60330
-
Pacho #51008 Van olyan is, hogy credit escrow.... -
Kryon #51007 Ha van megbízható előfizető ismerősöd, akkor megoldható, de igen, ez a legidegesítőbb korlátozás + hogy nem küldhetsz postán pénz a saját karaktereid közt sem. -
Plata #51006 Preferedként max 350 ezer ec-d lehet,ami semmire sem elég.Komolyabb dolgok milliókba kerülnek,amit még előfizetőként könnyű megszerezni,de preferedként nem megy. -
Kryon #51005 Attól függ mennyire intenzíven játszol. Ha nem annyira, akkor szerintem jobban megéri preferreden, unlockolva azokat amire szükséged van/zavar.
Egyedül a kredit korlátozásokat nem lehet megkerülni, szerintem az a legzavaróbb benne. Akkor érdemes előfizetni (vagy azokra az időszakokra), ha sokat játszol, mert akkor már nagyon érződnek a pve-pvp korlátozások. -
Plata #51004 Hát ha mindent kiváltasz CC-ből amit megkap előfizető akkor sem ugyanaz.Előfizetőként jobb a játék. -
stromblast #51003 Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyiben több a játék, ha előfizetek? Jelenleg prefered státuszban vagyok, lila cuccokat tudok magamra pakolni és lvl 35 körül vagyok. Egyenlőre nem igazán érzem, hogy ha előfizetnék mivel lenne több a játék? Azt, hogy több xp-t kapok, vagy több creditet annyira nem meggyőző...Flashpointokkal elvagyok a heti 3 lootal, illetve mivel bugos ez ugye lehet több is...
Szóval így max szint és az operationok előtt érdemes? -
#51002 Köszi a tanácsot, szerintem öcsémmel összeállunk bandázni. A hétvégén dumáltunk a játékról, mondta hogy ő nagyon nem nyomta mostanában, de leállított, amikor a sztorit akartam mesélni. Szerintem ő is fogja nyomatni, láttam a szemén. -
Khaan #51001 Köszi a lehetőséget Kreeder! Ingame "Diokhaan" néven fut a fő karakterem (merc.healer). Alkalom adtán majd átigazolnék, ha lesz fent illetékes. -
Kreeder #51000 igen bocsánat :) elolvastam, és csak utána loginoltam be SG-re aztán véletlen rád kattintottam nem Khaanra :D -
eXequtoR #50999 Ezt gondolom Khaan-nak akartad írni. :) -
Kreeder #50998 Szia, tény, hogy az elmúlt 2 hétben lassan 3 amíg én nem voltam megcsappant a létszám :( de azért 4-7 en vagyunk fent. Én csak pvp-re járok nagy ritkán pve is megy ha unatkozom. Vegyél fel barát listádba ha jönnél wz-re vagy ha túl nagy terveid nincsenek, csak szeretnél valahova tartozni szólok ha van fent illetékes aki bevenne. Küldj majd ingame egy levelet és akkor tudom ki vagy :) engem Kreeder -ként megtalálsz. Most diplomamunka miatt nem vagyok sűrűn fent, de segítek neked. Vagy figyelem a hun chanelt mert 2 napja láttam hogy toboroznak, csak nem nagyon figyeltem oda és nem emlékszem a guild nevére. Ennyit tudok tenni érted ;) -
eXequtoR #50997 Mintha azt hallottam volna, hogy szétesett az Unbroken. Nem igazán tudok aktív magyar sith guildről ( szégyen és gyalázat :( ), vagy csak nem ténykednek fórumokon. :) -
Khaan #50996 Üdv!
Magyar guild-et keresek a "Tomb of Freedon Nadd" szerveren, birodalmi oldalon. Unbroken-ről olvastam, de hiába vettem fel friend listába a megadott neveket, mert az elmúlt két hétvégén nem volt online senki. A klán még létezik elvileg, mert egy Unbroken-es emberrel tudtam beszélni a "Hungarian" csatornán, de ő nem tudott meghívni, és nem is tudott bíztatni semmi jóval.
Van még működő, magyar, nem feltétlenül hardcore empire guild a szerveren? Vagy próbáljam áttenni a karaktereimet a "The Red Eclipse"-ra?
Válaszokat előre is köszi!
