Abban kérném a segítségetek hogy hogy volt egy modem reset router csere itt a lakásba (3 gép fut mindhármon fent van a játék) és ez kb 10 napja történt azóta nem tudok belépni mert mindig One-time passot kér. Ilyen volt régen is de akkor kb 3 óra mulva meg is jött a kód, most 10. napja nem, persze elolvastam számtalan oldalt h váltsak böngészőt probálkozzak más időpontba de semmi, ugyan eaaban az időpontban haveromék itt megkapták én nem. írtunk haver accountjáról ingame h mi van de annyi jött válasznak h vegyek security keyt ill h használjak más böngészőt... írtam nekik h valami legyen mert bevan fizetve a játék nem tudok belépni egy kód miattt és ez így pénzkidobás, nem tudom lemondani se az előfizut mert a hoinlapra se engedbe, nem tudom mit tegyek remélem van vkinek valami használható ütlete hova írjak mit csináljak mert oké szar az email címem de amíg nem tudoik belépni nem tudom megváltoztatni se ill nem akarok mindenféle plussz ódot megvenni h hátha akkor benged egy játékba amiért 1 éve fizetek.