Egyébként csak szimplán logiakilag nem éri meg behúzni olyat, amit úgy se tudsz használni. Ha már mindenki needeli a cuccokat, akkor jóeséllyel nem azt kapod amit neked dobna a játék. Mivel mindenki fog kapni. ha te most egyből elhappolsz egy neked nem használható tárgyat, akkor ne csodálkozz, hogyha a következőnél megint mindenki rámegy olyan cuccra ami neked jó lenne, de nem is te fogod megkapni. Oké így jártál, de ha jól figyeltem meg az FP-nél tök igazságosan dob minden karakternek valamit a rendszer. Ergó, ha mindenki arra megy amire neki szüksége van, akkor nagyon is jól járna mindenki. Így meg véletlenszerűen beesik oda a tárgy ahova sorsolja a gép. Ez az F2P=prefered=Subscriber nagyon nem igazságos véleményem szerint se. De hát még ezzel megbarátkozok valahogy. Egyébként az íratlan szabályokat is csak a parasztok nem tartják be. pld az is íratlan szabály, hogy nem mész rá haver nőjére. A parasztok ezt nem tartják be.
    De valamilyen szinten meg tudlak téged is érteni, csak mondjuk hogy inkább nem veled értek egyet :)

Am tök jó ez a PC dobálás, nem is vettem észre, hogy egyes vendoroknál csak ezzel lehet fizetni igen jó cuccokért. Plusz azt is észrevettem, hogy ha valakivel gruopba csinálom a sima küldiket, akkor lehet választani, hogy PC-t vagy valami gagyi itemet kapjak a küldi végén. Ráadásul több PC-t is dob. Sokkal jobban megéri, főleg hogy utána tényleg olyan cuccot veszek belőle amilyet akarok :)