60330
  • eXequtoR
    A Tombot pl. tegnap láttam egy új magyar guildet.

Szerintem pörfect !
  • Nephin
    A Red Eclipse, a Tomb of Freedon Nadd és a Progenitor a "magyar szerverek", máshol csak kevés embert találsz.
  • gyurmy
    Amúgy van egy lvl55-ös Jedi guardianom meg egy lvl -10 guns. A Freedom pvp szerveren vagyok van valami magyar guild amelyik Op,Fp,pvp jár vagy Teamspeket használ mert akkok szivesen csatlakoznék.
  • gyurmy
    "Az óriási gépigény egy 100e forintos desktop pc, ami 100 fps-en viszi max grafikával."....hm nem tudom TE miről beszélsz nekem 8 giga ram 4 magos 3200 procival 1 gigás kártyával 60-80 fps el játszom de a wz élvezhetetlen és játszhatatlan kb 12-25 fps ugy hogy minden low -ra van állitva.A guildben 5 emberből 4 nem tud a Wz-ben játszani annyira élvezhetetlen.
  • Nephin
    Holnap karbantartás
  • V43 1105
    Minden okés most így?

• BaLTáSGYiLKoS
  • picket
    Az óriási gépigény egy 100e forintos desktop pc, ami 100 fps-en viszi max grafikával.
    X-winget meg nem rakhatnak bele, csak hasonlót (meg is tették), mert csak az megy bele, amit a Lucasarts enged, mint minden hivatalos star wars termékbe.
    A f2p-el még egyet is értenék, ez nem azért van, hogy tényleg ingyen játssz, csak ha szeretsz a sajtreszelőddel kettesben szeretkezni, de akkor megkérdezném, hogy akit havi 4e forint földhöz vág, annak miért egy játék vélt vagy valós hiányosságai jelentenek akkora problémát, hogy ki kell fakadnia egy olyan fórumon, ahol ezzel pont semmit nem ér el, csak hogy hülyének nézi mindenki aki olvassa.

• Nephin
    Ja és max a channelinges skilleknél kell állni, a többinél egyáltalán nem. A csőjáték meg régi lemez, uncsi... :P
  • Nephin
    Valamit nagyon benéztél, WZ-n sosem volt egy csapatban rep és imp.
  • Plata
    WZ-n sosem voltam imp-el egy csapatban,soha,még ilyet nem is láttam,vagy túl vak vagyok.
  • HyperMonkey
    A megjelenéskor megvettem és 3-4 hónapig toltam folyamatosan. Az akkori operationöknek semmi köze sem volt az SW feelinghez, az egészet a birodalom és a köztársaság küzdelmére kellett volna kihegyezni.
    Erre csak pvp-ben került sor leginkább. Aztán behozták azt az oltári nagy baromságot hogy a WZ-okon lehet egy csapatba imp és rep, csak meglegyen a létszám. Ennél nagyobb gyalázatot SW fanatikusként elképzelni sem tudnék. Emellett a grafika minőségéhez képest óriási a gépigénye, az egész csőjáték. Vagy hegyekkel vagy más akadályokkal terelnek a láthatatlan csőben. Ok nem sandbox, de ez már akkor is túlzás. Az egész teljesen statikus, minden spelledhez, képességedhez meg kell állni, nincs meg a folyamatos harc érzés mint pl a GW2-ben vagy a WoW-ban. Single player játéknak elmegy, de ezért én egy fillért sem fizetek, így nem is játszom vele. De nem is szidom hogy az F2P modellt változtassák meg, hiszen mindennek ára van. Más kérés, hogy az EA ezt kőkeményen ki mis használja. Majd jön szépen hogy CC-ért vehetsz X-winget, Tie fightert meg A-winget meg mindenfélét, majd figyeld csak meg. Ha ebből pénzt lát az EA akkor beleteteti tutira. Nem fogja érdekelni hogy ezek a gépek még 3000 évig sehol sem lesznek, pénz van benne, toljuk bele.
  • Plata
    Ha kicsit jobban megismernéd a játékot tudnád hogy nagyon is jó,f2p-ként nem túl jó,de ha előfizetsz a játékélmény sokkal jobb lesz.Red eclipsen van 8 karim,és szeretem mindegyiket.És a story is jó.Mivel nincs meg a kieg így csak 50-ig tudok velük menni,de nekem élvezetes a játék.És pénzt is lehet keresni igaz f2p max 250 ezer creditje lehet,prefnek 350.Mivel F2P vagy kezd slicing crew skillel,az termeli a pénzt,el sem tudod majd költeni.
  • HyperMonkey
    Ok, sejtem mire írtad :)

