HyperMonkey#50837
A megjelenéskor megvettem és 3-4 hónapig toltam folyamatosan. Az akkori operationöknek semmi köze sem volt az SW feelinghez, az egészet a birodalom és a köztársaság küzdelmére kellett volna kihegyezni.
Erre csak pvp-ben került sor leginkább. Aztán behozták azt az oltári nagy baromságot hogy a WZ-okon lehet egy csapatba imp és rep, csak meglegyen a létszám. Ennél nagyobb gyalázatot SW fanatikusként elképzelni sem tudnék. Emellett a grafika minőségéhez képest óriási a gépigénye, az egész csőjáték. Vagy hegyekkel vagy más akadályokkal terelnek a láthatatlan csőben. Ok nem sandbox, de ez már akkor is túlzás. Az egész teljesen statikus, minden spelledhez, képességedhez meg kell állni, nincs meg a folyamatos harc érzés mint pl a GW2-ben vagy a WoW-ban. Single player játéknak elmegy, de ezért én egy fillért sem fizetek, így nem is játszom vele. De nem is szidom hogy az F2P modellt változtassák meg, hiszen mindennek ára van. Más kérés, hogy az EA ezt kőkeményen ki mis használja. Majd jön szépen hogy CC-ért vehetsz X-winget, Tie fightert meg A-winget meg mindenfélét, majd figyeld csak meg. Ha ebből pénzt lát az EA akkor beleteteti tutira. Nem fogja érdekelni hogy ezek a gépek még 3000 évig sehol sem lesznek, pénz van benne, toljuk bele.