Bandras DaSilva#50882
Szerintem nagy gondot nem okoz a fejlődés, szintezés egyik kaszttal sem.
Anno nekem a republic oldalon a trooper jött be a legjobban, healerre gyúrtam és semmi gondom nem volt sem a questekkel, sem a flashpintokkal. Simán lehet vele szólózni mindent. Annyi csak, hogy vmelyik companiont legalább érdemes öltöztetni és akkor távolról tudsz a mobokba te is bele-belelőni és még a companiont is gyógyíthatod ha arra van szükség. Healerként lesz mindig flashpoint is elég hamar. Egy kicsit szokni kell de aztán nem lehet vele gond.
Dpsnek meg tanknak jó a knight is. Ha tank ágra mész, akkor ott talán kicsit kisebb lesz (biztos) a dps és vmi dps companion kell vagy healer.
Smuggler is viccesnek tűnt, de azt nem vittem végig. ott is lehetsz dps vagy healer.
Birodalmi oldalon az agentet ajánlanám, mert jó a sztori és klassz rucikba is lehet öltöztetni az embert. A sith warrior story is elég jó.
Szóval sok múlik azon, hogy milyen szerepet szeretnél. A tankot nem ajánlanám az elején mert eléggé jól kell ismerni hozzá mindent és sokan nem angyon tolerálják ha a tank bakizik egyet-egyet vagy nem vágja a flashpointok minden trükkjét. De szólóban jó az is...csak sok értelme nincs:).
Röviden én a troopert ajánlanám, jó a sztori, lehet vele haladni gyorsan.