60330
-
Plata #51409 Szerintem a legtöbb embernek azért hiányzik a Foundry mert néha néha bugos,és aki ismeri a bugot az megszedi magát vele. -
Although #51408 Ami szerintem a kommentekből a legjobb volt, és kicsit segítene rajtuk az a Neverwinternél bejött foundry rendszer mielőbb applikálása. Így igénybe tudnák venni a rajongói segítséget. -
Although #51407 producers-road-map-2014
Szerintem ez ami tény. Érdemes elolvasni a reakciókat is.
Valamit realizált az EA is. Nincs nagy hírverés és nagy csinnadratta sem.
Ami pozitív az a DA3-nál úgy tűnik mintha kezdenék tudomásul venni kik a vásárlói a Biowarenak. De már mindennel úgy vagyunk, hiszük ha látjuk. Most az van le kell tenni valamit az asztalra. SWTOR kapcsán is nagyon nagy az elkeseredettség. Ez látható minden forumon. És sajnos jogos. Azt mondom a funcom nagyon jól döntött mikor elutasította az EA vételi ajánlatát. -
Gudott #51406 ehet csemegézni:
http://dulfy.net/2014/03/23/swtor-boulder-colorado-cantina-tour-flashdrive-files/
A szokásos ígéreteken túl : (pazaak, open space pvp, stb) lesznek új bolygók (valahol 6 db-ot olvastam, de ha fele ennyi lesz már jó) level cap emelés, Voss mint játszható faj? -
Although #51405 Az eso minden csak nem versenytársa az swtornak. És a vásárlói sem egyeznek meg vele nagyrészt van átfedés, de a teso sok hardcore swtor rajongónak nem fog tetszeni. Abban a formában baromi nehéz jó történetet csinálni pont a tes, sandbox jelleg miatt. Kapásból egy cégről tudok eddig akinek sikerült és az nem a Beth volt. -
Plata #51404 Én nem bánnám ha végre egy kicsit jobban futna a játék,mert grafikája az elég latymatag,de mégsem fut úgy a gépemen mint egy modernebb sokkal jobban kinéző mmo.Más fut 80-130 fps-el tökre maxolva ez meg alig megy medium low beállításokon.Optimalizálatlan szar,de azért szeretem. -
Kryon #51403 Remélhetőleg jót tesz majd a fejlesztésnek, hogy végre lesz egy kis verseny. ESO is hasonló érdeklődésű játékosokat céloz, ezért talán begyorsít BW. A housing bevezetése szerintem már ennek első jele, találtak egy gyenge pontot a konkurenciánál és ott támadnak. -
Although #51402 Szerintem is jó lett. Csak nagyon másképp kellene kezelni ezt az mmot mint az EA csinálja. Persze nyilván egy nagy cég nem rugalmas és nagyon lassan esik le nekik ez nem egy sims játék. ÉS az is igaz munkás az ilyen játékhoz tartalmat csinálni mert történetet kell írni, megvalósítani, szép is legyen. De sokan közülük hálásak is érte egész egyedi eventeket tudnak csinálni az ilyen játékhoz, amit máshol nem találni legfeljebb ma már csak a lotronál. Szóval igen picket jól mondta nem hajóskák, meg matrojska babákat, hanem tartalmat kérnek. Reménykedhet az EA benne, majd neki is jut a zenimax vásárlói közösségéből, akik kevéssel is beérik. De ez látnivalón nem így van ez más játék lett, ezt kellene tudomásul vennie az EA-nak. -
