60330
-
Nephin #50364 Nem azt kérdeztem, mid van... :D Próbáld Firefoxszal vagy Explorerrel. -
#50363 Maradjon csak, de egyszerubb lenne a csaladi koltsegvetesbol megszoritani valahogy azt a vacak 3-4000 Ft kiadast, es mindjart boldog lenne mindenki. -
Esmodeus #50362 Szerintem megkönnyítenéd a dolgod egy avval ha keresnél egy másik játékot. -
Esmodeus #50361 Cartel Coint sikerült vennem... viszont a Digital Upgrade és az egy hónapos előfizetés már nem megy ugyanis erre a hibára hivatkozik. -
Matusy #50360 Nem, azt mondtam h a kettőt kombinálni kellene. Rengeteg ingame pénzzel is, illetve ha pl tudnék venni +5 űrcsatát teszem azt 1000 cartel coinért már vettem volna cartel coint h megvegyem ezt a lehetőséget. De ha 2 hónapig nem tudok játszani akkor mi lesz a karakterrel ami full artifactben van mondjuk 3 millióval a zsebében? Mert visszakerül F2P-be...
Én nagyon szívesen áldoznék rá pénzt ha az úgy is maradna az accomon akármi történik...
De így inkább azt látom h ha nem fizetek akkor szop.k... -
Esmodeus #50359 Új fent ezzel a hibával áll elő az oly kedves EA.
We're sorry, but we can't perform transactions to this credit card. Please load a different one.
Miről beszél?! -
Esmodeus #50358 Google Chrome -
#50357 Ket dolog + egy
1. Lecci hasznald a valasz gombot, mert nehez kovetni :)
2. Tulbonyolitod a dolgot, mar-mar emoka szintre emelve a dolgot. Tenyleg azon a par ezer forinton mulik az egesz boldogsagod? Ertem en, hogy valsag van, meg devizahitel, de nem er meg annyit neked hetente par ora onfeledt kikapcsolodas, hogy kifizesd a par ezres havidijat? Moziba duplajert kapsz egy ZS kategorias filmet az asszonnyal/fiuddal, es meg akkor nem is ettetek.
3. Amit irtal, az nem hoz penzt a fejlesztonek. Te a temenytelen - es felesleges ingame penzt akartad elkolteni unlockra, amit az ingyen jatszhato jatekkal szedtel ossze. Ezert a kovetkezo mondatod "Már ne haragudj de pont hogy ezért jött létre a micromanagement h az olyan emberek mint én is pénzt hozzanak a játékoknak." sajnos nem fedi a valosagot.
Annyi sok a kesergo, meg folyamatosan Mohacsot kereso ember errefele, akinek semmi sem jo, mindenben csak a rosszat latja, mikozben vagy o irigyekedik valamire/kire vagy o ra irigy valaki, stb. Itt vagy te, megtalaltad azt a jatekot, amit szeretsz, a hobbidat amivel eltoltod a heti 5 oradat, es nem vagy hajlando raaldozni 2-3 ezer forintot? Valahol sajat magad ellen dolgozol... 2-3 ezer forint, ennyiert mar pofon se vagjak az embert egy uri tarsasagban. -
Nephin #50356 Másik böngésző? -
Esmodeus #50355 Én ennyit még nem szoptam egy játékkal sem! Akarok fizetni még egy hűnapot meg Cartel Coins-t venni és ba... be se lehet jelentkezni... okdáék szar EA -
Matusy #50354 Már ne haragudj de azért mert nincs több időm még nem élvezhetem másokkal való játékot? Mi a tököm a kettő közt az összefüggés? Te még nem érettségiztél le ugye?
Ráadásul kíváncsi vagyok hogy a HC playerekből van-e több vagy a casualból vagy a kettő közti részből... Vajon ha a hozzám hasonló kaliberű emberek nem játszanának MMO-t hányan lennének a szervereken? -.-
Már ne haragudj de pont hogy ezért jött létre a micromanagement h az olyan emberek mint én is pénzt hozzanak a játékoknak. Tudod a WoW nagy sikere után jött a nagy MMOdömping. Sok játék viszonylag szűk játékosállomány... Vhogy be kell csalni a casual játékosokat... De mindegy.
