ugye a világ első számú franchise-a.
Tavaly egyébként a Conan a második helyen végzet a játékosok között több tízezres szavazáson a GW2 mögött az f2p kategóriában, ez egy 6 éves játéktól nem rossz. Jó lenne ha az swtor nem abba a kategóriába kerülne. Ha ez a játék f2p lesz az EA egy büdös vasat nem fog a fejlesztésére fordítani! -
#51524 Escrow? A GTN-es váltó itt fabatkát sem ér.... -
Plata #51523 Csak kb annyiba kerül az escrow vétele mint amennyi pénzt szeretnék. -
Pacho #51522 Létezik egy olyan "item" a játékban, hogy credit escrow, amivel a 350k-s limiten túl összegyűlt kreditjeidet le lehet hívni. Ez hasznos, ha mondjuk egy 2 milliós itemet akarsz megvenni.
(és elérhető a gtn-ről is nem csak a cm-ről)
-
#51521 vegyel isotope-5 -t... es tartsd abban a penzt. Szerintem van olyan aki ugy tradelne veled, hogy te iso-5-el fizetsz. -
#51520 Amíg nem próbáltad ne mondj véleményt. Rengeteg jó ötlet, nagyszerű hangulat, sok bug és elcseszett marketig jellemzi a játékot. -
Plata #51519 Conanról összes tudásom annyi hogy egyszer valamelyik újság honlapján volt róla egy cikk hogy lehet benne félpucéran rohangászni.Asszem Gamestarban volt hír.Ott szoktak ilyen szuper fontos híreket kirakni. -
#51518 Azért a Conan jó..nagyon szép és jól összerakott. Csak ő is a megváltó mmok hibályába esett. -
Plata #51517 Én azt sem tudtam eddig mi az a funcom,most utánanéztem,és csupa vacak mmo-juk van.
Kíváncsi leszek majd a saját házra,és arra hogy vajon mennyibe fog kerülni.Preferedként úgy látom szeptember közepétől kapom meg.Kíváncsi vagyok mennyibe kerül majd egy ház,és egyáltalán prefered vagy F2P meg tudja-e majd venni,hisz nekik brutálisan limitálva van a pénz.Prefered karival szinte semmit sem tudok megvenni GTN-ről ami tetszene.Mert hiába gyűjtöm én a pénzt,úgyis csak 350k pézem lehet. -
#51516 No offense de számodra létezik bármi más mint a Funcom által alkalmazott "zseniális" alkotások és rendszerek ? Picit azért el vagy varázsolva ami nem gond csak szinte minden topicban szinte minden kommentedben erről írsz. Fizetett alkalmazott vagy ? -
Although #51515 Ahogy megnéztem a terveiket én is így látom, és jövőre se látok nagy terveket. Szerintem akár teljesen ingyenesé is tehetnék lassan. Vagy valami kompenzálás kellene a veterán előfizetőknek. A mai világban amikor már egy fizetős játéktól elvárás a félévenkénti, évenkénti komoly tartalmak vagy át kellene alakítsa valami hasonlóra a fizetős rendszert mit amit a funcom is használ a conannal. Az se szép de ehhez képest még az is elfogadható. Ott már tényleg csak az fizet aki fanatikus annak meg mindegy. -
gunji #51514 Úgy tűnik, a házikók indulását későbbre: nyár végére, illetve őszre tolták. Nem jó hír. :(
Idén így már nem hiszem, hogy jönne még egy kiegészítő. -
Plata #51513 Red eclipsen játszom,sajnos az unlockok csak egy szerveren érvényesek,így csak ott játszom.Preferedként max 350 ezer pízem lehet. -
gunji #51512 Elvileg minden szerveren külön-külön GTN üzemel különböző árakkal. Nálunk is valami hasonló áron lehetett beszerezni, már amikor volt.
De figyelni kell, hogy milyen statot ad a kristály. A poweres szokott a legkelendőbb lenni (a jedik miatt :)), white, ill. white-black hawkeye-t nézegettem korábban, késő nyáron még 5 millió körül mozgott darabja, ha volt egyáltalán. Azóta letettem róla (legalábbis egyelőre). :D -
Plata #51511 Ha jól emlékszem 10-es szintű lila kristály már van,de vagy 380 vagy 800 ezer körül van az ára. -
gunji #51510 Dulfy kristályokról szóló cikke: http://dulfy.net/2012/05/07/endgame-color-crystals-post-1-2-and-how-to-obtain-them/
Ami a lila színt illeti: magam is a GTN-t tudnám ajánlani. Ha találni még, akkor talán nem olyan borsos árú, mint a fehér kristályok. -
#51509 Hová mész, Windu? -
Plata #51508 Azt hiszem lilát tényleg csak 50-es szinttől lehet kraftolni,de Cartel Marketban biztos van,őszintén szólva még sosem akartam lila fénykardot. -
Plata #51507 GTN vagy csinálsz magadnak esetleg Cartel Market.Bár most őszintén nem tudom lilát lehet-e csinálni.Kicsit hanyagoltam a jedimet aki ért a kristály fabrikáláshoz. -
miko1216 #51506 Sziasztok, csináltam egy sötét lovagot(igen néger.:D)Nos a kérdés az lenne hogy olvasgattam utána, de midn régi bejegyzés volt. Lehetséges megszerezni lila kristályta lézerkardomba, lvl 50 előtt? Republic karakter.:) -
Nephin #51505 Csinálsz jobbat? Ha nem tetszik, nem nézed, kb. ennyi. -
Plata #51504 Szent ég honnan szedted ezeket az istentelenül rossz filmeket. -
Nephin #51503 Kellemes húsvétot minden topiklakónak! :)
Hétvégi mozik -
DarthVirgus #51502 A "The Progenitor" szerveren tevékenykedő Dreadful Elite (Magyar) progression guild, Tankot és Healert keres meglévő Operation csapatába.