AlucardHuN #51401 Pedig azért vannak itt is poénok még ha nem is garmadával. Pl inquisitornál még az elején ki kell szedned egy csávóból egy gyilkosság kapcsán ki volt a tettes. Mivel túlzottan ellenkezett kapott egy kis áramot mire mondtam hogy akkor "énekelj". Erre megkérdezte hogy de mit. Mondom valami boldogat, mire elkezdett valami gyerekmondókát szavallni:D -
gunji #51400 Akkor érdemes figyelni, hogy mit mondanak az npc-k. Néha egész figyelemreméltó gondolataik vannak :) -
Plata #51399 Most futottam össze egy TAR-HUN nevű játékossal zűr pvp-n,birodalmi rohamöngyilkos.Azon gondókoztam vajon ez egy kopasz magyar volt-e,vagy csak véletlen ez a neve. -
#51398 és az egyik legjobb szövege sztem Shale-nek van (magyarul Pala) -
Although #51397 Igen a BG óta, a Bioware egyik utolsó nagy alkotása volt, hasonlóan az swtorhoz nagyon sokáig készült, remek történetek élő karakterek egyike a közelmúlt, bár lassan távoli lesz, legjobb rpgeinek. -
#51396 Majd kipróbálom egyszer, köszi a tippet! :) -
Plata #51395 Ha tetszett ME akkor javaslom próbáld ki a Dragon Age Origins-t.Javaslom az Ultimate változatot,abban benne van az összes dlc és karakter,na abban aztán olyan dumák vannak hogy be tojsz.És ott tényleg rengeteget pofáznak,poén ahogy civakodnak vagy élcelődnek egymással.Abban még a kutyádnak is vannak jelenetei.
-
#51394 A karakterek számára idegen vagyok, de ez érthető mert még újonc vagyok. A dialógusokból meg lejön, hogy azt se érdekli senkit ha élek ha halok. Hiányolom a vicces dialógusokat, amin lehetne nevetgélni, a beszólásokat. Kicsit gépies az egész, olyan mesterkélt. Ezért nem tudom magam annyira beleélni. Nem tudom hogy így jobban átjön-e.
Pld a KOTOR-ban volt egy robot, aki a társaid közé tartozott, de egyébként gonosz volt. Na annak fasza beszólásai voltak :)
Vagy ME-ben közelebbi viszont tudtál kialakítani szinte bárkivel. Volt sírás, röhögés, cinkelgetés, szeretet, aggódás és ez mind tök jól át is jött. Emiatt sokkal jobban bele tudtam élni magam a helyzetbe. Beleéltem miatta magamat a történetbe teljes egészében :) Így már értitek mit akarok mondani? :) -
Plata #51393 Talán rossz sztoriba fogtál,bár gőzöm sincs miről pofáznak a küldetés közben,na jó halványan van,nekem az ügynök fejvadász és csempész sztori tetszik a legjobban.Jedi lovag meg sage sem rossz,sage küldiben még valamennyire fogtam hogy mi van de a lovagnál halvány gőzöm sincs,a sith sorci meg warri az megint rendesen ködös,trooper sztori sem rossz.Van 2 trooperem,2 csempész,2 jedi sage,2 birodalmi ügynök,2 fejvadász,1 sith sorci,1 sith warri,1 jedi lovag. -
TomStorm #51392 Üdv.
