• gunji
    #50809, #50810

Köszönöm mindkettőtöknek. Kicsit több klánra számítottam, többségükkel találkoztam már. Több magyart láttam más klánokban (ICE, Twelve Parsecs, NJO, stb.), akkor gondolom azok külföldi klánok.

"Ha nincs az embernek erre ideje - gyak. van élete:) - , akkor az MMO a legrosszabb hobbi amit választhat:)"
    Értem én, értem. :) De hát mondom: normál élet, más tevékenységek, más karakterek. Igaz, számomra nem hobbi ez, csak sima kikapcsolódás, szórakozás (lenne, elvileg).
    Nemrégen voltam egy ilyen klán tagja, de el is jöttem hamar, mert nem igazán segítettek, mikor szükség lett volna rá. Gondoltam, csak rossz helyen próbálkoztam, de ezek szerint sok választás nincs. Maradok szólóban.
    (Nem véletlenül játszok a egyedül az STO-ban is, ahogy olvastam, ott még kevésbé 'tetszetős' szabályok vannak.)
    De abbahagyni emiatt nem fogom :P, legfeljebb a sok idegesítő sith miatt, akik folyamatosan megölik az embert, ha a napi/heti küldetéseket próbálja csinálni (pl. pvp-s gree event), vagy ellopják a cuccot (pl. Oricon).
    Most amúgy is visszább nyesték a drágalátos BW-sek a jedilovag-karddobálás dmg-it :S, így még rosszabb. Teljesen kiegyensúlyozatlan lett a játék. :(

"Egyébként a gyűjtőklánok sem olyan rosszak, elég ha összehaverkodsz 3-4 emberrel és gyakorlatilag meg van oldva a probléma."
    Nekik is megvan a saját klánjuk, az idegennel nem fognak lógni folyamatosan. ;)

De azért még egyszer köszönöm. S további jó pihenést. :)