60330
  • Nephin
    Holnap maintenance+gree event
  • GTailor
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem!
    Nem tudom elindítani a játékot; mert egyfolytában azt írja ki, hogy "Failed to update host"!
    Ezzel mit lehet kezdeni?!
    Köszönöm a válaszokat előre is!

Üdv.:
    GTailor
  • Kiriyama
    Sziasztok! Körülbelül 3 hónapja kezdtem újra játszani,és Visa Elektron kártyával fizettem. Automatikusan vonta le a pénzt minden hónapban,de most nem sikerült a levonás,viszont az 500 CC-t azt megkaptam. Próbáltam megint befizetni,de ismét nem fogadta el. A kártyám érvényes,pénz is van rajta ugyanúgy mint eddig. Próbaképp kitöröltem a kártya adatokat,majd újból beírtam,erre levontak tőlem 1 dollárt:D Befizetni azóta sem tudok,és mivel nem vagyok előfizető GM Ticketet sem tudok nyitni. Más utat pedig nem találtam a supporthoz. Valakinek valami tippje esetleg,hogy mi lehet ez? Köszi.
  • PiszkosFred
    Nem nagyon lehet pedig. Van fizetos resze is a jateknak, illetve csak penzert elerheto tartalma, de azt azonnal eszreveszed, amikor keri a hitelkartya vagy timecard adatokat, es egy most kezdo jatekost nem nagyon fogja meghatni a tanulo idoszakban. Aztan majd fizet erte, ha ugy iteli meg, hogy megeri.
  • Mydgard
    Koszi, egy havert erdekel a tema. Akkor valamit elbenazott.
  • PiszkosFred
    1. https://account.swtor.com/signup
    2. letolt kliens
    3. belep jatek
    4. jatszik
    5. profit

Se tobb, se kevesebb.
  • Mydgard
    Udv, azt szeretnem megkerdezni, hogy most ingyenes a jatek vagy kell hozza meghivo? Key? Vagy full fizetos?
  • Nephin
    Nyári tervek update
  • eXequtoR
    Beszarok. VÉGRE! Tauntaun mount !
  • eXequtoR
    Nu. Erenor elvileg megoldotta a video nézés problémát. +fent van meg1 boss.
  • Bhalage
    itt cegnel nemlehet, majd otthon ranezek

koszi a classokat
  • eXequtoR
    Miért nem tudjátok megnézni? Mit ír ki? Tankok: Rukó(shadow), Semaphore(guardian) Melee: Kyronn + Molamoth(sentinel) Ranged: Kíz(commando), Ryndor(gunslinger) Healer: Rhienne(sage), Ibron(commando)
  • Bhalage
    eleg jol hangzik , kivancsi leszek kit vagy mit szednek ezutan elo.
  • Bhalage
    gratika!