Azt szeretném kérdezni,hogy a SweetFx működik Swtor-al? -
gunji #51391 Valaki nem tudja, hogy mi lett a Progenitoron a hungarian csatival? -
#51390 Na azt azért tegyük tisztában hogy Én nem a külcsínyre megyek, ezért is hangsúlyozta ma dialógus mélységét és a storyt. Story akár még jó is lehet, nem mondom hogy rossz, de a dialógusokban semmilyen személyességet nem éreztem eddig. Mondjuk még senki nem ismer és senkivel nem tudtam közelebbi kapcsolatba kerülni, ezért is mondom, hogy remélem a későbbiekben nem így lesz és akkor nyilatkozhatok róla úgy, hogy ez is van olyan érzelmi töltetű mint az ME. -
Although #51389 Nehezebb mert jelenleg csak a solo játékok szintjén lehetséges a Mass effect szerű megjelenítés. Nyílíván te is egy vagy azok közül akik az sw univerzum polgárai. Egy mmo-ban, ma is inkább az emberek valósítják meg, keltik életre a világot, legalábbis így kellene legyen. Az swtor talán az utolsó ahol ilyen nagyszámban jelen voltak olyanok akik ezt ha nem is hardcore szinten de csinálták. voltam ilyen partikba méghozzá keresés nélkül és nem rp szerveren! Gondolom izlések kérdése is, nekem bejött pont azt gondoltam végig egy élet is kevés lenne mindegyik kerettörténetet végigcsinálni ahogy próbáltam, mindent elolvasva. Ez is gond kicsit túl nagy lett, hihetetlen még kimondani is. Ezért kellene optimalizálni az egészet az f2p viszont csak rontott rajta élvezhetetlenül hosszú lett és belekergeti az embert a grindelésbe. Ebbe viszont gyengébb mint az aoc pl. Nem kellene. Reggelig beszélhetnénk róla. A legrosszabb már nincs sok ideje az EA-nak lépni mert egy ponton már nincs értelme beszélni róla f2p vagy sem és sok másról sem. -
#51388 Mármint a SWTOR sztorija nem fogott még meg. -
#51387 Hát a nincs rálátásomat max az MMO kategóriára értheted, mert nagyon SW buher vagyok :) Mindent láttam már ami SW-vel kapcsolatos, meg van digitálisan szinte az összes SW könyv is. Azokba bele tudtam élni magam, sőt még a PC-s játékok nagy részébe is. De nekem a sztoriból hiányzik az hogy megfogjon érzelmileg. Remélem ez később még teljesül, mert a PVP-nek és minden másnak is csak akkor látom értelmét, ha oda tudom képzelni magamat a karakter helyébe... -
Although #51386 Akkor ne nézd meg a többi mmot :) Mert ilyen nincs másik. Még talán ami ezen a téren jó az a secret world esetleg a conan, meg van még pár nagyon régi, de azok se ez a szint.
Pont ez a szörnyű, nem gond te így értékeled mert nincs rálátásod ezek szerint amit írsz, hanem az hogy egy játéknál aminek ennyi fentesztikus eredet története van, ennyi zseniálisan jól megírt karaktere mitn az swtornak mmo szinten a lehető legrosszabb lehetőségek egyike az hogy az EA kezében van.
Ki kellene álljanak elmondani, gyerekek ha komolyabb tartalmakat akartok az nem fog menni f2p-vel, szavazásra bocsátani, amiben felvázolják egy b2p rendszerben ezeket a tartalmakat tudjuk biztosítani egy p2p esetén ezt és ha marad az f2p azt már ismeritek. döntsetek! Komolyan annyira dilettánsok, hogy az már fáj. -
Pacho #51385 Ja, legalább hazudhatna valamit. De ennek kb annyi az értelme, hogy "jól van meguntam a sok sírást itt van, hogy mi nem fog megtörténni, ezek után kuss legyen.
Amúgy nem kellene nagyon nagy dolgokat alkotni, mert a játékosok jelentős része tisztában van a rendszer adta lehetőségekkel (pl. a Hero Engine-el, ami 20 playert bír kezelni). Egészen egyszerű apróságokkal fenn lehetne tartani az érdeklődést a pvp iránt. Pl. egy-két item a Cartel Marketra, frissíteni a pvp-vendorok kínálatát, negyedévente egy pvp event (két hétre), új title-ok, egyedi festékek, pvp-reputation, félévente egy új map stb.
