Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Te mért nem dolgozol ? <#sniffles>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pxxl
110% accuracy meg a bossok miatt kell, mert van nekik egy 10% defense chance, amit ki lehet "váltani" a +10% accuracy-val, és akkor elvileg nem missel, vagy lényegesen kevesebbet.

All hail the double x!

picket
Legfontosabb a Strength.
Az Accuracy-t gyúrd, amíg el nem éred a 110% hit chance-et, de a tetemesebb Strength jobb nála.
Aztán a Power vagy Force Power.
Végül a Crit és a Surge, de a Critical Rating 30% Critical Chance-ig, és Surge Rating 75% Critical Multiplierig érdemes gyúrni.

Ha tehát 28% crit chance-ed van és 76% crit multiplier és választhatsz két cucc közül, ahol egyik crit ratinget ad, a másik surge ratinget, akkor válaszd a crit ratingest. Ha három cucc közül választhatsz ugyanígy, csak a harmadik erõt ad, akkor válaszd azt. Ez elég egyszerû. Persze azt is mérlegelni kell, hogy mibõl mennyit éri meg, mert nem biztos, hogy 2 strength jobb mint 25 crit rating... Igazából 50-es szintig ez annyira nem lényeges, csak gyúrd strength-re <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Segítséget szeretnék kérni.Hogyan kell értelmezni az alábbi stat prioritást(fõleg a módosítók - mod, armoring, enchantment - kiválasztásakor).
PvE Focus Jedi Guardian-ról van szó, de most nem ez a lényeg.Tehát:

Strength >= Accuracy(110 %) > Power/Force Power > Crit (30%) = Surge(75 %)

Hogy van ez?!
+xp tekercsek és 1 karton pitbull bekészítve. Jöhet a kieg.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

gergod
es most latom csak, hogy be ninjaztak a ready checket is 1.7.3-ba

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
de jo, hogy eladtam az utolso 27-es armoringjaimat meg 500K-ert darabjat :)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Szép.. Ha már fizetõs kieg jön, új zónával, egy pár új fp-t össze lehett volna dobni. Az egy dolog, hogy nehéz lesz felskálázva max szintre, de gyakorlatilag 0 munkájuk van ezzel a résszel, mert már készen van, ezt így, fizetõs kieg.-ben kontentként kiadni pofátlanság...
a régebbieket turbózzák fel 55-ösre. Van egy-kettõ, amin lehet izzadni :)
pxxl
azért az komoly volt hétvégén (double exp alatt), hogy 12 exp-et kaptam pár küldetésért xD naaa mind1 :D

All hail the double x!

A kiegben a new lvl55 hm flashpoint mit takar? Valóban új fp-k is lesznek, vagy pedig a régi, alacsonyabb szintû felskálázott fp-kre utalnak ez alatt.
ez érdekes volt, semmit nem változtattam, más nap már ugyan úgy beengedett...:D
Pari
a bejelentkezes megvaltoztatasa(email helyett nick) apr. 2-tol lesz!
a nicked (display name) az swtor.com-on bejelentkezes utan a jobb felso sarokban latszik...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Hedgehog
Preferred lehetsz olcsóbban is, most bármit veszel a Cartel marketen legalább 5 dollárért (nekem 1300 Ft volt), megkapod a státuszt.

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Én kb. másfél hete nem játszok (ok lentebb), de be tudok lépni az emailcímmel, legalábbis a honlapjukon az accomba. Security questiont nem rotottál el?
Viszont a ticket küldést meg kivették, úgyhogy levelet sem tudok írni nekik. :(

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

üdv! kihagytam egy pár hetet, és ahogy nézem megint variáltak az e-mail-account név kombóval...aktiválni kell megint az e-mail címet hogy játszani lehessen? és mivel tudok belépni, az e-maillel vagy a névvel? csak mert egyikkel sem megy...
PiszkosFred
Nem a szamuk valtozik, hanem karakterenkent van 5-6 companion, es ezek "kilete" valtozik/mas, attol fuggoen hogy milyen classal jatszol, ezt irta :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"Companion vagy 5-6 karakterenként(változik attól függ mivel vagy)"

Valamirõl lemaradtam? <#fejvakaras>

Dehogy változik a számuk, max a HK-51 jelent +1 companiont.
Még nincs, talán áprilisban.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

van már kieg?
nagyon szépen köszönöm a gyors és teljes válaszokat.

letöltöm felteszem és megnézem milyen.

ha teetszik akkor még hallotok felõlem:)

nagyon szeretem a star warst szóval ha olyan amilyennek lennie kell akkor állandó tag leszek.