-nem tudom megnézni a videot atm.
    mondasz egy csapat összeállítást?
  • eXequtoR
    Nem vesztes sokat, mivel a maki bealudt és nem töltött fel több videót az este.. a WH pedig ugyebár nagyon izgalmas fight. :) Elvileg a S&V killekről készültek és kész vannak, csak nem értem mire vár még Erenor, pedig azok sokkal érdekesebbek. Talán a DG az ami értelmes TFBbe.
  • gergod
    Grats a title-hez... Valami miatt a videot nem lehet ipaden megnezni :(
  • eXequtoR
    Nédda 2 új OPS jön októberbe ! Végre végetért a Dread Guardos story.
  • eXequtoR
    Erenor elkezdte feltölteni a TFB nim videókat. Eddig csak az első van fent, raid után érkezik a többi.
  • eXequtoR
    Meglett a timed TFB! Molamoth from Beyond ! :) Kemény 10 percünk maradt.
  • Tibbbor
    Köszönöm, emlékezetem szerint e közelmúltban pont erről kommenteztek páran.
  • MerlinW
    Igen. Valamint bármikor vehetsz escrow cuccokat market/GTN-en amivel ki tudod venni a bent maradt pénzedet.
  • Tibbbor
    Technikai okokból szüneteltetnem kell a subscriber státuszomat.Tudom, hogy a credit cap preferred-nél 350 000.Ha ismét előfizetek, megint hozzáférek a jelenlegi teljes credit mennyiségemhez?
  • El Protector
    Aham és egyelőre most jól működik :)
  • chris jericho
    Mondjátok él még a one time password rendszer?
  • Nephin
    Hétvégi ezmegaz
  • eXequtoR
    Töltőképernyő fél óráig? Olyan előfordul, pár újraindítás nekünk megoldotta. Tegnap viszont emberünknek a patchelés errorozott és semmi se segített csak a full reinstal. :(
  • eXequtoR
    Miért tartott a 16os guildoknak megölni EC kepest fél évig? Mert nyomorultak akik cleaveltetik magukat a bossal és backpedállal akarnak kimászni a lilából.. de legalább ezt mindenkinek bemutatják videón, majd még nekik áll feljebb amikor kiröhögik őket.. remélem ebből minden kiderül. Serveren kb. 2-3 guild már első nap kipucolta (ToFN) csak mint a guildok 90%a, leszarja a hivatalos fórumot.
  • gunji
    Fél órája próbálok belépni, de még a karakterválasztó képernyőig sem jutottam el (a fórumuk szerint harmadik napja fordulnak ilyenek elő sokakkal). Úgy tűnik, mindegyik hétvégére sikerül a fijjuknak generálni valami hibát.
    Elfogadhatatlan. Pénzért.
  • gergod
    Mondjuk ha olyan egyszeru akkor miert csak egy guild jutott el a 4. bossig?
  • chris jericho
    Sziasztok! Lehetek-e preffered státuszú valami egyszeri megvételével vagy csak havidíjjal?
  • eXequtoR
    Az "írtam" kimaradt. gg
  • eXequtoR
    Nézd meg az ACE streameket és megérted miért azt amit. :) Hivatalos fórum megtalálod.
  • gergod
    hat akkor csak mi voltunk noobok
  • eXequtoR
    16os nehéz? Ez viccnek tökéletes volt. Az összes boss 5-6 halottal megölhető.. Majd nézzétek meg 8asba.
  • gergod
    Tegnap megneztuk 16man S&V NiM mode-ot... eleg neheznek igerkezik HM-hez kepest. Ami nem baj :)
  • MerlinW
    lvl 50-ig el lehet bóklászni, utána viszont artifact cuccok nélkül, 200K-s kreditlimittel, stb. értelmetlen a játék. Prefered státusszal valamivel jobb a helyzet, az ~1300Ft. Viszont az endgame nem sokat ér a kiegészítő nélkül, így célszerű azt megvenni, ami által azonnal prefered leszel.

Megjegyzem, hogy F2P-ként a DLC 5700Ft, míg előfizetőként 2500Ft, ergo érdemes egy hónapra előfizetni, majdnem ugyanott vagy.
  • picket
    "érdemes nekifogni free playerként?" - "Jelenleg van egy lvl 20as Gunslinger-em."

Mi a kérdés?
  • Eliike
    Szerintem érdemes, mert nagyjából minden unlockolható dolgot meg lehet venni GTN-en (az itteni AH-n), pl. inventory slot vagy több quick bar. LvL 50 után viszont érdemes beruházni a kiegészítőre, mert csak azzal lesznek elérhetőek bizonyos dolgok pl. a szakmákat így lehet tovább vinni majd, vagy az 50 feletti cuccokat felvenni.
  • Lupous
    Szervusztok!
    Most ismerkedek a játékkal, nemigazán szeretnék pénzt költeni rá Í(legalábbis még így állok a dologhoz) érdemes nekifogni free playerként? Milyen nagyobb hátrányom lenne így? Jelenleg van egy lvl 20as Gunslinger-em. Meg egy rakat kérdésem. :/
  • eXequtoR
    "Maintenance must be extended for European servers, and we expect them to be available at 9AM PDT (4PM UTC), and apologize for the inconvenience! This thread will be updated as soon as more information is available."

Így legyen 5ösöm a lottón.