60268
  • Witcher
    Szerintem max szintig tök mindegy hogy nincsenek rajtad rare cuccok, mivel úgyis mind a kukában végzi. Persze nem leszek szomorú ha véletlenül esik egy, de nem fogok szenvedni értük pont azért amit lent említesz. Volt olyanra is példa hogy lvl 30-ason esett cucc, ráadásul a statok is pazarak voltak, de én inkább eladtam horribilis áron egy palimadárnak aki 3 szint után dobhatta a kukába. Szóval véleményem szerint ráérek majd maxon beszerezni a jó cuccokat.
  • gavor
    Lehet még kérdezni?
    Olvastam, hogy a szintezést nagyon lassúnak találta. Ez szerintem nem feltétlenül baj. Főleg az első 1-2 karakternél mindkét oldalon.
    Az böki az oldalam, hogy amennyiben, mondjuk a 9. szintet nyomjuk sok órán át, ezalatt jönnek-e változatos itemek, lootok, amit szinten belül tudunk magunkon cserélni. Pl 1 szint alatt elhordunk 2 chestet.
    Ez a low lvl set engem erre enged következtetni. Ha gyorsan elhagyjuk a szinteket, nem éri meg belemenni.
    Wowos példa ez a defias, meg a wailing cavernses szet. Mire az egész meglett, és felvehetted a szintkövetelmény miatt, az első elemeit szinte dobhattad ki mert volt sokkal jobb offset item.
    Remélem sikerül kihámozni mire is vagyok kíváncsi !:D
  • j0nNyKa
    csak aztán nehogy felébredj.. :)
  • Agamemnon
    Másfél hétig nem leszek, mire visszaérek, remélem egy hatalmas bejelentésen lesznek túl a Bio-sok :) És kipakolás közben húzhatom is le a beta klienst :P
  • Nephin
    Reid a héten megint Írországban van... :D
  • j0nNyKa
    ez true, a closed beta-t készítik most elő, de hogy ennek EU-hoz mi köze lesz... sajnos szerintem semmi, de persze ne legyen igazam :)
  • BoneDragon
    Ahhoz képest, hogy low lvl gear, jó kis sett bonuszokat ad..
  • TDC Geronimo
    Nemrég írta itt valaki, hogy új build megy testre az új ui-val. Gondolom az a normális closed beta előkészületéhez lesz. Remélem EUba is indul már végre...
  • j0nNyKa
    a video keszitojenek interjuja
  • j0nNyKa
    "Alpha 2 >>> closed beta >>> open beta >> release"

Most lett ugye vége az alpha 2-nek, ez a további műsor.
  • j0nNyKa
    dede, kidobtuk oda is, és kidobjuk a következő adagot is, de én hamarabb kapom, mint ők :)
  • Nephin
    Nem ez az?

http://betacake.blogspot.com/2011/05/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html#more
  • N1ggA
    jó kis low level gear
  • itlosz78
    Ezt már én is beakartam linkelni, de nagyon tetszik ez a dolog, remélem sok ilyen set lesz benne:)
  • Agamemnon
    Ha jól látom ez itt olyan tárgy, amit csak a jó jellemmel rendelkezők hordhatnak?

• Agamemnon
    A videóból származó képek (beállíthatóság): (és igen, a nevek mutatása kikapcsolható :) )

• sasvader
    Ja akkor elnéztem...köszönöm videókat!
  • N1ggA
    Első videó: https://rapidshare.com/files/3631506328/leak1.flv
    Második videó: https://rapidshare.com/files/3785530093/leak2.flv
  • j0nNyKa
    nem, azt nem tudnánk
  • Bhalage
    inquisitor? wtf :o
  • sasvader
    Köszönöm szépen!
    Másik videót is feltudnátok rakni?Amiben azthiszem Smuggler,Inquisitor van benne.
    Nagyon szépen köszönöm!
  • j0nNyKa
    2es videó:
    2. video - megaupload
  • j0nNyKa
    rettentő szépen kell kérnem, hogy emlékezetből leírja neked a talentfákat.. :)

meglátom, mit tehetek
  • Agamemnon
    j0nNyKa talentfákat is elmondhatja a tester? Mert ha képben nem is, de leírva is nagyon örülnénk neki - vagy legalábbis én :P
  • N1ggA
    Elkezdtem föltölteni az 1-es videót (azt kérted) rapidshare-re, majd írok, ha kész!
  • sasvader
    Nem baj!Bármikor ráér,így is köszönöm fáradozásodat:) mindenesetre örülnék ha valaki újra feltudná tölteni.
    Mellesleg remélem hogy mégtöbb béta videót kiszivárogtatnak majd;)
  • [HUN]Crassus
    bullshit! julius!:P:)
  • j0nNyKa
    A leírt 2 kérdést feltettem a testernek, ha jön a válasz, tolom ki.
  • Nephin
    Ezen meglepődtél? :) Eddig is ez volt. :)
  • Nephin
    A greyeknek is lesz hasonló, bár nem biztos, hogy bekerül kezdésre.
  • N1ggA
    Tudtam, hogy jó lesz, ha egyből letöltöm :)
    De sajna a feltöltési sebességem nevetséges, úgyhogy mire felkerül, holnap lenne :(
  • sasvader
    Sziasztok!
    Valaki újra feltudná tölteni bétás videókat mert nálam nem jó link.Főleg inquisitor-os gameplay kellene,mert jedi knight már láttam!
    Előre is köszönöm!
  • N1ggA
    Egy kérdésem lenne: A világos vagy sötét jellemhez tartozó cuccok jobbak, mint a normál cuccok, vagy vannak ugyanolyan jó jellemfüggetlen cuccok is? Azaz van értelme grey-ként játszani a játékot, vagy erősen ajánlott valami felé húzni?
  • Agamemnon
    Csak egy kérdés: acc/pass? :D

Komolyra fordítva a szót, a szakmákról mondhatna valamit, most akkor mik vannak, melyik konkrétan mire valót, milyen jellegű cuccokat lehet összerakni, megéri-e tökölni velük, stb...
  • [HUN]Crassus
    nanebassz! szeptember/december:S::S:S:S:S:S
  • j0nNyKa
    Lesz még anyag, a következőt akkor simán angolul feldobom.

Azért voltak hülye kérdések, mert nemcsak én tettem fel őket... :)
    Így is filterezve lettek a legnagyobb marhaságok [voltak dögivel].

Egyébként ha van valakinek valami jó kérdése, akkor azt nyomjátok, és továbbítom.
  • Nephin
    Aha. :)
  • BoneDragon
    Azért van benne 1-2 hülye kérdés. Igaz, lehet másnak nem az, de én tuti mást kérdeztem volna...
  • Agamemnon69
    Köszönjük az anyagot, még sok-sok ilyet :D Akár a nyers szöveg is jöhet angolul, ha nincs kedved/időd fordítani :)
  • j0nNyKa
    Az volt az oka, hogy amikor a kisebb speeder már elérhető volt, igazából nem érte meg rákölteni, mert annyira sok questet csináltak a karakterek viszonylag kis távolságokon /területeken belül, hogy "túlpörögték" a speeder használatát :)