Mindenesetre külön tapsvihar az intelligens hozzászólalásért...
Nephin ez a rendszer viszont tetszetős. A kieget én is megveszem legkésőbb jövőhéten.
Tomb of Freedon Nadd-on van olyan birodalmi klán akik bevesznek casual játékosokat is? 3an lennénk egyenlőre. -
Nephin #50353 Van nálunk egy srác, három napot dolgozik, hármat nem, így nem akar előfizetni. Egyedül a kiegért adott ki pénzt.
Amikor játszik, naponta összeszed 300k-t teljesen lazán, ami szépen megy a klánbankba és felírjuk. Ha kell neki valami, szól, megvesszük a GTN-en, levonjuk a pénzt a "számlájáról" és kész. Mindene megvan, ha pvpzni akar, akkor arra kér passt, ha instázni, akkor arra stb., csupán ingame pénzből. Ennyi.
Néhány másiknak megvettük a legfontosabbakat klánbankból. -
Nephin #50352 Próbáld másik böngészővel. -
eXequtoR #50351 Már ne haragudj, de heti 5 órába miért MMOzól? Nem az ilyen kaliberű emeberekre basznak ki milliókat a fejlesztésre. -
Matusy #50350 Baszus nem igaz h nem érted h nem az a lényeg h minden elérhető legyen ingyen HANEM h NE CSAK HAVIDÍJJAL meg ne csak IDŐKORLÁThoz kötve.
Majd egyszer a napi5 óra game leredukálódik heti 5 órára megérted...
Teszem azt azt mondom h tetszik és azt a heti 5 órát erre a játékra szánnám. Erre mondjuk forditanék is havi 1500-2000ft-ot h ezzel tudjak játszani. Amiből megveszem a kis pénzecskét amiből kilockolom amit nagyon szeretnék ÖRÖKRE...
Nem 1 hétre nem 3 napra és nem 1 hónapra...
Ne mond nekem h nem látod hol ebben nekik is az üzlet meg nekem is... Ezt kombinálhatják h nagyon sok játékpénzért is kiváltható lenne ezzel kivonnának egy csomó pénzt a játékból így nem értékelődne le minden a béka segge alá pl...
Szóval lehetne ezt normálisan is csinálni.
-
Esmodeus #50349 Az F2P nem minden esetben azt jelenti hogy teljesen ingyen játszható! Hanem hogy játszhatsz INGYEN! de bizonyos megkötésekkel... ahány F2P modellű játék ahány fajta megkötés. -
Matusy #50348 Na akkor elmondom mi a bajom. Tetszik a játék, de amikor indult egy f.s volt mert muszáj volt kiadni mert pénzpénzpénz.... Persze lehet mondani h sok évnyi munka etc... de kéremszépen ez egy szolgáltatásnak indult és átb...szták a fejünket.
Most átették F2P-re ami becses dolog+ nagyon fontos h van játékos. Nem tudom h a játékosok hány% előfizető de szerintem a F2P egy elég szép szelete a játékos állománynak.
De a F2P lényege az is lenne h a casual játékosokat is bevonzza akik nem játszanak annyit és néha ezt azt vesznek a mikromanagment részből. De itt nem ez van.
5 PvP/hét nem tetszik vegyél hetijegyet v fizess elő... 250.000 max pénz VAGY fizess elő...
Na nekem ezzel van a bajom. Miért nem tudok venni olyat h örökre kapok teszem azt mondjuk +100.000 vagy hogy +5 meccsel többet nyomjak.
Nem vinnyogok csupán nem tetszik h nincs opcióm holott elvileg ez egy F2P játék. De mégsem. Még ha megveszem a kieget se javul sokat, mert ugyanúgy 5 meccsem lesz és 350.000 korlát a pénzemen. De mégis miért? A játékbeli pénzt pedig megint nincs semmi ami kivonja a játékból ergo mint mindig minden értékelődik szépen lefele...
Ez is egy olyan dolog amit meg lehetne oldani... Csak sz.rnak bele.
