60330
-
Esmodeus #50324 Az egész SWTOR.com oldal normálisan működik addig amíg rá nem kattintok a Storera onnan behal az egész... vicc!!! -
Esmodeus #50323 Annyira elegem lett ezekből a b*z*k-ból.
Vásárolni akarok hogy tömjek őket pénzzel, erre lehetetlenné teszik mert sz*r az egész rendszer... eddig hibaüzenetek dobált most meg be se jön a Store oldal.
Vicc az egész... csessze meg az EA. -
Esmodeus #50322 :) Köszi a választ/válaszokat.
Én biztos nem fogom hívogatni őket, ne hogy már nekem kelljen rohangálni utánuk amikor támogatni akarom őket. -
eXequtoR #50321 Em... tegnap vettem egy adaggal és minden simán ment. Passz. Hívd őket. -
eXequtoR #50320 Komám mivel f2p model ezért egyértelmű, hogy sok 10 éves emók van generálon. Találj egy értelmes guildet és édes mind1 mi merre hány méter. Élvezd a játékot. Pont. Túl sokat agyalsz az a baj. -
Esmodeus #50319 Ennyire szar ez az EA?! -
Esmodeus #50318 Annyira örülök hogy nem tudok venni Cartel Coin-t...
egyfolytában ez a hibaüzenet:
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. -
Nephin #50317 Ne foglalkozz velük. -
Matusy #50316 Ja nem a cartel coinos részre gondolok. -
Matusy #50315 Sziasztok!
Irtátok annó h ki lehet nyitogatni f2p-es accal is dolgokat. Ezt hol tudom megtenni/megvenni? -
Esmodeus #50314 Nem tudom miért van ez de ha megtetszik egy játék és játszom vele... mindig jön egy ilyen nyomorék vagy több nyomorék és elkezdik híresztelni hogy haldoklik a játék, egyre kevesebben játszanak vele. Lehet hogy nyomorékok, stb. de akkor is kicsit "zaklat" ez az egész engem. Mi van ha igazuk van? Őszintén megmondom ez az egyetlen MMO ami tetszik. A többivel csak azért játszottam mert kellett valami amivel lekötöm magam az unalmas órákban. Más MMO-kban mindig csak azzal voltam elfoglalva hogy mikor lesz meg a maximum szint, legyen meg minél hamarabb, stb. Itt pedig egyáltalán nem érdekel az hogy éppen hányas vagyok... persze hazudnék, HA azt mondanám hogy egyszer-kétszer nem nézek rá a szintemre. :)
Az egész játék fantasztikus HA lehet rá ezt a szót használni. Élvezet vele játszani, stb. Aztán jön pár ilyen beszólás és az ember kedve elmegy az egésztől és fél attól hogy csak elpazarolt idő az amit "beleöl" a karakterébe.
Most is előfizettem, amit azért teszek mert szeretném támogatni a játékot. Azért mert tetszik és szeretek vele játszani. Tényleg... remélem hogy az amit "pletykáltak" Generalon nem igaz. Szeretném ha a játék akár még 4-5 év múlva is "menne". -
Nephin #50313 Bounty Contract Week -
#50312 Ja, hogy mérni. Benéztem:) -
eXequtoR #50311 Még mindig túl sok a retardált generalon szóval fogyhatnának még. 8 ember megvan raidekre többi senkitse ! :) -
Esmodeus #50310 Generalon zajlik az "élet".
Olyanokat írogattak hogy kevés játékos marad SWTOR-on meg ilyenek... :( tudtok erről valamit? -
eXequtoR #50309 Dummy hol méri neked. -
calis #50308 Köszi, konkrétan ez hiányzott nekem :) -
#50307 Vagy a training dummy-kon (corusant-on van pár, meg itt-ott, valamint a hajódra is vehetsz majd olcsón) -
eXequtoR #50306 Ezzel. -
calis #50305 Egy újabb kezdő kérdés:
Hogyan lehet DPS-t mérni swtorban? -
Bandras DaSilva #50304 Többféleképpen jutsz nyersanyaghoz.
1., kiküldöd a companionokat. Ha felvetted a craft meg a gathering szakmát, akkor a recepteken meg tudod nézni, hogy az adott cucchoz mi kell. Ha megnézted, hogy mi kell hozzá, kiküldheted a companionokat. Látod, hogy pl. biochemical compund, vagy biochemical sample lesz amit majd kapsz a küldiből.
Érdemes olyan küldikre küldeni amik bountiful vagy rich yieldet írnak. A küldi legalső sorában látod.
ezek a küldik az elején nem tartanak sokáiog, kb 1 perc, aztán ahogy fejlődsz egyre hosszabbak lesznek.
