Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
All hail the double x!
Az Accuracy-t gyúrd, amíg el nem éred a 110% hit chance-et, de a tetemesebb Strength jobb nála.
Aztán a Power vagy Force Power.
Végül a Crit és a Surge, de a Critical Rating 30% Critical Chance-ig, és Surge Rating 75% Critical Multiplierig érdemes gyúrni.
Ha tehát 28% crit chance-ed van és 76% crit multiplier és választhatsz két cucc közül, ahol egyik crit ratinget ad, a másik surge ratinget, akkor válaszd a crit ratingest. Ha három cucc közül választhatsz ugyanígy, csak a harmadik erõt ad, akkor válaszd azt. Ez elég egyszerû. Persze azt is mérlegelni kell, hogy mibõl mennyit éri meg, mert nem biztos, hogy 2 strength jobb mint 25 crit rating... Igazából 50-es szintig ez annyira nem lényeges, csak gyúrd strength-re <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
PvE Focus Jedi Guardian-ról van szó, de most nem ez a lényeg.Tehát:
Strength >= Accuracy(110 %) > Power/Force Power > Crit (30%) = Surge(75 %)
Hogy van ez?!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
All hail the double x!
a nicked (display name) az swtor.com-on bejelentkezes utan a jobb felso sarokban latszik...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Viszont a ticket küldést meg kivették, úgyhogy levelet sem tudok írni nekik. :(
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valamirõl lemaradtam? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dehogy változik a számuk, max a HK-51 jelent +1 companiont.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
letöltöm felteszem és megnézem milyen.
ha teetszik akkor még hallotok felõlem:)
nagyon szeretem a star warst szóval ha olyan amilyennek lennie kell akkor állandó tag leszek.
A Preferred-t ajánlom ennyi pénzt megér a game.
Subscription, Preferred, Free-to-Play Features
Ha nem így tekintesz rá hanem csak mint egy MMO akkor is szórakoztató a játék.
Az ára 3500 ft.Ez tartalmaz 1 hónapot és kapsz magasabb besorolást az Acc.-ra
Utána GC 2 hónapos 6 ezer de lehet folytatni fizetés nélkül is vagy bankkártya havi 2-3 e.ft
2 Frakció,Warzone,Insták,szuper sztori,3 talent ág osztályonként,Companion vagy 5-6 karakterenként(változik attól függ mivel vagy) és még sorolhatnám sok jó dolog van
láttam hogy lassan 4 éve megy és érdekelne mennyire fejlesztik mennyire összetett és mennyire köti le az embert hosszabb távon?
2012 decemberben indult. Fejlesztik, most jön az elsõ kiegészítõ. Hogy mennyire köt le az rajtad is múlik.
mekkora a magyar közösség és mennyire összetartó? ugye mmoknál elsõdleges a társaság:)
Van pár száz magyar. Biztos találsz társakat.
láttam hogy volt szó cd key rõl és hasonlókról érdekelne hogy fizetõs e a játék és ha igen mennyibe kerül a megvétele vagy éppen mennyi havonta?
Nem kell megvenni /csak a kieget ha akarod/ és játszható ingyen is, némi korlátozással. Ha elõfizetsz 4k havonta vagy 7k 60napra.
Alap game ingyen letölthetõ. Teszteld. Ha nem tetszik, törlöd.
Ahány ház, annyi baj legyen.
rábukkantam erre a játékra és gameplay videókból meg magából hogy star wars alapú mmo eléggé tetszik elsõre.
szeretnék érdeklõdni hogy mennyire érdemes elkezdeni?
láttam hogy lassan 4 éve megy és érdekelne mennyire fejlesztik mennyire összetett és mennyire köti le az embert hosszabb távon?
mekkora a magyar közösség és mennyire összetartó? ugye mmoknál elsõdleges a társaság:)
láttam hogy volt szó cd key rõl és hasonlókról érdekelne hogy fizetõs e a játék és ha igen mennyibe kerül a megvétele vagy éppen mennyi havonta?
így elsõre ennyi lenne nagyon örülnék ha valaki válaszolna nekem^^
elõre is köszönöm.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Minden lehetõség érdekel
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azért eléggé átverõs az origin storeban a 'Includes 30 Days of Subscription Level Access + Monthly Rewards Program' szöveg <#levele>#levele>. Fõleg, ha jól értettem az egyik korábbi hozzászólást, de az gondolom nem online vásárlásra vonatkozik :(
Remélem azért nem zárják be a boltot idõ elõtt. Kár lenne érte :(
Egy hónapja már írtam, hogy elõfizetõként mintha kevesebb cartel coin-t kaptam volna. Múlt héten lejárt a negyedik hónapom, s még nem érkezett meg a negyedik csomag CC.
Ekkor eszembe jutott valami: ha online veszi meg az ember a játékot, akkor egy hónapig full jogokkal játszhat, mintha elõfizetõ lenne, de nem az, s az 500 CC sem jár neki? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Ilyesmi elképzelhetõ?
Köszi :)
All hail the double x!
Viszont még így sem hasonlítható egy fp-hez.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Sorci healert húzok és a build-del kapcsolatban lenne kérdésem.
Belinkeltem, hogy hogy tervezem:
Corruption
Egyelõre maradt 3 pont. Mire rakjam?
Lightning Barrier és a Sith Defiance között vacilálok, de szóba jöhet még a Subversion is, mert a manából soha nem elég.
Fadeout-ról és Dark Resilience-rõl mi a véleményetek?
Dark Resilience mellett az szól, hogy megnöveli a Unnatural Preservation-t 30%-kal.
Egyébként imádom ezt a support karit.
A sniper main-emet is szerettem, de ez jobban bejön. Egylõre még csak fp-ben és heroicban tudom tesztelni magam. Néha nem egyszerû, pedig ezekben még csak 4 emberre kell figyelnem, mi lesz 8-16 fõs ops-ban. :)
Jobban leköti az ember figyelmét, mint a dps kari, de talán ettõl élvezetesebb is.
Elõre is köszi a segítséget.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Mondjuk én anno armormechet toltam, az meg lehet egy kicsit másabb, de az elv valszeg ugyanaz. Azokból amúgy a lilákat is el lehetett passzolni relatíve jó áron. A kisebb szintûeket is.
Az lenne a kérdésem, hogy a synthweaving-nek mennyire van létjogosultsága a end game gearing-ben?
Nekem ugy tunik, hogy nem sok, mivel mindenki daily/wz/egyéb commendationokbõl alakítja ki az end gearjet, de nem tudom jol gondolom-e?
Vélemény?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Szerda óta minden egyes nap meg kell csinálnom egy account upgrade-t, különben nem enged be a játékba...
F2P játékos vagyok, de már nem email címmel regeltem, hanem display névvel.. vagy valami egészen más dolog áll mögötte?
Aki tudja, hogyan lehet megszabadulni ettõl az upgradelõs hülyeségrõl, az írja meg legyen szíves.
Köszi!
Mások szerint meg azt a projektet végképp törölték. ez viszont valóban pletykaszint :) Off lezárva.