60330
-
eXequtoR #50688 Nem tudom mit szívtál, de én is kérek ! :) Sorba lehet csinálni az összes questet. Írja a szintjét, ha megnyitod a küldi ablakot. -
Plata #50687 Sikerült tovább jutnom Nar Shadda-ra,most fel kéne jutnom valami birodalmi hajóra,de egyenlőre nem mertem nekifogni,40-es Gunslingerrel nem merek bele fogni. -
eXequtoR #50686 Nagyon gyönyörűre sikeredett ez a mondat. Még szerencse, hogy kilehet javítani.. oh wait. :( -
eXequtoR #50685 Több helyen is átlehet menni a köv. területre, de minden sith / rep bázis "fölött" átlehet menni. -
Plata #50684 1.Kösz megpróbálom.
2.Ezt mond az őrnek. -
#50683 1. kerüld meg a bázist
2. 55 a max szint:) -
Plata #50682 Negyvenes szintű gunslingerrel küldizek a Hoth nevű igencsak hűvös bolygón,a smuggler küldiben elakadtam,át kellene mennem egy birodalmi bázis féleségen,gond az hogy az ajtóban már 55-56-os szintű elite őrök vannak,akik azonnal lecsapnak,és nem tudok be sem menni.Hogy a szöszbe lehet ezt megcsinálni? -
eXequtoR #50678 Mire térnél vissza? Raidek egyre jobbak, pvp ugyan az az unbalanced mint volt. -
#50677 Megéri most visszatérni? Mert, fél évet kihagytam. -
#50676 Akkor nem gond, chapter 1 megvan mindenkivel minimum. Thx. -
Nephin #50675 Később pontosítják majd, egyelőre annyit tudni, hogy főleg lvl 10 alatti karaktereket neveznek át és elvileg lvl 30 felett nincs átnevezés. -
#50674 Elég, ha csak belépek prefként és megmaradnak a nevek, vagy külön-külön minden karakterrel kell játszani, hogy ne legyen felszabadítva a név? Mert prefként nincs annyi karakter slotom, így ha nem muszáj, akkor nem fizetek elő csak azért, hogy a név meglegyen a későbbiekben is. Erről van valami info? -
#50673 Srácok, be akarok lépni, az accountomba, és nem küldi a kódot a email címemre, valami gáz van a rendszerükkel ? -
Nephin #50672 Tervek a közeljövőre -
#50671 Kozben megtalaltam, hogy kivettek. -
#50670 Nemtudjatok, hogy a firebrand pvp armort kivettek a jatekbol, vagy csak eldugtak az arusat? -
eXequtoR #50669 Pörfect Palace és Fortress Hm guide by SuckaFish -
eXequtoR #50668 Ugyan nincs köze az SWhez, de ez a kép nálam megnyerte a héten az internetet !
-
VvD #50667 Van valakinek kedve együtt fejlődni emp oldalon, Red Eclipse szerveren? lv20, powertech. Ha van, akkor pm: "Radirka" -
eXequtoR #50666 A fórumon található guild nevet beírod who-ba. Beszélsz egy taggal. Win. Amúgy rep oldalon az Alliance of Hungary még empnél az Unbroken a gyűjtő guild. -
sonji #50665 Tomb of Freedon Nadd -
sonji #50664 eXequtoR
köszi de aktiv klánt keresek. -
#50663 Progmatekos vagyok, a logikai hibák mestere:) -
Nephin #50662 Nem is tudtam, hogy szociológus vagy. :P -
#50661 Elkezdtem kitölteni, de a felénél, mikor sokadszorra kérdezi lényegében ugyanazt, \'rage quit\'-eltem. Továbbá sorrendi és logikai hibákkal van teli a kérdőív. -
Nephin #50660 Segíts te is! -
Nephin #50659 Készülnek az új class-sztorik? -
eXequtoR #50658 http://forum.swtor.hu/index.php?action=collapse;c=9;sa=expand#9 -
sonji #50657 klánt keresek. csak nem tudom melyik szerveren eu -
eXequtoR #50656 Minden nap este 8 fele 20-30 sith / rep üti egymást / a bázist. + napizás közbe is méterenként összefutsz a másikkal. 345 / 1500 eddig. Alakul az öcsi ! :) -
#50655 Ahol tömeg van ott előbb utóbb "pvp" is lesz xD. így vagy úgy de lesz max szájkarate :D -
#50654 tömeg pvp-t megszüntették nem? -
eXequtoR #50653 Oricon az új bolygó ahol tömeg pvp van általában. Ezért az utalás. -
#50652 Vissza kell még szoknom a játékba mert a Merc-el vagy egy éve nem játszottam. Kicsit el vagyok veszve de majd kérdezek ha nem tudok valamit. -
eXequtoR #50651 Ehe. Akkor találkozunk majd Oriconon! -
#50650 Jól hangzik! TS nélkül nem is tudnék "létezni" :D napi szinten használom. Ingame megkereslek titeket én biztosan jövök. -
#50649 En is Tomb-on vagyok Sith oldalon, az Unbroken klanban szineiben. Per pill. tudtommal mi vagyunk itt a legnepesebb klan, es rajtunk kivul van meg 1-2 kicsi, de ok nem tudom mennyire tudnak haladni az ops-okkal.
Az utobbi idoben kicsit gyujtoklan jellegu lett a dolog, vagyis szinte mindenkit felveszunk. Mondjuk ez a raideket nem zavarja.
Raidekhez alapkovetelmeny a TS hasznalata, anelkul nem viszunk senkit ops-ra.
Ha esetleg erdekel, akkor ingame kereshetsz Xandrine, Sairalinde, Dulifuli, Arrandynn nevek valamelyiken es ha van fent officer, akkor kerni fogom a felveteleteket. -
#50648 Na magamnak válaszolva a dev trackerböl:
"To that point, there will not be any Space based PvE content with the Digital Expansion. It is only going to be PvP."
Sebaj ez is több mint a semmi. Ha sikeres lesz akkor hátha elindulnak ebbe az irányba. Elvégre space-be könnyebb contentet csinálni mint "földre".
Más:
Haverral előfizettünk 2 hónapra lassan megvagyunk 55 (Merc, Jugg) és keresnénk egy aktív magyar klánt Tomb-on Sith oldalon. Már másodjára térünk vissza a játékhoz és jó lenne az endgame-et végigtolni. -
Pacho #50647 Jól hangzik! -
#50646 Lesz PvE coop része is vagy csak PvP?