Subscription ha havonta fizeted,Preferred ha egyszer megveszed és utána nem fizeted(erre írtam,hogy van 3500 ft-ért kód),Free-to-play ha ingyen csinálsz account-ot és nem fizeted.
A Preferred-t ajánlom ennyi pénzt megér a game.
Subscription, Preferred, Free-to-Play Features
Huh szerintem 4 éve biztos nem megy :) 2011 dec.-be jött ki talán :)

Ha Star Wars rajongó vagy/érdekel ez a világ akkor kötelezõ!Annyira jól el van találva,hogy SW érzés nagyon ott van:)
Ha nem így tekintesz rá hanem csak mint egy MMO akkor is szórakoztató a játék.
Az ára 3500 ft.Ez tartalmaz 1 hónapot és kapsz magasabb besorolást az Acc.-ra
Utána GC 2 hónapos 6 ezer de lehet folytatni fizetés nélkül is vagy bankkártya havi 2-3 e.ft
2 Frakció,Warzone,Insták,szuper sztori,3 talent ág osztályonként,Companion vagy 5-6 karakterenként(változik attól függ mivel vagy) és még sorolhatnám sok jó dolog van
Asperot
szeretnék érdeklõdni hogy mennyire érdemes elkezdeni? Érdemes.

láttam hogy lassan 4 éve megy és érdekelne mennyire fejlesztik mennyire összetett és mennyire köti le az embert hosszabb távon?
2012 decemberben indult. Fejlesztik, most jön az elsõ kiegészítõ. Hogy mennyire köt le az rajtad is múlik.

mekkora a magyar közösség és mennyire összetartó? ugye mmoknál elsõdleges a társaság:)
Van pár száz magyar. Biztos találsz társakat.

láttam hogy volt szó cd key rõl és hasonlókról érdekelne hogy fizetõs e a játék és ha igen mennyibe kerül a megvétele vagy éppen mennyi havonta?
Nem kell megvenni /csak a kieget ha akarod/ és játszható ingyen is, némi korlátozással. Ha elõfizetsz 4k havonta vagy 7k 60napra.
Alap game ingyen letölthetõ. Teszteld. Ha nem tetszik, törlöd.

Ahány ház, annyi baj legyen.

hello.

rábukkantam erre a játékra és gameplay videókból meg magából hogy star wars alapú mmo eléggé tetszik elsõre.

szeretnék érdeklõdni hogy mennyire érdemes elkezdeni?
láttam hogy lassan 4 éve megy és érdekelne mennyire fejlesztik mennyire összetett és mennyire köti le az embert hosszabb távon?

mekkora a magyar közösség és mennyire összetartó? ugye mmoknál elsõdleges a társaság:)

láttam hogy volt szó cd key rõl és hasonlókról érdekelne hogy fizetõs e a játék és ha igen mennyibe kerül a megvétele vagy éppen mennyi havonta?

így elsõre ennyi lenne nagyon örülnék ha valaki válaszolna nekem^^

elõre is köszönöm.

Akkor azt ma már nem kezdem el,majd holnap.Thx!
Az csak bug vagy feature, h. f2p játékosként az egyik, még a 15 napos trialból megmaradt egyik karakterem 7. szintû és megvan neki sprint a másiknak meg nincs?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

pxxl
~25giga asszem

All hail the double x!

Mennyi most a játék mérete pontosan?Megvettem újra de a kliens már nincs meg.Köszi elõre is!
inter15
Van egy felesleges cdkey em a játékhoz. Eladnám 3000 Ft -ért , elcserélném egy 30 napos gamecardra , ráfizetnék egy 60 naposra.

Minden lehetõség érdekel

V43 1105
g2play.net

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Köszi. Én is ettõl tartottam. :(
Azért eléggé átverõs az origin storeban a 'Includes 30 Days of Subscription Level Access + Monthly Rewards Program' szöveg <#levele>. Fõleg, ha jól értettem az egyik korábbi hozzászólást, de az gondolom nem online vásárlásra vonatkozik :(

Remélem azért nem zárják be a boltot idõ elõtt. Kár lenne érte :(

A játék megvételekor kapott 30 nap játékidõ után nem kapsz coint. Tulajdonképpen, akkor még egyetlen hónapot sem fizettél elõ, csak a vásárláshoz kapott bónusz idõt játszhatod le. Utólag sem járt érte cartel coin.
Üdv!

Egy hónapja már írtam, hogy elõfizetõként mintha kevesebb cartel coin-t kaptam volna. Múlt héten lejárt a negyedik hónapom, s még nem érkezett meg a negyedik csomag CC.
Ekkor eszembe jutott valami: ha online veszi meg az ember a játékot, akkor egy hónapig full jogokkal játszhat, mintha elõfizetõ lenne, de nem az, s az 500 CC sem jár neki? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Ilyesmi elképzelhetõ?
Köszi :)

pxxl
asszem megvan a kasztom :) kipróbáltam sokat majd mindet és mégis csak az assassin dps a nyerõ pedig nem volt szimpatikus eleinte.

