60330
  • Pacho
    Coruscanton, ill. Dromund Kaas-on van PVP vendor, ott tudsz venni lvl 20, ill. lvl 40-es pvp itemeket. A fleeten pedig a PVP vendornál fegyvereket.
  • gergod
    grat, szep teljesitmeny!
  • PiciPanzer
    Mire lehet, érdemes 525 CC-t elkölteni? Kezdő vagyok(lvl10), van amire érdemes már most költenem, vagy várjak vele?
  • Matusy
    Ja illetve Cartel coint mi alapján kapok? Mert vhonnan szép lassan de gyűlik. Amikor elkezdtem 0 volt most meg már van 140.
  • Matusy
    PvP-ből gyüjtött tokeneket csak lvl50-lvl55ös cuccokra lehet elkölteni? Nem találok sehol olyan vendort akinél kisebb szintű cuccok lennének.
    Hajós csatából kapott tokeneket hol tudom elkölteni?
  • MerlinW
    Hogyne járna. A CC az előfizetésért jár, az tök mindegy hogyan fizetsz. Ha gamecard-ot veszel online, kapsz mail-ben egy lefotózott kódot, amit aztán a weboldalon redeem-elsz. Account -> Code Redemption menü.

Lehet halmozni is, tehát ha azonnal beváltasz 2db 60 naposat (tegyük fel, mert éppen olcsó), akkor megkapod a 120 napot (amihez természetesen hozzáadódik a még hátralevő napjaid)
  • V43 1105
    Természetesen le lehet. Többi oldalon is ugyanúgy jár a coin ha jól emlékszem
  • Esmodeus
    Mert nem az én kártyámról tölteném... és nem szeretnék kellemetlenséget ebből kifolyólag.
  • Esmodeus
    És ha onnan veszem ahol 5,600Ft... akkor is jár a Cartel Point?
    Egyébként ha az oldalról veszem... lehet valahogy kapcsolni hogy ne vonja le automatikusan a pénzt köv. hónapba?
  • eXequtoR
    Dread Master Styrak NiM down. Esett mount és elvitte az emós tankunk. :(
  • MerlinW
    Butaság az swtor.com-on venni az előfizut. Max a fél vagy egy éves éri meg.

Itt most, 6400Ft a 60 napos Gamecard, ezzel a kuponkóddal: ALLKEY742331

Itt pedig 5600Ft a 60 napos, ha éppen van raktáron - de hamar elkapkodják, (múlt héten is én vettem meg az utolsó hármat:)).

Én is innen vettem tegnapelőtt, megbízható oldal.
  • Nephin
    30 naponta automatikusan levonja a pénzt a kártyádról, a coinokat akkor kapod meg, ha beérkezett a befizetés.
  • Nephin
    Holnap karbantartás
  • Esmodeus
    Még abban az esetben is ha F2P vagyok és úgy fizetek be egy hónapra?
    Nekem ez a rész nem teljesen tiszta... ezt találtam a hivatalos oldalon.
    30 Days recurring subscription:
    Coins granted once payment is confirmed and game time is active.
    Coins rewarded: 500 every 30 days
    Your payment method will be charged every 30 days and your reward coins for that month will be added to your account as soon as possible after that.
  • Esmodeus
    Köszi.
  • Plata
    Egyből kapod.
  • Esmodeus
    :) Figyelmetlen voltam. Oz eléggé szépen leírta nekem egy pár hozzászólással lejjebb hogyan is működik ez az egész. Viszont amit nem tudok még az az hogy ha előfizetek akkor megkapom egyből az 500 Cartel Pointot vagy majd csak szeptember elején?
  • Esmodeus
    Üdv.
    Egy kérdés néztem a Cartel Marketet és találtam egy armort amit megszeretnék vásárolni. Na már most a Show Items-nél megtudom tekinteni a szett darabjait. Az itemek narancssárgák és tartozik hozzá stat is... és 1. szinttől tudom hordani... ezek nem cosmetic itemek? A Jedi Valiant Armorról van szó. Ha cosmetic itemek akkor hogyan tudom őket rátenni arra az armorra amit éppen viselek?
  • Bandras DaSilva #50266
    Ez teljesen rendben is van. Igazából nem is neked ment, csak rossz helyre szúrtam be. Nem akartam kötözködni vagy ilyesmi:D.