Lényeg hogy az EA mindent tönkrevág, mert nem érdekli a pénzen kívül semmi. Az meg külön atomcsapást érdemel, amit a C&C-vel csináltak.
  • HyperMonkey
    Kis helyreigazítás, a GW2 B2P de annak példás. Én nem azért nem játszom az SWTOR-al mert korlátozva van a F2P, hanem mert számomra egyáltalán semmi SW feelingje sincs , statikus és ronda. Ez persze magánvélemény.

Ha tetszene, előfizető lennék.
  • Nephin
    HM, ilyet ne pls.
  • Nephin
    Ő ezt pontosan tudja, ne aggódj. :D
  • MarkBlade
    Nem ez egy fricska.. egy Guild toborzónak.. :)
  • Plata
    Főfő admirális?Sw Torban is van admirális?
  • Plata
    Akkor nem értem,egy ideig én is játszottam f2p,és emlékszem hogy az utazós skillek baloldalt voltak és alul középütt 2.Legalábbis így emlékszem rá.
  • Nephin
    A hangnemet kéretik civilizált keretek között tartani (még főfőadmirálisoknak is), köszönöm.
  • alyr2
    Free jatekoskent 2 skillbar lehet, nem tobb nem kevesebb!
    35ig huztam a sith sorcereremet, de mar lvl 30-32 kornyeken keves volt a 2 bar..penzem skillekre mindig megvolt, mert azert azt rendesen lehet igy is szerezni..viszont a limitalk heti kveszt meg a heti csak 3 loot flashpoint instabol tulzas..ezert abbahagytam. Ennek a jateknak a f2p modellje kalap szar, ahhoz, hogy fizessek erte pedig keves a jatek(grafikaja nem tul eros, es 35ig alig talalkoztam jatekossal terepen).
  • Plata
    Mikor Free lett csináltam egy free accot,kezdtem egy smugglert és jól emlékszem hogy alul 2 oldalt 1 actionbar volt.Később az idén tavasszal újra elkezdtem vele játszani,de megvettem a játékot dobozosan vettem előfizetést és vettem 2400 cartel coint is.Akkor még lehetett gamecardot cartel coint venni után fizetéssel.Mivel már nincs gamecard csak digitálisan így prefered vagyok,hogy hány action bar lehet nem tudom,négyet használok.De van 8 karim,3 crew skillem,tudok használni artifact-ot,section x vagy mi a szösz unlockolva,plusz egy sor táskában megvéve,most ennyi jut eszembe.Ha túl leszek a karácsonyi ajándék vásárláson még veszek cartel coint.Most újra lehet venni utánvéttel.
  • eXequtoR
    " Videók alapján engem nem győzött meg a (szerintem már eléggé elavult) 1-9 gombnyomogatás."

Most ez úgy mégis mi akar lenni? :) Túl sok a skill? Lehet menni Riftbe. Ott 32 abilityt belezsúfolsz 2 makróba. Tádáá !

Persze a helló kitty is egy opció.

MÁS! Röpcsizésről kinek mi a véleménye? Amennyire nem érdekelt ptsen, liveon 0-24 azt toljuk. :) Az is faszányos, hogy lvl 1-től lehet vele karit húzni.
  • PiszkosFred
    Akkor pláne nem egy :) (sose volt f2p státuszú, csak pref/sub, de minimum kettőre emlékeztem f2p esetében, illetve prefként 4-re)
  • Bhalage
    felejtsd el ezt a topikot es ezt a jatekot, nem neked valo
  • Plata
    10-es szinttől te idióta,az is le van írva,preferednek 20-tól.
  • Plata
    Én 3 actionbarra emlékszem.
  • JethroHUN
    Ment a moderátor topikba, csak szólok.

