Én ebben teljesen egyetértek veled. A saját generációm nevében tudok beszélni, kb. most nőttük fel ahhoz, hogy eredeti játékokat vegyünk. 5-6 éve, amikor tényleg nagyon aktív játékosok voltunk (16-17 évesen mondjuk), inkább elittuk, meg elcsajoztuk azt a pénzt. Én legalábbis biztosan :)
Merthát egyben kifizetni egy játékért mondjuk 5jegyű összeget az furcsának tűnt, inkább kifizettem egy estéért 2-3ezer forintot. Hozzáállás kérdése.
Ja, egyébként ez most klisé, de egy nő hamarabb fog cipőre költeni, mint mmo-ra. Vagyis fogalmazzunk úgy, hogy több nőt láttam már cipőt venni, mint mmo-t... :)
Én speciel kb. egy éve vettem életem első eredeti játékát, ami szégyen, de ez van. Azóta pl. az a játék nagyon sok órában lekötött. Ami tuti, hogy ez is le fog kötni, nem érdekel az ára, kifizetem.
Ezzel kapcsolatban van is kérdésem, ezt talán a wowosok meg tudják nekem mondani: Van-e olyan, hogy én mondjuk 1 évre kifizetem előre az accomat, és addig nem is kell foglalkoznom semmivel, csak nyomni. Avagy, van-e olyan, mint a számláknál, hogy levonják havonta a megfelelő összeget, és nekem megint csak nem kell foglalkoznom semmivel?