All hail the double x!

roblee
Ezzel tisztában vagyok, nem egyszer voltam ops-on. :)
Viszont még így sem hasonlítható egy fp-hez.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

MerlinW
8-16-fõs ops-ban 2-5-en lesztek:)

[merlinw.org]

roblee
Tanácsra lenne szükségem.
Sorci healert húzok és a build-del kapcsolatban lenne kérdésem.
Belinkeltem, hogy hogy tervezem:
Corruption

Egyelõre maradt 3 pont. Mire rakjam?
Lightning Barrier és a Sith Defiance között vacilálok, de szóba jöhet még a Subversion is, mert a manából soha nem elég.
Fadeout-ról és Dark Resilience-rõl mi a véleményetek?
Dark Resilience mellett az szól, hogy megnöveli a Unnatural Preservation-t 30%-kal.

Egyébként imádom ezt a support karit.
A sniper main-emet is szerettem, de ez jobban bejön. Egylõre még csak fp-ben és heroicban tudom tesztelni magam. Néha nem egyszerû, pedig ezekben még csak 4 emberre kell figyelnem, mi lesz 8-16 fõs ops-ban. :)
Jobban leköti az ember figyelmét, mint a dps kari, de talán ettõl élvezetesebb is.
Elõre is köszi a segítséget.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

A sima seteknek talán nem sok értelme van magasabb szinten, de a narancssárga dolgokat fel lehet dobálni a GTN-re, sztem jól fogynak. Nekem elmegy minden amit beteszek.

Mondjuk én anno armormechet toltam, az meg lehet egy kicsit másabb, de az elv valszeg ugyanaz. Azokból amúgy a lilákat is el lehetett passzolni relatíve jó áron. A kisebb szintûeket is.
Pari
Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy a synthweaving-nek mennyire van létjogosultsága a end game gearing-ben?
Nekem ugy tunik, hogy nem sok, mivel mindenki daily/wz/egyéb commendationokbõl alakítja ki az end gearjet, de nem tudom jol gondolom-e?

Vélemény?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Hiába csinálom meg a verifications-t 3x, nem engedi be akkor sem a BH-mat... Kapja be..
Az elõzõ kommentemhez: az egyik karaktert beengedi, a másikat nem... milyen hülye rendszer ez már...
Sziasztok!
Szerda óta minden egyes nap meg kell csinálnom egy account upgrade-t, különben nem enged be a játékba...
F2P játékos vagyok, de már nem email címmel regeltem, hanem display névvel.. vagy valami egészen más dolog áll mögötte?
Aki tudja, hogyan lehet megszabadulni ettõl az upgradelõs hülyeségrõl, az írja meg legyen szíves.
Köszi!
Részemrõl amúgy egy jó Stargate mmo-nak örülnék legjobban, de olyanról sajnos nem tudok hogy készítenének (akik próbálkoztak becsõdöltek kiadás elõtt).

Jó oké vannak hírek, anno 10 éve dolgozott az activision egy Halo mmo-n és vannak páran akik szerint a Blizzard ezt vette elõ.
Mások szerint meg azt a projektet végképp törölték. ez viszont valóban pletykaszint :) Off lezárva.

Concept artokból sokat nem lehet leszûrni. De csak a kedvedért leírom, hogy régebben olvastam egy olyan pletykát miszerint a wow után 10000 évvel fog játszódni, miután ott bekövetkezik valamiféle "világvége". Azerothra érkezünk meg ûrhajóval, és felfedezzük a múlt nyomait, elkezdünk kutatni mi történhetett. Eközben véletlenül felébresztünk valami õsi gonoszt aki valószínûleg a pusztulást okozta, talán Sargeras-t (-> Titan) és kezdenek a dolgok rosszra fordulni. Vannak bizonytalan eredetû pletykák, meg concept artok, de hivatalosan semmit sem mondtak vagy mutattak eddig, így bármi lehet, de nem offolok tovább. Ez még akár évekre lehet, addig nem hiszem, hogy bármilyen mmo elrángatna SWTOR-ból és GW2-bõl. :D

Tippre az lehet a nagy újítás, hogy sokkal jobban kiterjeszti a virtuális világot. Egyrészt amiket már írtam vezérlésnél, pl. hangvezérlés, szemmozgás követés, mittomén stb. Másrészt valahogy a játékból elérhetõvé tesznek olyan közösségi, keresési, vásárlás stb. funkciókat, hogy igazából ingame intézhesd egész online tevékenységed. Google, FB, youtube, shop stb egyben, egy játékba integrálva, olyan szinten kiterjesztett virtuális környezettel, hogy a kockábbak már szinte alternatív valóságként élik majd meg. Az alapok már adottak a battlenettel, de ez már tényleg nagyon off.

Lehet :) De amit olvastam meg összeraktam abból az jön le egy HALO szerû virtuális valóságot akarnak. De persze igaz ez csak képzelgés még. Tény ha igaz baromi rég dolgoznak rajta. 2005?