Nem kell újraírni a kedvükért a játékot, csak egy-két frissítés időközönként, ami leköti az embereket. -
#51384 Haha .. ez azert eleg szomoru :( kiall az emberek ele es jo hosszan kinyogi, hogy az osszes pvp-s bekaphatja -
Pacho #51383 A legjobb Q&A az elmúlt 1 évet tekintve:) -
#51382 Ha már feljöttek az igények, nekem ez az első MMO játékok, de rengeteg RPG-vel játszottam, igazából, amelyik játékban nincs rpg elem, azt el se kezdem, mert tudom, hogy napokon belül ráunok. Legutóbb az ME3-at fejeztem be és azt kell mondjam eddig az ME története, dialógusai és helyzetei sokkal emberszerűbbek, szerethetőbbek. Eddig legalábbis hiába hallgattam végig a párbeszédeket SWtoR-ban, egyszerűen csak blabla kategóriában vannak. Alig van érzelmi töltetük. Az ME annyira megfogott, hogy azóta is az OST hallgatom nap közben melóban. Ennél nincs ilyen. Szerintem nagyon sokat számítana, ha ezeken fejlesztettek volna. Lehet később már több lesz a storyban és a párbeszédekben, de eddig a válaszokat is alig tudtam érzelmi alapon kiválasztani. Remélem ez később meg fog változni és akkor jobbnak fogom érezni az egészet :) -
Although #51381 Pedig világosan és érthetően beszél picket. Sajnos. Gárom hónap után visszetérva tavaly karácsonykor 4 ember volt a guildba. Kicsit szerencsés voltam igazi fanatikusok közé kerültem akik Erő legyen veled szinten köszöntek az éppen érkezőknek, egy nap egyszerűen csak beinveltek. Mókás volt hasonlót látni mint az aocba csak sokkal nagyobb méretben.
Lehet hadoválni mindenről, van conan, mass effect, tes lore és még sok más is. Mindez semmi tekintve a star wars dimenzióját.
Egy dolog volt számomra mikor beláttam tévedésem az elején, ez nem egy gagyi wow clone. És realizáltam minimum meg fog feleződni a létszám. Ez okés. De amit azóta látok az egymondatba összesűríthető. Nem gondoltam valaha fogok idiótább társaságot találni, mint a funcom. Sikerült. 4 ember két órát beszélt arról karácsony este milyen játékot szerettek volna és mit kaptak. Picket gyakorlatilag egy lehetne közülük. Fel kell mérni milyen közössége van, kik játszanak a játékkal és mit akarnak. Nem igaz még most sem hogy egy ekkora címmel nem lehetne 10 szervert is megtölteni, még így is hogy hardcore rpg lett. Anno vitatkoztam Odhrn azon szerintem már csak tes szerű játékokra van igény tömegesen, erre egy mondatott írt vissza a facebookon 1,5millió mass effect rajongó van és csak 1.2 tes. Tehát eszerint van még igény az ilyen játékokra? Igen. Csak mire az EA/ bioware páros ezt realizálja az swtornál addigra régen késő lesz. -
#51380 Nem direkt, csak tényleg nem értem. Én büszke lennék arra, ha lenne lehetőség arra, hogy a guildemnek legyen egy-egy content kitakarítása után a title, achi meg egyéb marhaság mellett egy fasza egyedi klán-hajója, amelyért megdolgoztunk, és amelyből kevés van, és tükrözné azt, hogy ez "valami". Te szerinted ez netto faszság, nem szabad ilyet, az embereknek rosszul esik, mert nincs mindenkinek erre ereje, ideje, guildje, stb. - és csak általános irigységet szülne az, ha egy guild büszkén mutogatná az új hajóját. De hagyjuk, vállalom a troll szerepét akkor ez esetben, mert valószínűleg akkor bennem van a hiba, és még most sem értem, hogy miért érdekeljen bármilyen guildet az, hogy kinek gázolna bele a rózsaszín kis lelkivilágába azzal, hogy veri a mellét az új hajójával... :)
Housing fontosságát hagyjuk, igazad van, nem fontos fejlesztés, nem új bolygó, nem új sztori. De van akinek kell, de persze van, akinek nem. Nyilván, ha senkinek sem kellene, nem lenne. Én jobban örültem volna, ha a saját kis hajónkat lehetett volna egyedire szabni, de hát ez van.