-
eXequtoR #50995 Vang erősebb, de az melee. Commandonak több a supportja ( combatres / esetleg offheal ) -
#50994 WAR-ban érdekes volt mert mindent nagyon lassan reagáltak le és valami miatt nem akartak átállni F2p-re, igazából kár érte mert ugyan én nem vagyok a Warhammer világának valami nagy rajongója de ennek ellenére nagyon jókat játszottam vele és kár érte, sajna nem tudnak olyan mass pvp játékot csinálni, amit "elbírnak a szerverek". -
#50993 commando egy kicsit talan jobb, vanguard rosszabb -
HyperMonkey #50992 Szigorúan raid környezetben, nem pvp-ben. -
HyperMonkey #50991 A trooper milyen erős dps-nek számít egy sage-el szemben? -
#50990 ne is mond, nekunk is eleg keson sikerult, bar most osszeallt egy jobb csapat. Eternal Warrior meg csak kb 16-an vagyunk repek... impektol is csak egy csapatnak sikerult meg... -
eXequtoR #50989 Megy is a rage, hogy nem adjak most ki NiMet. Mondjuk vicces, hogy a guildek 90%a még 78as gearbe se képes kipucolni NiM SVt.. Dragonslayerröl ne is beszeljünk :) -
Nephin #50988 Galactic Starfighter preferred access mától -
#50987 Johetne mar uj endgame content ... Nim df/dp :) a tobbi csak maszatolas. -
#50986 Secret World-ben is 10 fős raid van, igaz egyelőre még csak egy rövid:) -
Pacho #50985 Itt nem csak fejlesztésekről, meg kiegekről van szó szerintem, hanem hogy miképpen menedzselik az egész projektet. A WAR-nál látszott, hogy leginkább sehogy. Hogy miért? Nem tudjuk, aki meg tudja, az úgysem mondja el.
Az SWTOR-t ellenben menedzselik, és ez látszik rajta. Minden negyedévre jut valami content/event/update/season, amivel mutathatják, hogy igenis a játékosoknak is érdemes pénzt/időt fektetni bele, mert folyamatosan megújul. Hogy milyen gyorsan, és milyen sikeresen arról lehet vitatkozni de attól még tény. Emellett tanultak a hibáikból (pl. war), és itt simán bezártak 5 hónap után a 200 szerverből 180-at hogy ne haljon meg a játék, és simán áttették fp2-re amikor 500k alá ment a játékosszám a kezdeti 2,5 millióról.
Amíg menedzselik, a játék pörögni fog, ha abbahagyják lehet akármilyen fasza, akkor is elsorvad hamar. -
eXequtoR #50984 Whammer bezárt, mert pure pvp volt. Az ilyen fosok életképtelek. Az SWtor azért lett f2p, mert az EAnak nagyon kellett a pénz nyalókára, ezért egy félkész játékot dobattak ki. VIszont azóta a shopból rendesen megszedik magukat, ezért nem fenyeget az a veszély, hogy bezárnák a servereket. Amíg van high-end pve addig futni is fog. SEHOL máshol nincs jelenleg 8/10 fős raid, így ez is +pont. A közeljövőben se jön olyan játék, ahol 20nél kevesebb ember kéne raidekhez, szóval én nem aggódom. -
#50983 Hát örökké talán nem fog menni az SWtOR sem, ahogy egyik mmo sem, de fejlődött annyit az elmúlt két évben, mind tartalmilag, mind gameplay esetében, mind performance terén, hogy a bizalom az töretlennek látszik a fejlesztők felé. Sem az EA sem a Disney nem az a cég, aki szórja a pénzt, simán leállít bármit, ami nem éri meg.
Csak ugyebár van az a felfogás - nálunk magyaroknál meg aztán pláne -, hogy csak az arany ami elfogadható, minden más csalódás. Van, aki életét adná egy olimpia hatodik helyért, más pedig nem mer hazamenni a hazájába, mert fél, hogy mit kap a "csak" hatodik helyért :)
Ami az adatokat illeti, nem nagyon ellenkezett senki sem, hogy hülyeségek lennének a számok (pedig elég sok médium lehozta, és most nem a magyar online sajtóra gondolok elsősorban), így jobb híján, ezzel kell beérnünk. -
#50982 Gondolom mindenki átvette onnan anélkül, hogy utánanézett volna bárminek.
Nem célom a játékot lehúzni. Nem kell ahhoz több milliós játékostábor, hogy az aki játszik vele élvezze a játékot, bár az tény, hogy pár embernek ez a mérvadó de velük nem kell foglalkozni.
