• gunji
    1) Ha kiteszel a GTN-re valamit, akkor egy bizonyos díjat levon a számládról. Ha megveszi valaki a termékedet, akkor ezt visszakapod, valamint megkapod az említett díjjal csökkentett árat a vásárlás után egy órával egy levél mellékleteként. Ha nem veszi meg senki a terméket, akkor 48 óra elteltével visszakapod a terméked és a levont pénzt levélben. Ha Te veszed vissza a piacról az ajánlatot, akkor a terméket visszakapod, de a levont összeget elveszted. (Legalábbis előfizusoknál.)
    2) Nem medalokról, hanem metal-okról, azaz fémekről beszélt, de én is d-nek értettem, nem t-nek. A lényeg itt az, hogy a companionokat el lehet küldeni küldetésekre, ahol a crew skilleknek megfelelő itemeket kapnak (pl. fémeket).
    3) Sokan csinálják azt, hogy a cartel marketen CC-ért vesznek valamit, amit aztán creditért kitesznek GTN-re. Az előfizusoknak havi 500 CC ingyen van (de bárki tud venni RL pénzért), s ebből így tudnak sima creditet csinálni. Ez mindenkinek jó: a játékosoknak nagy creditforrás, a BW-nek meg hatalmas USD-bevétel. Sokan csinálják és igen, megéri. Én még nem próbáltam, de azt tudom, hogy az így vásárolt itemekkel vigyázni kell. Felpróbálni, kipróbálni, kinyitni nem szabad őket, mert akkor hozzákötődnek az adott karakterhez. A legtöbbjükön van egy 48 órás visszaszámlálás, addig kötöttnek (bound) írja. A két nap elteltével lehet kitenni a GTN-re, addig pihentetni kell az inventoryban vagy a bankban.

A többire Plata válaszolt, csak ennyival egészíteném ki:
    5) Nem végtelen a kapacitása (először azt hitem 40), de lehet egyre nagyobb összegekért (vagy CC-ért) bővíteni karakterenként külön-külön, vagy legacy szinten egyszerre.
    6) F2P-ként azt hiszem 200k, preferredként 350k. De az efölötti összeg is a tied, csak nem férhetsz hozzá, hanem egy külön számlán gyűlik. De ehhez is hozzá lehet férni, van ilyen credit escrow-nak nevezett dolog, amit CM-en vagy GTN-en lehet kapni. Ez egy egyszer használható pénztárca bővítés. Pontosabban nem tudom, nem próbáltam ki.
    Az előfizusoknak nincs ilyen limit, hozzáférnek az összes pénzükhöz.