Én már casual játékos vagyok nagyon tetszik a játék élvezem is, de nem akarok előfizetni olyanért amit nem használok ki.... -
Bandras DaSilva #50347 :D
Kb. ugyanezt gondolom. -
eXequtoR #50346 Soha se értettem ezt a f2p / fizetős vitát. Tetszik nekem egy játék. Fizetek érte. Pont. Nincs másik játék ahol 8/10 fős raidek lennének + nem orkokat és elfeket bámulok nonstop. SW világát is imádom. Tény, hogy az EA miatt hamarabb kellett kidobni a játékot és csúnya hendikeppel indult, de szvsz elég szépen össze szedték magukat a jányok. Nekem személy szerint annyi hiányzik, hogy felejtsék el a nightmare modot és a jelenlegi hardot csinálják meg olyan nehézségre. Tudom.. tudom ezzel is időt nyernek stb. A lényeg: ha tetszik a játék, hajrá.. fizess elő, ha nem akkor keress mást, de nem kell vinnyogni. -
#50345 1. Egyik autherisation-ra sincs szükséged lvl50-ig.
2. Természetes ebben a világban, hogy több száz ember éveken át tartó munkáját, a szerverpark fenntartását és a játék folyamatos tartalommal való tömését ingyen adják. Ugye?
3. Ahogy lent is írták, GW2 sem ingyenes hanem B2P (amit mondjuk nem értek, hogy éri meg a fejlesztőknek, de mindegy), ellenben az MMO-k többsége havidíjas (WoW, Lineage, Aion, stb).
4. Nem kell előfizetned. Vegyél 10-20.000 Cartel Coint-t és oldj fel mindent.
Fogd fel úgy, hogy kapsz egy cirka 800 órás (8 kaszt történeti szála) demót ingyen. Ha tetszik a termék vedd meg, és nehogy már neked álljon feljebb:) Gondolkodjunk már... -
Esmodeus #50344 A Guild Wars 2 - B2P modell.
Egyébként meg szerintem az SWTOR F2P modelljével nincsen semmi gond. :) 50-ig elmehetsz, tudsz vele játszani, megismerheted a játéktörténetét. A többi az meg már tényleg olyan dolog hogy csak akkor számít ha ENDGAME-ba is játszani akarsz. Jó persze vannak olyan dolgok amelyek kényelmetlenek lehetnek akkor is ha csak a történet érdekel. -
#50343 Ah ok, ertem, akkor nem az elvvel van a bajod, hanem hianyzik par dolog a kinalatbol. Jogos, lehetne varialni a kinalattal, az ketsegtelen. -
#50342 Eddigi legjobb f2p a STO..ott arányos az egész. Megéri a cégnek is és a játékosoknak is. -
#50341 Azert a GW2-t ne nevezzuk mar F2P-nek, keziccsokolom :) -
HyperMonkey #50340 Sajnos az SWTOR jelenleg a lehető legrosszabb F2P modell-t követi. Iszonyat durva korlátozások vannak ahhoz képest hogy azért nem olyan lett a játék amilyennek a legtöbben elvárták volna.
Elég megnézni egy Rift-et vagy GW2-t, amik szintén az F2P modell-t követik, és szinte nincs semmilyen korlátozás. De az EA a legrohadékabb cég, ez van sajnos.
-
Matusy #50339 Nem elfogadom csak nincs másra lehetőségem... Egyébként sajnos nem mindig tudom előre h utaznom kell-e v sem, mert ha helyettesítés miatt kell mennem arról pár nappal előtte értesülök csak. De lényegtelen nem gondolom h magyarázkodnom kell miért is nem akarok előfizetni. Amivel játszom és lehet támogatni azt ált.ban támogatom is. Ja és én egy olyan F2P modellt próbálnék ki ahol minden megnyitható a F2P-nek is csak igen sok munkával és farmolással.
Aki meg ezt nem akarja annak ott lenne a mikromanagement. De minden elérhető lenne... Teljesen logikátlannak látom h pl heti 5 PvP meccset lehet lenyomni meg 3 űrhajós küldit.
Ha alapból ez lenne a korlátozás de vehetné hozzá mondjuk 25000ért +1 meccset az nekem már teljesen kielégítő lenne.