Fakezűségben is igazad van, nyilván minden megtanulható bárki számára, és semmi ügyesség nem szükséges, se kreativitás. Csak idő és segg kérdése, hogy sikeresen és aranyér nélkül végigüld a raideket és a youtube videókat, mire megtanulod... de a fene tudja, én inkább kivágom az ilyen munkaerőt (irl és ingame is - mert ugyebár a játék munka, ahogy ezt a számba adtad), mint macskát szarni, mint sem 3 hónapig kivárjam, hogy megtanulja.
De, mint mondtam, én látom rosszul a dolgokat - bár ez legyen az én gondom :) Nem akartam veled vitázni, legfőképp' nem trollkodni veled (akkor már habár úrba kötök bele, mert megint olyan topikokban eszi a fene, ahol nem kellene - de megígértem, hogy békén hagyom, és megtisztelem a hülye fejit azzal, hogy nem reagálok rá), egyszerűen csak nem érte(tte)m ezt az ellenkezést a title/achi mellé kapott (volna) hajóval kapcsolatban :) EoS. -
#51379 Tehát direkt értelmezed félre.
Utoljára: kapjon amit akar, a kirakatban mutogatásra mondtam, hogy hülye ötlet, és az egész housingra, hogy nem ezzel kéne foglalkozniuk, mert szerintem ettől nem lesz jobb a játék. Ami egy hétre foglal le, azért felesleges hónapokat fejlesztéssel tölteniük, a housingról meg messziről látom, hogy egy fél órás élményt ad, de majd megcáfoltok amikor hónapok múlva is az lesz a téma itt, hogy melyik sarokban mutatna jobban a kanapé.
A fakezűt meg hagyjuk már, a legtöbb dolgot egy kardigánba bújtatott csimpánz meg tudná csinálni miután megnézte youtube-on a walktrough-t. Csak idő és kitartás kérdése. -
#51378 Igazad van. Én kérek elnézést. Maradjon az achi, maradjon a title, ne kapjanak még extraként esetleg egy egyedi hajót, vagy hajóhoz extrát, színezést, bármit a progress guildek, mert a többségnek ez rosszul fog esni, ha meglátja, mert neki ilyenre nincs ideje, fakezű vagy csak szimplán számára valahogy nem elérhető.
Éppen zajlik az AMA a reddit ESO részlegén, írok a fejlesztőknek, hogy kurvagyorsan vegyék ki az Emperor lehetőségét az ESO-ból, mert lázadás lesz a vége... :) (főleg látva azt az skill fát, amit kap a koronázott karakter - nonszensz) -
Although #51377 Sokmindenben igen, de két lényeges dologba nem. :) Nem zavar a hc szintek nehézsége az aocba megszoktam valamiért fél-egy évig is kell küzdeni, ez jó, mert van miért belépni újra. Tehát ebben nem.
Valamint más a kiindulási alapunk is, miért ilyen az f2p és miért ilyenek a plusz tartalmak. Konkrétan, hiányolom a pete hynes szintű embereket akik kiállnak és elmondják mit, miért úgy csinálnak ahogy csinálnak, és szarnak tartom a supportot is. -
#51376 Azt ugye látod, hogy úgy vitázol velem, hogy gyakorlatilag ugyanazt mondod, és mindenben egyetértünk? -
#51375 Nem tudom eldönteni, hogy tényleg félre akarod érteni amit írok, vagy mivan? 3 darab hsz-em van ezen az oldalon, visszaolvastam mindet, és sehol nincs benne olyan, hogy a hc guildeket ne jutalmazza a játék.
A példád viszont vicces, mert gondolom nem állsz ki egy forgalmas helyre a városban és kiabálod a fizus papírodat, vagy a bankszámlakivonatodat lebegtetve, hogy mennyit kaptál, márpedig pont ezt javasolta valaki (guild hajók közszemlére tétele, hogy csoroghasson a plebsz nyála), és erre mondtam, hogy rossz cél lenne. Ráadásul megint ketten is tudat alatt megalkottátok a következő képleltet: játék = munka.
