• Pacho
    Nekem az az érzésem - persze ez szubjektív - hogy a TOFN-en valóban elszálltak ugyan az árak, de mintha irányított trade folyna. Ezalatt azt értem, hogy időről időre feltűnnek új eladók a GTN-en, akiknek a nevei mind ugyanazon sémára épülnek pl. Ctra'iaia, Ertv'eiei, Uvlt'oiai akik "normális" árakon bizonyos dolgokkal elöntik a GTN-t. PL. berak 60 twilek unlockot darabját 300k-ért. Pár nappal később 60 server character slotot darabját 299k-ért.
    Nem nehéz kiszámolni, hogy ez neki 60*600=36.000 CC-be kerülne, amit 5 évnyi előfizetéssel kapna meg alapban vagy 6 giga CC pakkot kellene vennie 240 dollárért. Tehát összességében 18 millió kreditet kaszálhat 240 dollárért, ami már csak azért is logikátlan, mert amúgy a goldsellerek 6 dollárért adnak 1 millió creditet. (bukna rajta 130 dollárt)

Szerintem az adminok figyelik a gtn-t, és ha nagyon pang, vagy ha jön valami peccs, akkor feltöltenek pár dolgot, hogy pörögjön kicsit a szerver. Nem annyira, hogy megborítsa a dolgot, hanem hogy ne szálljon el az egész.