Although#51389
Nehezebb mert jelenleg csak a solo játékok szintjén lehetséges a Mass effect szerű megjelenítés. Nyílíván te is egy vagy azok közül akik az sw univerzum polgárai. Egy mmo-ban, ma is inkább az emberek valósítják meg, keltik életre a világot, legalábbis így kellene legyen. Az swtor talán az utolsó ahol ilyen nagyszámban jelen voltak olyanok akik ezt ha nem is hardcore szinten de csinálták. voltam ilyen partikba méghozzá keresés nélkül és nem rp szerveren! Gondolom izlések kérdése is, nekem bejött pont azt gondoltam végig egy élet is kevés lenne mindegyik kerettörténetet végigcsinálni ahogy próbáltam, mindent elolvasva. Ez is gond kicsit túl nagy lett, hihetetlen még kimondani is. Ezért kellene optimalizálni az egészet az f2p viszont csak rontott rajta élvezhetetlenül hosszú lett és belekergeti az embert a grindelésbe. Ebbe viszont gyengébb mint az aoc pl. Nem kellene. Reggelig beszélhetnénk róla. A legrosszabb már nincs sok ideje az EA-nak lépni mert egy ponton már nincs értelme beszélni róla f2p vagy sem és sok másról sem.