Akkor miért is van oda írva, hogy lassabb az XP szerzés?
  • Plata
    Te vagy nagyon béna vagy,vagy túl hülye hogy észrevedd a dolgokat,hat óra alatt én felhúzok egy karit 10-es szintre,minimum.F2P 10-es szintig ugyanannyi pénzt xp-t egyéb szart kap mint előfizetős,ezt tudhatnád.Kivéve hogy nem kapja meg a dobozokat amit küldivel lehet kapni.
  • PiszkosFred
    Kettő az az egy actionbar, ha jobban megnézed.

Érdemes lett volna átnézned a hivatalos fícsör listát, mielőtt belefogsz. Sok gyomoridegtől megkímélted volna magad: http://www.swtor.com/free/features

Pár száz forintért már lehetsz Preferred státuszú, az pedig bőven elég a sztorikat végigjátszani. Ingyen, havidíj nélkül más nem jöhet szóba, viszont ingyen 8 kiváló sztorit kapsz, amelyre megéri rászánni az időt.
  • JethroHUN
    Ezt a játékot nevezik F2P-nek? Tegnap töltöttem le. Már nagyon régóta akartam vele játszani. Videók alapján engem nem győzött meg a (szerintem már eléggé elavult) 1-9 gombnyomogatás. Fele XP, Fele credit meg fele valor(nem mintha előbbi érdekelne) kap a karakter előfizetés nélkül? Anyjukat... 6 óra játék után lv5 a karakter, skilleket nem tudok venni... felszerelés is nuku. Quest ad 10 creditet kb, skillek 100-tól kezdődnek. Ez ennél gondolom még 1000x szarabb lesz valamivel magasabb szinten. Egy kibaszott quickbar-ért is pénzt kell fizetni? Nem elég 1 darab, akkor fizess 800 Ft-ot?
  • Nephin
    Hajóbütykölés
  • Java33
    A kis szintű felszerelés skinek.., át lehet pakolni a mod-okat másik ruhából és így lesz egy olyan ruhád, csak máshogy néz ki.

• MerlinW
    Bármelyik bolygón, illetve a fleet-en a planetary árusoknál:) Tele van velük egy egész külső szárny:)
  • csokicsiga #50813
    Srácok, ezt a planetary commendationokat, amiket kapok kvesztekért, hol lehet levásárolni ?

Ma kaptam levélbe 2 titlet, és 3 csomagot, de a csomagokban, kis szintű felszerelések vannak, azokat, mire lehet felhasználni ?

Előre is köszönöm a válaszokat !
  • Kryon
    Ez az űr pvp legalább jól sikerült, nem hittem hogy elbírja a motor, de szép simán fut. Az ingyen 30 napos átkúrást azért nem bocsátom meg nekik egyhamar.
  • Kryon
    Na, megnéztem. 28 napom maradt... Dec. 1.-én fizettem be, sajnos nem olvastam el elég figyelmesen hogy rájöjjek az átkúrásra így azzal voltam, akinek aktív 2.-án megkapja a 30 napot...
    Soha többé egy büdös vasat nem kap tőlem ez a szutyok cég, az tuti!
  • MerlinW
    "Nézd, ha az ember dolgozik, családja van, esetleg gyereket nevel, akkor nem valószínű, hogy napi rendszerességgel be tud lépni"

Ez teljesen jogos és rendben is van. Azonban a normális - rendeltetésszerű - guild-ekben ez nem működik. Ott vannak előre fixált programok (raid-ek, egyebek), amin jelen kell lenni. Ha nincs az embernek erre ideje - gyak. van élete:) - , akkor az MMO a legrosszabb hobbi amit választhat:)

Egyébként a gyűjtőklánok sem olyan rosszak, elég ha összehaverkodsz 3-4 emberrel és gyakorlatilag meg van oldva a probléma.
  • Paxton
    Szia gunji,

A Progenitor szerveren tudtommal 4 Köztársasági magyar guild van: A Fényhozók, CM (Carpathian Mercenaries?) Covert Forces, Dreadful Elite, Köztársasági Testvériség. Ezek közül a Dreadful Elite hard mode operation guild, tehát ők valószinüleg kiesnek az általad keresett paraméterekből. A másik 3 pedig casual guild, tehát szerintem nem fognak fennakadni ezeken. Bár TS használata mindegyiknél kötelező, ha operationra szerenél menni.