Ezzel ráadásul több problémát is megoldanának a készítők. Az MMORPG 90%-ban a pénz egy idő után elértéktelendik. Itt elkerülhetnék ezt mivel amit a játékosok ilyenre költenek végleg kikerül a rendszerből etc... -
#50338 2 havi elofizu 6100 Ft 2 honapos gamecard-dal (www.livekodok.hu), ha jol tudom a kieg elofizetoknek meg mindig fel aron van 2500-ert. -
#50337 En nem akarom megmagyarazni, csak erdemes belegondolni abba, hogy tucatnyi mas hasonlo szintuacioban elfogadod ezt a megoldast, de ha az mmo kerul szoba, mindenki meg van utkozve es haborog.
Ha pedig tudod, hogy egy honapbol 3 hetig nem leszel elerheto, akkor ne tessek arra a honapra elofizetni, ilyen egyszeru ez. Inkabb legyen elvonasi tuneteid egy hetig, mint kapj gyomorfekelyt a potyara befizetett 3 het miatt. Egyszeru :)
Megkerdezhetem egyebkent, hogy ha nem kell perc alapu szamlazas (amennyit jatszol annyit fizetsz), de az altalanydijas havidij sem jo, akkor mi lenne a jo megoldas szerinted? Ki tudja, hatha olvassa valaki donteshozo es visszakoszon az otleted a kesobbiekben egy uj mmoban. -
Matusy #50336 Nos kábeltv-m sincs :D. Bérletet sem használok. A többi meg lássuk be h butaság mert szemétszállításról egy társasházban nem egymagad döntesz :). Az internet a munkámhoz nélkülözhetetlen.
Nem kell nekem percalapú díjazás de nem kell megmagyarázni h miért is jobb a havidíj és miért nem pedig mennyire megéri etc...
Nem ma kezdtem játszani és én támogatom a játékkészítőket ha tetszik egy játék és játszom vele és leköt.
De itt mondjuk fizetek 2 hónapért+kieg ami már 13500ft és játszom vele 1 hónapot mert a másikban ki kell mennem mondjuk 3 hétre aztán hazajövök 2 hétre majd megint el... Azért szerintem ez már annyira nem adja... -
#50335 A kabeltevedet sem nezed 24/7-ben. Ahogy az otthoni szelessavodat sem, illetve a szemetszallitasi dijad miatt sem viszel ki percenkent valamit a kukaba, sot a BKV berlettel sem koltozol be 24/7-ben vmelyik jarmube... :)
Igazad van persze, de a rendszer nem ujkeletu, sot... percalapu jatekra a gatyad ramenne. -
Matusy #50334 Először is én nem iszom főleg nem 4000ftot hétvégente. Másik h simán előfordulhat h ki kell mennem pl külföldre tanítani ergo nem játszom 1 percet sem. Tudom hihetetlen h van ilyen is aki nem tud 1 hónapon keresztül annyit játszani amennyit akar... A többieknek köszönöm a választ :). -
Pacho #50333 -
Esmodeus #50332 Sosem értettem mi a francnak szenvedni az F2P korlátozásaival! Fizess elő az a 4.000Ft nem sok. Más elkölti a többszörösét hétvégente ivászatra... te meg egy hónapig játszhatsz és azt csinálsz amit akarsz.. mindenféle korlátozás nélkül. -
#50331 De igen, elo kell fizetni! ;D -
Pacho #50330 A kreditkorlátozást nem lehet feloldani sehogy sem. -
calis #50329 Sajna 250kból nem sok mindent lehet venni. Tomb of Freedon Nadd szerveren az artifact unlock 400-450k körül van, GTN és inventory slotbővítést lehet esetleg 120-150k-ért, ami jó lehet az elején. -
#50328 Galactic Trade Marketen lehet venni unlockokat ropogós creditért, szűrni is lehet rá, hogy könnyebben megtaláld. -
Matusy #50327 Vki leírná hogy kell unlockolni dolgokat? Csak cartel coinnal lehet? Vagy van más mód is? Pl hogy több pénzt tarthassak magamnál. Mert ez a 250k kezd lassan betelni és még csak 23as vagyok -
#50326 Ezért nem mennek az EA oldalai:) (1$-ért 6 játék) -
Matusy #50325 Igen ez tényleg nagyon fontos információ kérlek írd még le 10-15ször h nem működik és mennyire idegesítő... Esetleg az már eszedbe jutott h NEM DIREKT csinálják és h nem lesz jobb ha még 50szer kiírod a forumra?