Kieget érdemes megvenni. El lehet vele lenni egy darabig...még néhány érdekes quest is van benne:)

Talán egyszer rájönnek a bw/ea quest építői is, hogy nem attól lesz fasza egy terület, hogy le kell gyilkolni 100000000000000000000000000000lényt az odaúton és kb ugyanannyit visszafelé is:)
  • Matusy
    Nem a pénzzel van a bajom. Szimplán nem szeretek olyanért fizetni amit nem használok ki. Soha nem tudom előre h lesz-e időm játszani, v sem. 2 haverommal játszogatunk de ugye nincs klánunk, amit találtam az meg nem casual játékosoknak van kitalálva.
    4000ft nem sok de a probléma az h nem látom h casual játékosként ki tudnám ezt használni. Vagy ha mondjuk úgy alakul h nincs időm játszani mert kiküldenek külföldre oktatni...
    Ezért gondoltam h a kieget megveszem, a többi meg majd vhogy kialakul.
  • oz
    Ha csak 1 szakmát tudsz tanulni, akkor nem érdemes craft szakmát tanulni, érdemes valami gyűjtögetőset választani, és eladni az alapanyagot.
    Ha 3 szakmát tudsz tanulni, akkor érdemes elgondolkodni craft szakmán. Ugyanakkor a crafting szakmák nagy része nem ér semmit. Pénzt mindegyikkel lehet termelni (különböző mértékben persze), de itt nem arról szól a dolog, hogy majd legyártod magadnak a fegyvert/páncélt, és magas szinten talán a Biochem kivételével nem nagyon adnak plusszt.
    Ha Sith Warriornak akarsz szakmát keresni, akkor a Biochem/Cybertech/Synthweaving/Artifice hármasból érdemes választani.
    A Biochem mindenkinek jó, stim/adrenal/medpacket használatra folyamatos igény van, és csak ő tud használni reusable dolgokat. Ő tud implantokat is gyártani, ami fejlődés közben lehet kis plussz. Magas szinten is roppant hasznos.
    A Cybertech szintén mindenkinek jó lehet, bár első karakternél kevés hasznát fogod látni saját szempontból. Armoringot és modot tud csinálni, így ha már van orange cuccod, akkor folyamatosan up to date tudod magad tartani (bár szerintem ez inkább altok húzásánál tud segítség lenni). Tud gyártani fülest, valamint gránátokat, ami adhat egy kis plusszt.
    A synth gyártja a páncélokat, amiből jó esetben semmit nem fogsz tudni használni, mivel mire le tudnád őket gyártani, már küldetésből vagy egyéb úton rég kinőtted. Viszont tud augmenteket (strengtheset, ami kell a dps warrinak) és kiteket csinálni, ez az egyetlen haszna jelenleg.
    Az Artifice a Sith Warrior fegyverkészítője, ő tud hilteket csinálni a fegyveredbe, ami a dps-t meghatározza, color kristályokat fegyverekbe, valamint enchantokat, ami szintén jól használható, ha már van orange cuccod. Meg offhandet is, ha van elég alapanyagod.
    Az Armormech/Armstech a nem erő használó karakterek craft szakmája, így azok a minimumnál is kevesebbet jelentenek Warriornak, augment, kit, barrel gyártására jók.
  • Bandras DaSilva #50263
    Ha nem veszed meg a kieget, akkor lvl50en megáll a játék neked. Nem fogod elérni a lvl 55ös opsokat, az új területeket, stb stb.

marad a 3 alap lvl50es op az EV a Karagga meg az EC. Ezeket csinálják még sokan mert elég könnyű belőlük öltöztetni a karikat meg esnek a tokenek is ezerrel.

Azt a pár ezer forintos extra kiadást sztem nem kell sajnálni amennyibe a Rothc kerül. Mondjuk én ugyanezt gondolom az előfizuról is. Kb 4k összvissz. Ennél sokkal többet költenek általában az emberek chipsekre, kólákra, stb stb. Ez nem neked, hanem általában:)
  • oz
    A Jedi Battlelord armor szett nem gyártható, GTN a beszerzési lehetősége.
    A transmognak magának nincs értelme itt, mivel a modolható páncél (mint pl. a Battlelord) maga semmilyen aktív tulajdonsággal nem rendelkezik, a bennük lévő modok (itt természetesen mod alatt értek mindent, armoring/mod/enchant/barrell/hilt, stb) határozzák meg a tulajdonságokat. Egy 10-es szinten megszerzett orange modolható páncél pont azt tudja, mint a csúcs BIS cucc, ha átrakod a modokat.
    Persze egy LOTRO féle outfit rendszernek jobban örülnék, de így is relatíve szabadon tudsz öltözködni.
  • MarkBlade
    Nem nyomok rá minden hülységre ráadásul régen játszottam vele..ezért nem értem igazából.
  • Shiwo
    van rá pár lehetőség, a durvább, ha keylogger van / volt a gépeden, bár azt azért víruskeresőnek illene észrevennie, ha adsz valamennyit a védelemre.. szoktak trükkök lenni, hogy ingame vagy e-mailben küldenek linket, hogy logolj be a weboldalon (bármi rizsa indok lehet), csak épp a link nem feltétlen a hivatalos oldalra mutat, hanem egy másolatra, aminél figyelik a beírt jelszót és már be tudnak lépni az accountoddal, meg ki tudja milyen megoldásaik nincsenek...
  • Plata
    Ingyenes accal 1 crew skillt tanulhatsz,vagyis semmi értelmesbe nem tudsz kezdeni.Craft szakmához kell még két másik crew skill amivel a szükséges cuccokat beszerzed.Vagyis ha nem unlockolod a 3 crew skill slotot,kár is belekezdeni.
  • Boszi90
    Ja még valami, nekem ingyenes accom van, azzal csak a craft szakmát lehet felvenni, vagy a másik kettőt is? (a gatheringet és missiont?)
  • Boszi90
    Sziasztok!
    Sit Warriornak milyen szakmát ajánlotok? Én a fegyver és ruhakészítés közt agyalok, de érdekelne mások véáleménye is :)
  • picket
    Egyébként most már "szkélelődik", tehát megéri... legalábbis 13 forintért megérte
  • Matusy
    Illetve olyan problémám lenne hogy az accountomra azt írja h addig nem folytathatom a játékot amíg nem validate-olom az email címem... Ez mi a manó? Ez még a Bétás accountom, folyton kapom rá a promociós leveleket, meg a one time security leveleket....
    Sikerült elküldetnem újra egy ilyen levelet arra rányomok ERRE ÚJ ACCOT AKAR CSINÁLTATNI velem.
  • picket
    Tudod használni, de csak 90%-al növeli meg a sebességet, a többi speeder piloting skill-t nem követi (100%, 110%), de használni attól még lehet. Már vannak olyan mountok, amik bármelyik speeder piloting skillel használhatóak, és felveszik azt a sebességet, amit éppen tudsz (ez a "szkélelődik" rész). Amúgy ha tudsz egy minimálisat angolul, akkor érdemes googlizni (ha nem is friss, de sok benne az info).
  • Matusy
    Sziasztok!

