• Although
    Pedig világosan és érthetően beszél picket. Sajnos. Gárom hónap után visszetérva tavaly karácsonykor 4 ember volt a guildba. Kicsit szerencsés voltam igazi fanatikusok közé kerültem akik Erő legyen veled szinten köszöntek az éppen érkezőknek, egy nap egyszerűen csak beinveltek. Mókás volt hasonlót látni mint az aocba csak sokkal nagyobb méretben.
    Lehet hadoválni mindenről, van conan, mass effect, tes lore és még sok más is. Mindez semmi tekintve a star wars dimenzióját.

Egy dolog volt számomra mikor beláttam tévedésem az elején, ez nem egy gagyi wow clone. És realizáltam minimum meg fog feleződni a létszám. Ez okés. De amit azóta látok az egymondatba összesűríthető. Nem gondoltam valaha fogok idiótább társaságot találni, mint a funcom. Sikerült. 4 ember két órát beszélt arról karácsony este milyen játékot szerettek volna és mit kaptak. Picket gyakorlatilag egy lehetne közülük. Fel kell mérni milyen közössége van, kik játszanak a játékkal és mit akarnak. Nem igaz még most sem hogy egy ekkora címmel nem lehetne 10 szervert is megtölteni, még így is hogy hardcore rpg lett. Anno vitatkoztam Odhrn azon szerintem már csak tes szerű játékokra van igény tömegesen, erre egy mondatott írt vissza a facebookon 1,5millió mass effect rajongó van és csak 1.2 tes. Tehát eszerint van még igény az ilyen játékokra? Igen. Csak mire az EA/ bioware páros ezt realizálja az swtornál addigra régen késő lesz.