• j0nNyKa
    Na igen, ezek azok a számok, amiket szerintem még most felejts el. Nem hinném, hogy ~80$ alatt megkapod a játékot, a havidíj pedig.. háááát.. 15$ alá azt sem tenném. De valóban, aki ezt a játékot tört verzióban tolja, az húzza le magát a wc-n. Btw sok szerencsét a tört szerverek írásához, elég mély, és bonyolult scriptek futnak. Bár 100%, hogy meg fogják próbálni a programozók, ez egyértelmű. Csak szerintem a minőség még a wow tört szerverekkel sem fog felérni.

Nephin, Jabar: Köszönöm, megnyugtattatok. Nekem az a legkényelmesebb, ha lehúzzák a kártyámról. Wowban pl. mikor emelték le az összegeket? Attól függött, hogy hanyadikán indítottad az accot? Gamecard nekem felejtős, tökölni kell vele. Azért van bankom, hogy foglalkozzon a pénzemmel... :)

Boncmester: Wow bétáztam, meg tört szervereztem. Mire odáig fajultam volna, hogy eredetin toljam, a wowos emberek körülöttem elkezdtek.. hm.. antiszocializálódni, úgyhogy úgy döntöttem, felejtős :)
    Nyomkodtam mindenféle mikrotranzakciós mmo-kat, de nem vagyok az az igazi mmo bajnok, ez tény. Majd torral pótolok mindent.... :)