Viszont azt azért többször is lehetett látni, hogy ha egy játék nem hozza a tőle elvárt eladási számot akkor azt idővel leállítják szépen lassan elsorvad mert nem fejlesztik tovább még annak ellenére sem, hogy egyébként bevételt termel. Ubisoft ugyanezt csinálta pl: a RUSE-al jó játék volt de egy marketinges baklövés miatt sikerült megversenyeztetni a SC2-vel és a Civ5-el ezért nem fogyott akkora számban mint, amit vártak tőle, ezért fejlesztését leállították de nem ez az egyetlen példa, lehetne még ilyen játékokat mondani az mmo piacról is(Warhammer).
Én nem gondolom azt, hogy az SW:TOR-nál ilyen gondok lennének de ezt majd az idő megmondja, végülis a Warhammerhez is elkészült egy kieg. Minden a számoktól függ. -
#50981 Tőle kellene megkérdezni, én csak linkeltem, miután mindenhol megjelent ez, majd körbejárta később a gamer sajtót és egyéb it portálokat.
Örülök, hogy ennyire jól megy egyes embereknek, hogy havi 7-8 millió dollár bevételt bukásnak ítél meg. Mert, még mindig kérdezem, azóta is folyamatosan, hogy mi számít bukásnak egy mmo esetében, amit folyamatosan emlegetnek egyes emberek? Ha 10 ezer nézőt várunk egy egy koncertre a maximális bevétel miatt, de csak 6 ezer jön el, ami kisebb bevételt eredményez ugyan, de a teljes rezsi + zenész gázsi + technika kijön egyébként 2 ezer fizető néző esetében?
Tudom, szélmalomharc, de ez van... :) -
#50980 Gondolom ők 20-30 milliót szerettek volna kicsavarni belőle havonta -
#50979 Én például az mmodata.net-et szoktam olvasni ha ilyesmire vagyok kiváncsi mert ott meg van jelölve a forrás is és többnyire hivatalos adatok vannak kirakva de ez az oldal is be fog zárni az ok nagyon egyszerű:
"The biggest reason is that it is getting increasingly difficult to get any useful numbers. Also many of the subscription based MMORPG's went free to play, and their companies tend to not give out useful active accounts numbers."
Ezért is gondolom, hogy igen komoly fenntartásokkal kell olvasni az ilyen és hasonló listákat.
-
#50978 "It’s even harder to estimate how much revenue is being generated from microtransactions..."
Én elolvastam a cikket de nem derült ki számomra, hogy honnan veszi ezeket az adatokat pláne, hogy el is ismeri azt, hogy megbecsülni is nehéz, akkor mégis mire alapozta ezeket a szép kerek számokat?
-
#50977 El kellene olvasni a cikket :) (direkt írja is a szerző, hogy a teljes cikk a fenti linken található)
"Here are my estimates for the top* MMORPGs in the Western MMO market:" -
súter #50976 Valóban érdekes, mert pl WoWnál is a legutolsó negyedéves üzleti beszámolóban kb 7 milla előfizetőről beszéltek. -
#50975 Azért az érdekelne, hogy mi alapján vannak ezek a számok beírva mert pl: EvE online-nál nem minden előfizetö fizet a játékért ugyanis ki lehet a havidíjat farmolni játék közben ha a többi adat is legalább ennyire hiteles akkor mehet az egész a kukába. -
Nephin #50974 Rengeteg újdonság várható -
gunji #50973 Igen-igen, köszi. F2P státuszúra értettem, aki még semmit nem vett. :) -
gunji #50972 Igen, van ahol van reputation vendor (Belsavis - Section X-en pl van, Corellián - Black Hole-n nincs): ruhát, fegyót, modokat, receptet, stb. lehet venni az adott boltostól függően vagy pénzért, vagy commendationért.
Hogy van-e értelme a daily-zésnek? A kapott commendationökért a rucidat tudod fejleszteni (classicért 61-es lila modot vehetsz, a basicért 66-ost). De a pénz sem egy utolsó dolog. :D -
sata75 #50971 üdv
olyan kérdésem lenne, hogy van-e értelme a daily q-kat csinálni a Belsavison, Corellian? vana valami extra "nyeremény" a commendationokon kívül, ha mondjuk repu szintet ugrok? -
eXequtoR #50970 Űrharcolni lvl 1-től lehet, tehát 1-55 felhúzhatod a karit csak repkedve. -
#50969 Ide az van írva...