Most lettem annyira kreatív, hogy elkezdtem nézni egy fél órás Guidot GTN-ről és sokkal jobban képben vagyok, csak néhány apróság nem tiszta.
    1. Mikor kirakok eladásra egy tételt van egy közvetítői díj. Ezt 24 pénznek láttam a videóban, mégis mikor megnézte az e-mailt óránként valami 2300 körüli értékről beszéltek. Ezt nem igazán értettem, ez mi akar lenni? (Video 8 perc)
    2. Volt valami medálokról szó, amit a játékbeli NPC társak csinálnak vagy kapnak küldetésért? Vagy ők tudják használni? Nem igazán értem ott miről van szó (Video: 15-16.perc környékén)
    3. A videó vége már arról szól, hogy hogyan vegyünk Cartel marketról dolgokat amiket utána eladsz GTN-en. Nem tudom hogy ez megéri-e szerintem nem. Erről mi a véleményetek? Jobbnak tűnik az, hogy figyeled egyes tárgyak értékét és ha olcsón lehet nagy mennyiséget kapni, akkor azt behúzod aztán kiszórod egyesével drágábban. Ott az árrés elég jónak tűnt így első ránézésre. Vagy szerintetek érdemesebb más tárgyakkal üzletelni? Mik a tapasztalatok?
    4. Am ezeket a slottokat és egyéb karakteres dolgokat mikor megveszed, a karakterednél az inventoryban kell aktiválnod? Mert úgy láttam ezek mindig oda kerülnek.
    5. Illetve az invetory bővítésre érdemes költeni? Vagy a privát ládád végtelen mennyiségű cuccot el tud nyelni?
    6. Olvastam valahol hogy a pénztárca kapacitása is véges, hogy valami 300e pénz fér bele. Akkor hogy tudok itt bármit is 1 millióért vagy 10 millióért venni?
    7. Pénzt vagy tárgyakat tudok átadni szerveren belül más karakternek?
    Bocsi a sok kérdésért, de szerintem ezek után bármelyik noob el tud majd kezdeni kereskedni :)
    Videó link