60268
-
#4479 Szerintem max szintig tök mindegy hogy nincsenek rajtad rare cuccok, mivel úgyis mind a kukában végzi. Persze nem leszek szomorú ha véletlenül esik egy, de nem fogok szenvedni értük pont azért amit lent említesz. Volt olyanra is példa hogy lvl 30-ason esett cucc, ráadásul a statok is pazarak voltak, de én inkább eladtam horribilis áron egy palimadárnak aki 3 szint után dobhatta a kukába. Szóval véleményem szerint ráérek majd maxon beszerezni a jó cuccokat. -
gavor #4478 Lehet még kérdezni?
Olvastam, hogy a szintezést nagyon lassúnak találta. Ez szerintem nem feltétlenül baj. Főleg az első 1-2 karakternél mindkét oldalon.
Az böki az oldalam, hogy amennyiben, mondjuk a 9. szintet nyomjuk sok órán át, ezalatt jönnek-e változatos itemek, lootok, amit szinten belül tudunk magunkon cserélni. Pl 1 szint alatt elhordunk 2 chestet.
Ez a low lvl set engem erre enged következtetni. Ha gyorsan elhagyjuk a szinteket, nem éri meg belemenni.
Wowos példa ez a defias, meg a wailing cavernses szet. Mire az egész meglett, és felvehetted a szintkövetelmény miatt, az első elemeit szinte dobhattad ki mert volt sokkal jobb offset item.
Remélem sikerül kihámozni mire is vagyok kíváncsi !:D -
#4477 csak aztán nehogy felébredj.. :) -
#4476 Másfél hétig nem leszek, mire visszaérek, remélem egy hatalmas bejelentésen lesznek túl a Bio-sok :) És kipakolás közben húzhatom is le a beta klienst :P -
Nephin #4475 Reid a héten megint Írországban van... :D -
#4474 ez true, a closed beta-t készítik most elő, de hogy ennek EU-hoz mi köze lesz... sajnos szerintem semmi, de persze ne legyen igazam :) -
#4473 Ahhoz képest, hogy low lvl gear, jó kis sett bonuszokat ad.. -
#4472 Nemrég írta itt valaki, hogy új build megy testre az új ui-val. Gondolom az a normális closed beta előkészületéhez lesz. Remélem EUba is indul már végre... -
#4471 a video keszitojenek interjuja -
#4470 "Alpha 2 >>> closed beta >>> open beta >> release"
Most lett ugye vége az alpha 2-nek, ez a további műsor. -
#4469 dede, kidobtuk oda is, és kidobjuk a következő adagot is, de én hamarabb kapom, mint ők :) -
Nephin #4468 Nem ez az?
http://betacake.blogspot.com/2011/05/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html#more -
#4467 jó kis low level gear -
#4466 Ezt már én is beakartam linkelni, de nagyon tetszik ez a dolog, remélem sok ilyen set lesz benne:) -
#4465 Ha jól látom ez itt olyan tárgy, amit csak a jó jellemmel rendelkezők hordhatnak?
-
#4464 A videóból származó képek (beállíthatóság): (és igen, a nevek mutatása kikapcsolható :) )
-
sasvader #4463 Ja akkor elnéztem...köszönöm videókat! -
#4462 Első videó: https://rapidshare.com/files/3631506328/leak1.flv
Második videó: https://rapidshare.com/files/3785530093/leak2.flv -
#4461 nem, azt nem tudnánk -
Bhalage #4460 inquisitor? wtf :o -
sasvader #4459 Köszönöm szépen!
Másik videót is feltudnátok rakni?Amiben azthiszem Smuggler,Inquisitor van benne.
Nagyon szépen köszönöm! -
#4458 2es videó:
2. video - megaupload -
#4457 rettentő szépen kell kérnem, hogy emlékezetből leírja neked a talentfákat.. :)
meglátom, mit tehetek -
#4456 j0nNyKa talentfákat is elmondhatja a tester? Mert ha képben nem is, de leírva is nagyon örülnénk neki - vagy legalábbis én :P -
#4455 Elkezdtem föltölteni az 1-es videót (azt kérted) rapidshare-re, majd írok, ha kész! -
sasvader #4454 Nem baj!Bármikor ráér,így is köszönöm fáradozásodat:) mindenesetre örülnék ha valaki újra feltudná tölteni.
Mellesleg remélem hogy mégtöbb béta videót kiszivárogtatnak majd;) -
#4453 bullshit! julius!:P:) -
#4452 A leírt 2 kérdést feltettem a testernek, ha jön a válasz, tolom ki. -
Nephin #4451 Ezen meglepődtél? :) Eddig is ez volt. :) -
Nephin #4450 A greyeknek is lesz hasonló, bár nem biztos, hogy bekerül kezdésre. -
#4449 Tudtam, hogy jó lesz, ha egyből letöltöm :)
De sajna a feltöltési sebességem nevetséges, úgyhogy mire felkerül, holnap lenne :( -
sasvader #4448 Sziasztok!
Valaki újra feltudná tölteni bétás videókat mert nálam nem jó link.Főleg inquisitor-os gameplay kellene,mert jedi knight már láttam!
Előre is köszönöm! -
#4447 Egy kérdésem lenne: A világos vagy sötét jellemhez tartozó cuccok jobbak, mint a normál cuccok, vagy vannak ugyanolyan jó jellemfüggetlen cuccok is? Azaz van értelme grey-ként játszani a játékot, vagy erősen ajánlott valami felé húzni? -
#4446 Csak egy kérdés: acc/pass? :D
Komolyra fordítva a szót, a szakmákról mondhatna valamit, most akkor mik vannak, melyik konkrétan mire valót, milyen jellegű cuccokat lehet összerakni, megéri-e tökölni velük, stb... -
#4445 nanebassz! szeptember/december:S::S:S:S:S:S -
#4444 Lesz még anyag, a következőt akkor simán angolul feldobom.
Azért voltak hülye kérdések, mert nemcsak én tettem fel őket... :)
Így is filterezve lettek a legnagyobb marhaságok [voltak dögivel].
Egyébként ha van valakinek valami jó kérdése, akkor azt nyomjátok, és továbbítom. -
Nephin #4443 Aha. :) -
#4442 Azért van benne 1-2 hülye kérdés. Igaz, lehet másnak nem az, de én tuti mást kérdeztem volna... -
#4441 Köszönjük az anyagot, még sok-sok ilyet :D Akár a nyers szöveg is jöhet angolul, ha nincs kedved/időd fordítani :) -
#4440 Az volt az oka, hogy amikor a kisebb speeder már elérhető volt, igazából nem érte meg rákölteni, mert annyira sok questet csináltak a karakterek viszonylag kis távolságokon /területeken belül, hogy "túlpörögték" a speeder használatát :)