• Matusy
    Na akkor elmondom mi a bajom. Tetszik a játék, de amikor indult egy f.s volt mert muszáj volt kiadni mert pénzpénzpénz.... Persze lehet mondani h sok évnyi munka etc... de kéremszépen ez egy szolgáltatásnak indult és átb...szták a fejünket.
    Most átették F2P-re ami becses dolog+ nagyon fontos h van játékos. Nem tudom h a játékosok hány% előfizető de szerintem a F2P egy elég szép szelete a játékos állománynak.
    De a F2P lényege az is lenne h a casual játékosokat is bevonzza akik nem játszanak annyit és néha ezt azt vesznek a mikromanagment részből. De itt nem ez van.
    5 PvP/hét nem tetszik vegyél hetijegyet v fizess elő... 250.000 max pénz VAGY fizess elő...
    Na nekem ezzel van a bajom. Miért nem tudok venni olyat h örökre kapok teszem azt mondjuk +100.000 vagy hogy +5 meccsel többet nyomjak.
    Nem vinnyogok csupán nem tetszik h nincs opcióm holott elvileg ez egy F2P játék. De mégsem. Még ha megveszem a kieget se javul sokat, mert ugyanúgy 5 meccsem lesz és 350.000 korlát a pénzemen. De mégis miért? A játékbeli pénzt pedig megint nincs semmi ami kivonja a játékból ergo mint mindig minden értékelődik szépen lefele...
    Ez is egy olyan dolog amit meg lehetne oldani... Csak sz.rnak bele.
    Én már casual játékos vagyok nagyon tetszik a játék élvezem is, de nem akarok előfizetni olyanért amit nem használok ki....