• Kryon
    Lehet persze, hogy azért érzem így mert SW világa közelebb áll hozzám mint TES, (sose voltam nagy kedvelője a single játékoknak, mert hamar megunok mindent, ha nincs társaság). Ezért aztán annyira nem is ismerem a világát. Béta alapján annyit megérne nekem, hogy végigvigyem a sztorit, mert az jónak tűnik. Viszont van benne sok kis apró zavaró dolog, egy (számomra) idegesítő harcrendszer és UI, túl konzolos, a bugok érdekes mód többnyire elkerültek, mázli, másnak jutott/jut bőven ahogy olvastam. És egy szépen megszinált élő vilégban, ami tényleg be tudna szippantani, mindenki szinkronos csak a saját karim kuka, hát na... Ennyi amit tapasztaltam belőle. Ezeken túl hihetőnek tűnik: a zónák közti hosszú töltögetés, login gondok, bug és mégtöbb bug, túl sűrű leállások (az előbbiek miatt), botok tömege. Az AH megoldását és néhány hasonlót betudom a játék sajátosságának. Nem instance-olt aminek annak kéne lenni, ami kellemetlenségeket okoz. Továbbá az európai játékosokat nem voltak képesek megtisztelni egy helyi EU szerverrel. Összeszedve kb ennyi, ami szerintem nem trollkodás és eléggé elveheti a kedvét annak aki nem elég nagy fan ahhoz, hogy átlendüljön ezek fölött.
    Ezzel szemben TOR esetén lényegében azért ment a sírás mert nem wow :) Azóta be is raktak mindent amit hiányoltak, így végre csend van. Itt aminek alapja van máig, az a fos grafikai motor aminek 8 ember egy helyen már tömeg.