• Bandras DaSilva #50713
    Nem az a vágyam, hogy 7/7ben raideljek, de nagyon nincs más amit csinálni lehetne. Lemennek a napik ( a legtöbbet kb pár nap alatt megunja az ember, mehetnek a flashpointok (egy idő után azért ezek sem túl érdekesek), van egy kis űr, ami vagy bejön vagy nem és még van pár pvp map.

Erre mondtam, hogy érdemesebb sztem a szintezésre koncentrálni mert ott még vannak érdekesebb sztorik.

Nekem az swtorból is meg egy jó nagy adag másik mmoból is a szabadság hiányzik, meg az, hogy csak úgy legyél. Közösségépítésre pl. az swtor pont nem jó mert kb 1 fpre vagy 1 raidre futsz össze idegenekkel, aztán mindenki megy a maga útján.

Lehet már én öregedtem bele ezekbe:D

Azzal együtt én továbbra is ajánlom mindenkinek az swtort mert egy 5-6 hónapra legalább rá lehet kattanni. Ha valaki lassabban halad, akkor tovább is. Az új contentek érdekesebbek bár talán jó volna vmi igazán sw-os konfliktust is behozni. Mert az oké, hogy mindenféle kurva régi fajokkal meg lényekkel kell harcolgatni, de hát vmi köztársaság-birodalom konflikt lenne az igazi.