60330
  • eXequtoR
    Nem tudom mit szívtál, de én is kérek ! :) Sorba lehet csinálni az összes questet. Írja a szintjét, ha megnyitod a küldi ablakot.
  • Plata
    Sikerült tovább jutnom Nar Shadda-ra,most fel kéne jutnom valami birodalmi hajóra,de egyenlőre nem mertem nekifogni,40-es Gunslingerrel nem merek bele fogni.
  • eXequtoR
    Nagyon gyönyörűre sikeredett ez a mondat. Még szerencse, hogy kilehet javítani.. oh wait. :(
  • eXequtoR
    Több helyen is átlehet menni a köv. területre, de minden sith / rep bázis "fölött" átlehet menni.
  • Plata
    1.Kösz megpróbálom.
    2.Ezt mond az őrnek.
  • MerlinW
    1. kerüld meg a bázist
    2. 55 a max szint:)
  • Plata
    Negyvenes szintű gunslingerrel küldizek a Hoth nevű igencsak hűvös bolygón,a smuggler küldiben elakadtam,át kellene mennem egy birodalmi bázis féleségen,gond az hogy az ajtóban már 55-56-os szintű elite őrök vannak,akik azonnal lecsapnak,és nem tudok be sem menni.Hogy a szöszbe lehet ezt megcsinálni?
  • eXequtoR
    Mire térnél vissza? Raidek egyre jobbak, pvp ugyan az az unbalanced mint volt.
  • csokicsiga #50677
    Megéri most visszatérni? Mert, fél évet kihagytam.
  • PiszkosFred
    Akkor nem gond, chapter 1 megvan mindenkivel minimum. Thx.
  • Nephin
    Később pontosítják majd, egyelőre annyit tudni, hogy főleg lvl 10 alatti karaktereket neveznek át és elvileg lvl 30 felett nincs átnevezés.
  • PiszkosFred
    Elég, ha csak belépek prefként és megmaradnak a nevek, vagy külön-külön minden karakterrel kell játszani, hogy ne legyen felszabadítva a név? Mert prefként nincs annyi karakter slotom, így ha nem muszáj, akkor nem fizetek elő csak azért, hogy a név meglegyen a későbbiekben is. Erről van valami info?
  • csokicsiga #50673
    Srácok, be akarok lépni, az accountomba, és nem küldi a kódot a email címemre, valami gáz van a rendszerükkel ?
  • Nephin
    Tervek a közeljövőre
  • gergod
    Kozben megtalaltam, hogy kivettek.
  • gergod
    Nemtudjatok, hogy a firebrand pvp armort kivettek a jatekbol, vagy csak eldugtak az arusat?
  • eXequtoR
    Pörfect Palace és Fortress Hm guide by SuckaFish
  • eXequtoR
    Ugyan nincs köze az SWhez, de ez a kép nálam megnyerte a héten az internetet !

• VvD
    Van valakinek kedve együtt fejlődni emp oldalon, Red Eclipse szerveren? lv20, powertech. Ha van, akkor pm: "Radirka"
  • eXequtoR
    A fórumon található guild nevet beírod who-ba. Beszélsz egy taggal. Win. Amúgy rep oldalon az Alliance of Hungary még empnél az Unbroken a gyűjtő guild.
  • sonji
    Tomb of Freedon Nadd
  • sonji
    eXequtoR
    köszi de aktiv klánt keresek.
  • MerlinW
    Progmatekos vagyok, a logikai hibák mestere:)
  • Nephin
    Nem is tudtam, hogy szociológus vagy. :P
  • MerlinW
    Elkezdtem kitölteni, de a felénél, mikor sokadszorra kérdezi lényegében ugyanazt, \'rage quit\'-eltem. Továbbá sorrendi és logikai hibákkal van teli a kérdőív.
  • Nephin
    Segíts te is!
  • Nephin
    Készülnek az új class-sztorik?
  • eXequtoR
    http://forum.swtor.hu/index.php?action=collapse;c=9;sa=expand#9
  • sonji
    klánt keresek. csak nem tudom melyik szerveren eu
  • eXequtoR
    Minden nap este 8 fele 20-30 sith / rep üti egymást / a bázist. + napizás közbe is méterenként összefutsz a másikkal. 345 / 1500 eddig. Alakul az öcsi ! :)
  • Omlás
    Ahol tömeg van ott előbb utóbb "pvp" is lesz xD. így vagy úgy de lesz max szájkarate :D
  • Jeffjohnson
    tömeg pvp-t megszüntették nem?
  • eXequtoR
    Oricon az új bolygó ahol tömeg pvp van általában. Ezért az utalás.
  • Jeffjohnson
    Vissza kell még szoknom a játékba mert a Merc-el vagy egy éve nem játszottam. Kicsit el vagyok veszve de majd kérdezek ha nem tudok valamit.
  • eXequtoR
    Ehe. Akkor találkozunk majd Oriconon!
  • Jeffjohnson
    Jól hangzik! TS nélkül nem is tudnék "létezni" :D napi szinten használom. Ingame megkereslek titeket én biztosan jövök.
  • MrStokes
    En is Tomb-on vagyok Sith oldalon, az Unbroken klanban szineiben. Per pill. tudtommal mi vagyunk itt a legnepesebb klan, es rajtunk kivul van meg 1-2 kicsi, de ok nem tudom mennyire tudnak haladni az ops-okkal.

Az utobbi idoben kicsit gyujtoklan jellegu lett a dolog, vagyis szinte mindenkit felveszunk. Mondjuk ez a raideket nem zavarja.
    Raidekhez alapkovetelmeny a TS hasznalata, anelkul nem viszunk senkit ops-ra.

Ha esetleg erdekel, akkor ingame kereshetsz Xandrine, Sairalinde, Dulifuli, Arrandynn nevek valamelyiken es ha van fent officer, akkor kerni fogom a felveteleteket.
  • Jeffjohnson
    Na magamnak válaszolva a dev trackerböl:

"To that point, there will not be any Space based PvE content with the Digital Expansion. It is only going to be PvP."

Sebaj ez is több mint a semmi. Ha sikeres lesz akkor hátha elindulnak ebbe az irányba. Elvégre space-be könnyebb contentet csinálni mint "földre".

Más:
    Haverral előfizettünk 2 hónapra lassan megvagyunk 55 (Merc, Jugg) és keresnénk egy aktív magyar klánt Tomb-on Sith oldalon. Már másodjára térünk vissza a játékhoz és jó lenne az endgame-et végigtolni.
  • Pacho
    Jól hangzik!
  • Jeffjohnson
    Lesz PvE coop része is vagy csak PvP?