Jelentkezés és további információk:
http://dfulelite.enjin.com/recruitment -
Plata #51501 Nem,azt hiszem.
Katt ide,itt vannak a crew skillek,minden gyártó skillhez 2 másik kell,itt mutatja is melyikhez melyik. -
miko1216 #51500 olvastam a honlapjukon ha vasarolsz a cartell marketon pref. leszel. Ha achievmenteken keresztül szerzett cc-kel vasarolok akkor is pref leszek? -
Plata #51499 megveszed a játékot kapsz 1 hónapot pref leszel,előfizetsz lejár pref leszel,veszel cc-t pénzért pref leszel.
2400 cc kártyát szoktam venni,4990ft+szállítási költség.Nincs bankkártyám így utánvéttel veszem. -
miko1216 #51498 preferred hogy lehet valaki?
cc-t lehet szerezni valamilyen módon vagy csak ha fizetek érte? amúgy köszi a válaszokat -
Plata #51497 F2P játékosnak összesen 1 lehet,preferednek 2,fizetőnek 3,ha veszel cc-ért +crew skill slotot akkor lehet 3.Én vettem,1 crew skillel nem lehet rendeset húzni,2 crew skillel sem.Van 1 gyártó szakma ahhoz kell két másik szakma amivel a hozzávalókat szerzed be.Ha nincs 3 crew skilled ne is kezdj bele rendes szakmába,slicingel sok pénzt kereshetsz. -
#51496 igen, le lehet cserélni, most így fejből nem is vagyok benne biztos, hogy engedi törölni, tán pont a Crew skill ablakban..
f2p-nek összesen 1, nem companiononként
én casual gémer fejjel a Slicing -ot ajánlanám f2p-nek, azzal pénzt (creditet) lehet szerezni, craftolni 1 crewskill-el nem igazán lehetséges effektíven -
miko1216 #51495 Sziasztok új vagyok a játékban kis segitseget kernek. Utána olvastam a Crew skill-es dolgoknak de meg mindig nem tiszta minden. Szoval tegnap rossz Crew skill-t valasztottam a smuggleremnek(synthweaving). Le lehet cserélni valami nekem valóra? Olvastam hogy f2p játékosoknak csak egy Crew skillje lehet. Akkor összesen 1 vagy minden companionnak 1? Ha meg csak Corso van meg akkor valami craftolosat vagy gyűjtögetoset valasszak?
tudom bena kérdések.:D elore is koszonom a segitseget
-
Pacho #51494 Nálam az civil war a leggyűlöltebb wz, a toronyfoglalgatással, a HB meg a TOP, mert pörgősebbnek dinamikusabbnak tartom, a csapdák és a terep sokkal több szívatást eredményez. -
Kreeder #51493 Sajnos nem rád és az assassinodra van kihegyezve a játék :) én pl. szeretem a HB-t :D Miért ne lehetne az alvilági népeknek nézni egy kis vérontásos focit? Honnan tudod, hogy a SW univerzumban nincs ilyen szórakozás?! :D +1 Alderánt én is imádom ;) -
#51492 Abban igazad van, hogy ilyen dolog felesleges az SW-be, de Én csak szimplán a "Rühellem az amerikai focit!" kijelentésedre reagáltam -
#51491 LoL! Ugye ezt most nem komolyan kérdezted!? Ha focira vágyom fifázom egy jót a haverokkal, de egy SW univerzumban semmi keresnivalója ilyen marhaságnak! Én (mivel assassin vagyok) sokkal jobban szeretem az ilyen foglalós, bevédős témákat ahol a sinek igazán érvényesülnek! Alderan a kedvencem, ha tehetném csak arra regelnék egyfolytában. Egyébként továbbra sem értem miért nem lehet WZ-t választani.... -
#51490 Te is a nem értem, tehát utálom kategóriába tartozol? :) -
#51489 Sztem a régi is, meg az új is szar! Rühellem az amerikai focit! De ízlések és pofonok.... -
#51488 Hat mi elertunk 4/5-re, ami eleg szomoru tekintve az idot amit varakozassal toltottunk, valamint az idot amig a kovetkezo kijon.