-
#51269 Aha, értem. Mondjuk az jó, ha újra testre lehet szabni a fizetős ruhákat, azt is CC-ért szabod testre vagy az már játékbeli pénzért csinálható? Nem tudom, hogy fogok-e ennyit költeni rá, hogy 4 szintenként új rucit vegyek, de lehet veszek azért 1-et 1-et :)
Nephin: a szavaidból kicsit úgy érzem, olyan a gondolkodásod, mint a nőknek, ami nem egyértelmű, azt a rossz oldaláról közelíted meg :)
Először is igen, a KotOR sorozatra gondoltam, bár tény hogy MMO és single nem összehasonlítható, én nyilván az MMO részéhez nem konyítok sokat, de úgy érzem a single-ből átemelt részek se egyértelműek. Az biztos hogy sokat kell még tanulnom a játékról, mert rengeteg dolgot lehet most is csinálni és még mennyi mindent nem is tudok! :)
Hát csak voltam olyan hülye, hogy magamból indultam ki :) Nem vagyok egy nyugdíjas típus és ez meglátszik a játékomon is. Aprólékos vagyok, de gyorsan körbejárom a pályákat és megnézek mindent, amit lehet. Ezért furcsa volt, hogy egyesek csak sétálgatnak. Ráadásul nincs sok időm játszani és azt az időt hasznosan akarom kihasználni, nem sétálgatással akarom tölteni azt a pár óra játékidőt. Persze, lehet, hogy az 5. végigjátszásnál már Én is nyuggerbe nyomom majd és jobban megcsodálom a pályákat, de ez így elsőre fura volt :)
Na itt volt először, hogy nem fogalmaztam érthetően :) Nem mindenkit akartam csatlakozásra bírni, de próbálkoztam 5-10 percenként, nem sikerült senkit joinolni. Duel-t meg el túloztam :) 2-en hívtak ki első elvert, másodikkal már meg se próbáltam :D De ez már 2-vel több mint aki elfogadta a csatlakozási kérelmemet. Egyébként ha így invitálok valakit, akkor berak valami csapatszerűségbe és ugyanazokat a küldetéseket fogjuk csinálni vagy érdemes összebeszélni valakivel, aki annál a küldetésnél van, hogy csatlakozzon be mert Én is azt csinálom? Illetve vannak olyan küldik zöld holokapuval, amiket csinálhatunk többen. Ott ugyanúgy megkapom azt az XP-t amit a többiek is megszereznek vagy mindenki annyit kap, amennyi ellent lenyomott? Szóval megéri csapatban menni, mert érdekesebb és nagyobb a támadó erőtök, mégis ugyanannyi xp-t zsebelsz be, mintha egyedül lennél vagy csak fun és nem kapsz annyi XP-t mintha egyedül mennél?
Group invitációt még nem láttam, de nem hiszem hogy belemásztam volna ilyen társalgásba vagy meghívásba.
Különleges cuccokat, csak akkor adom el, ha van helyette jobb, ha kell money és/vagy ha nincs hova pakolni, ahogy most is jártam, hogy a 30 kockás helyem betelt azzal a sok ruhával, amit a rendszer küldött üzenetben (Pilóta ruhák) és nem lehet ugyebár eladni :/