• PiszkosFred
    Nem direkt, csak tényleg nem értem. Én büszke lennék arra, ha lenne lehetőség arra, hogy a guildemnek legyen egy-egy content kitakarítása után a title, achi meg egyéb marhaság mellett egy fasza egyedi klán-hajója, amelyért megdolgoztunk, és amelyből kevés van, és tükrözné azt, hogy ez "valami". Te szerinted ez netto faszság, nem szabad ilyet, az embereknek rosszul esik, mert nincs mindenkinek erre ereje, ideje, guildje, stb. - és csak általános irigységet szülne az, ha egy guild büszkén mutogatná az új hajóját. De hagyjuk, vállalom a troll szerepét akkor ez esetben, mert valószínűleg akkor bennem van a hiba, és még most sem értem, hogy miért érdekeljen bármilyen guildet az, hogy kinek gázolna bele a rózsaszín kis lelkivilágába azzal, hogy veri a mellét az új hajójával... :)

Housing fontosságát hagyjuk, igazad van, nem fontos fejlesztés, nem új bolygó, nem új sztori. De van akinek kell, de persze van, akinek nem. Nyilván, ha senkinek sem kellene, nem lenne. Én jobban örültem volna, ha a saját kis hajónkat lehetett volna egyedire szabni, de hát ez van.

Fakezűségben is igazad van, nyilván minden megtanulható bárki számára, és semmi ügyesség nem szükséges, se kreativitás. Csak idő és segg kérdése, hogy sikeresen és aranyér nélkül végigüld a raideket és a youtube videókat, mire megtanulod... de a fene tudja, én inkább kivágom az ilyen munkaerőt (irl és ingame is - mert ugyebár a játék munka, ahogy ezt a számba adtad), mint macskát szarni, mint sem 3 hónapig kivárjam, hogy megtanulja.

De, mint mondtam, én látom rosszul a dolgokat - bár ez legyen az én gondom :) Nem akartam veled vitázni, legfőképp' nem trollkodni veled (akkor már habár úrba kötök bele, mert megint olyan topikokban eszi a fene, ahol nem kellene - de megígértem, hogy békén hagyom, és megtisztelem a hülye fejit azzal, hogy nem reagálok rá), egyszerűen csak nem érte(tte)m ezt az ellenkezést a title/achi mellé kapott (volna) hajóval kapcsolatban :) EoS.