Artifact equipment authorizationt hogy lehet szerezni/mi ez? F2P-nek elérhető?
    Gondolkozom h megveszem a Huttos kieget de havidíjat annyira nem ölnék bele. (nem játszom már annyit mint tizenévesen) Az end-game így is szórakoztató vagy mindenképp havidíjat ajánljátok?
    Illetve irtátok h sok minden kiniytható F2P-jel csak pénz kérdése. Ezeket a cuccokat hol lehet megvenni? (Ugyanez a kérdésem a kezdő PVP itemekről. Csak lvl55-ös árusokat találtam)
  • Esmodeus
    "mivel nem szkélelődött a mount skillel"
    Ezt a részt hogy érted? Tehát ha megveszem akkor nem fogom tudni használni? vagy nem egészen értem.
  • Esmodeus
    F2P-nek csak egy slotja lehet, tegnap tapasztaltam. :( De igazából lényegtelen mert a holnapi nap folyamán előfizetek 30 napra.
    Ezt az armort:

Synthweaving-el tudom legyártani?
    Még annyit hogy ugye LOTRO-ban meg több játékban is van lehetőség arra hogy a kedvenc armor skinjeinket áttransmogoljuk más armorokra... itt is megvan ez a lehetőség? Nekem a Battlelord's Armor nagyon tetszik és örülnék neki ha hordhatnám azt örökké. :)
  • eXequtoR
    Azokat felejtsd el. Annó azt hittük a mount miatt megéri, de mivel nem szkélelődött a mount skillel, így haszontalan volt. Most 5-10k ért kapsz egy mountot ami 110%ig fejlődik veled. A többi csak "fun" item, szóval semmi haszna. A kieget vedd meg, ha még nem tetted. Azért kapsz egy holo huttot aminél lehet trainelni. Az lvl 1től hasznos.
  • eXequtoR
    Teszam azt Biokem akarsz lenni, ahhoz elég egy bioanalizis, a diplomácia csak ahhoz kell, ha kék v lila itemeket akarsz craftolni. Nem tudom f2pnek mennyi slotja van, de ha 2 akkor bőven elég bármelyik szakmához.
  • Esmodeus
    Oké, köszönöm a válaszod.
    Néztem az oldalon (Store) és találtam egy olyan packot hogy
    Digital Upgrade Pack. A kérdésem az volna hogy az alábbi itemek mire jók?
    Flare Gun (Ez valami FUN item?)
    Training Droid (Lehet nála képességeket kitanulni ha lehívom?)
    HoloDancer (Ez is valami FUN item?)
    HoloCam (?)
    STAP (Ezt a mountot hányas szinttől tudom használni?)
  • Plata
    Ha F2P vagy akkor slicing,ha rendesen akarsz szakmát húzni akkor unlockolnod kell a 3 crew skill slot-ot.Mert minden rendesebb szakmához kell 2 másik amivel megteremted a hozzávalókat.Amíg húzod a karit jó a slicing,hoz pénzt.
  • Esmodeus
    Elértem a 10. szintet. Specializálódtam. Most nézelődöm az állomáson illetve gondolkodom azon hogy melyik szakmát válasszam. Jedi Guardiannak mely szakmák a legjobbak ill. legjövedelmezőbbek?
  • MerlinW
    Megcsesszük. Ha nem tetszik valami, tovább kell lépni, nem háborogni. Engedtessék már meg nekünk, hogy eldöntsük milyen társasággal, milyen módon szeretnénk eltölteni a szabadidőnket.