2., A másik út az, hogy ahogy lövöldözöd lefelé a mobokat, ha vmi állat és strong mob, akkor abból is ki tudsz szedni nyersanyagot. A kurzor ikonja megváltozik ha ráviszed a megölt állatra. Klikklesz egyet és vagy az embered vagy ha van veled companion, akkor az kiszedi belőle a cuccot. -
eXequtoR #50303 410nél adja szvsz első új receptet, addig régivel húzd. -
calis #50302 Egy gyors kérdésem lenne felétek:
Cybertech-nél elértem a 405-ös szintet. Mivel lehet 450-ig felfejleszteni? Nem találok megfelelő guide-ot interneten, illetve a flottán lévő trainer se ad új recepteket. -
Esmodeus #50301 Jól hangzik. Köszi a választ. -
#50300 A te esetedben a levadaszott elolenyekbol, kosza novenyekbol, esetleg biomasszakbol, stb - amit uton-utfelen talalsz - ossze tudsz szedni annyit, hogy nem lesz hova raknod a vegen. Vagy, fogod a tarsaidat, es oket kuldod el anyagra vadaszni. -
Esmodeus #50299 Biochem - Bioanalysis, Diplomacy.
Szóval ugye van az alapszakma és van két ága. Az egyik a gathering (Bioanalysis) a másik pedig a craft missinök (Diplomacy)
Az elsővel tisztában vagyok. Ha gyártani akarok valamit akkor ahhoz szükségem lesz a Bioanalys szakmámra. Ami nekem nem tiszta az az hogy: ebben a játékban hogyan lehet hozzájutni a nyersanyagokhoz? A Craft Missiönök segítségével? -
Esmodeus #50298 És ez hogyan működik? Úgy mint WoW-ba? Mapokon kell szednem a növényeket, stb? Van valahol részletes MAGYAR leírás? -
Tibbbor #50297 Ha már eldöntötted, milyen szakmát választasz, szvsz érdemes minél korábban elkezdeni, mivel idő kell hozzá, mire a maximális szinteket eléred, plusz a schematicokat is be kell közben szerezned.Persze ez csak az én tapasztalatom.
-
#50296 Miután elhagytad a kezdőbolygót, és eljutsz a fleet-re. Általában lvl10-11 körül történik ez meg. -
Esmodeus #50295 Hányas szinttől lehet szakmázni? vagy inkább 55. szinten van értelme? -
Nephin #50294 Elvileg holnap. -
Bandras DaSilva #50293 Biochem. Stimekre meg egyéb cuccokra mindig szükség van. Nem is olyan nehéz beszerezni az alapanyagokat. Sztem az jó indulásnak.
-
Esmodeus #50292 Na nem egészen úgy rendezte el, ahogyan én szerettem volna :'D
Biochem - Bioanalysis, Diplomacy
Synthweaving - Archaeology, Underworld Trading
Artifice - Archaeology, Treasure Hunting
-
Esmodeus #50291 Üdv.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy:
Szakma választás előtt állok... és mindenféleképpen olyan szakmát szeretnék választani amivel jól lehet keresni és amire mindig igény van a piacon. :)
A három szakma közül melyiket válasszam?
Biochem Artifice vagy Synthweaving
Bioanalysis Archaelogy Archaelogy
Diplomacy Treasure Hunting Underworld Trading
-
calis #50290 Nekem nem tűnik annyira vészesnek a helyzet. Nem értem, hogy miért mondja, hogy nincs cc-je a bh-nak, amikor pedig van neki 1, illetve időnként lassítani tudja az ellent, magát meg gyorsítani.
(Mondom én ezt lvl 42-esként, aki még nem látott rated meccset.) -
Pacho #50289 Van aki szerint dps merccel nem is érdemes ranked wz-be menni -
calis #50288 Rutinosabb pvp-sektől érdeklődnék, hogy BH mercenarynak (még csak lvl 42) arsenal vagy pyrotech jobb mostanság rated meccseken?
Eddig arsenal voltam a nagyobb szintezés közbeni dps miatt, de kipróbáltam a pyrot. Eddig nem látok nagy különbséget, max többet tudok futni, de kevesebbet sebzek ha tömegharc van. -
Pacho #50287 Ma kezdődik az event? -
Bandras DaSilva #50286 Befizeted, megkapod a visszaigazoló mailt és aztán le is mondod az előfizetést, kiszeded a kártyaadatokat és onnantól nem vonja ha lejár az előfizu. -
Pacho #50285 Bizonyos achivementek teljesítése után kaphatsz cartel coint.