A jutalmazásról meg annyit, hogy a belefektetett időt jutalmazza, nem a teljesítményt, így akinek a szabadideje korlátozott, esetleg mással is szeretne intenzívebben foglalkozni, az lemarad ezekről a jutalmakról, ezért én nem erőltetném őket, de persze mások az érdekek. -
Although #51374 Azért kicsit kiegészíteném. Sokaknak ideje sincs erre az f2p rendszerre, látszik a prefered minimum kellene sok embernek. Nemzetközi guildba vagyok ahol 20-30 emberből mára 4-en maradtak, pontosan azért amit kifejtettél. EA tanulhatna üzleti filozófiát a Zenimaxtól ennyi. Sose gondoltam ez olyan népszerű lesz majd mint sokan gondolták, egyszerűen azért mert ez tényleg mmo-rpg lett, nem akció játék. Viszont ahogy beszéltem a guild társakkal mindenki sokkal sokkal többet várt. Hol vagyunk ahhoz amit ígértek, félévente komoly tartalom, bár ezeknek ezt egy percre se hittem, még a WB-s a lotro is sokkal sokkal jobb tartalmakat produkál, ahogy olvasom. -
Although #51373 Ne magadból indulj. Nagyon sokan nem fognak kínlódni vele, nagyon sokan nem akarnak teljesítményt belerakni, nagyon sokan azonnal meg akarnak kapni mindent. De ezen nem vesszünk össze. Én is f2p vagyok, engem nem zavar amit csinálnak mert eldöntöttem pár eset miatt ezekre egy forintot nem költök. És azt se hiszem, hogy emellett a koncepció mellett nagy, komoly tartalmas kiegészítőkről kell álmodozni egy ilyen cégnél, már akárcsak mennyiségileg is. Persze lehet lesz új bolygós, komoly történettel rendelkező kieg. csak azért majd fizetni is kell :) -
#51372 Nahat abbol mekkora siras lenne . Sot volt is.... General title a kobon. (aki nem tudna, meg betaban JK tortenetet ha dark valasztassal fejezted be, megkaptad a general cimet, ha pedig jokent, akkor a master cimet kaptad... Szo se rola megjeleneskor mar nem volt igy, mert eleg sokan vertek magukat, hogy miazhogynemvagykmester.) -
#51371 bennem* -
#51370 Akkor sorry, de benne van a hiba, mert nem értem. Miért gond az, ha jutalmazza a rendszer azokat a társaságokat, akik lenyomják mondjuk a hc tartalmat? Nem egy emberről van szó, aki napi 24/7-ben ül és grindel, hanem egy közösségről, egy guildről, akik eljutottak az aktuális tartalom végére. Vagyis a jutalom jelen esetben - ellentétben a mountokkal, meg egyéni tárgyakkal, jutalmakkal - most olyan, amelyet az egész guild, az egész közösség élvezhet.
Mindenkinek lesz hajója, mindenki úgy alakítja, ahogy akarja. De miért fáj az neked, vagy miért fáj az bárkinek, hogy azoknak a guildenek másabb lesz a hajója, akik mondjuk hc nm pk qq mi os stb tartalmat is kivégezték. Ettől a többi guild nem kap kevesebbet, vagy nem lesz kevesebb. Max motiválhatja őket, ha nekik is kell olyan hajó. Aki meg irigykedik emiatt, az kapjon gyomorfekélyt, a kutyát nem érdekli, a saját hülyesége. (vagy jelentkezzen a guildhez).
De még egyszer, ezek szerint velem van a hiba, ha én nem látom probléma a teljesítmény díjazását. Majd év végén visszaadom legközelebb a prémiumomat :)