[szarkazmus] Biztos vagyok benne, hogy a petek, meg a housing, meg 15 új speeder hosszú távon kifizetődőbb, mint a content amiért megvetted és előfizetsz a játékra (történet, voice acting, közös játék barátokkal, karakter fejlesztés, flashpointok, operationök). [/szarkazmus]
Természetesen ez az én véleményem, a tied lehet más. A kiegészítő dolgokat is megértem - mint a petek, meg a player housing, meg a minigame-ek - amíg azok kiegészítők, és nem veszik el a játék lényegi fejlesztése elől az időt és az energiát, mint ahogy úgy nézem most ez történik. Illetve nem, mert egy új speedert összeüt egy grafikus pár óra alatt, vagy pár nap alatt ha erősen kávézós-cigizős-órabéres munkában van, az eredeti, érdemi contenten meg százak dolgoztak évekig.
Erős guildek tűnnek el tucatszám, aktív játékosok ezerszám, mert nincs mit tenniük. Persze egy ideig jön helyettük friss hús. És akik abba hagyják, mert nincs mit tenni vesznek még peteket jövőre, vagy megy le a roló egy olyan játéknak, ahol még sokat szórakozhattál volna, ha hajlandóak lennének normális dolgokkal foglalkozni a fejlesztői market-item-ejakuláció helyett?