60330
-
mcgrape #49804 köszi :)
hm hát persze nehogy véletlen ne valami rozsaszin buzinak nézzen ki a karakter mi ?! Xd.
Pedig az uj Chiss sexy bitch operítomnak anyira durva kénézetet raktam igy össze XD.
Igazából ugy ahogy most kinéz el is lennék fele örökre, pusztán az a fekete festék kéne hozzá :S.
Csak mire élvezné az ember addig ugy is megunja a játékot, LOL -
Bandras DaSilva #49803 Artifice, amennyire tudom fekete nem craftolható hanem mák faktor. -
mcgrape #49802 Meik szakma az ameikkel lehet festéket gyártani ? :)
feketét is lehet ? ez az egyetlen értelmes szin és ennek megfelelően jó drága is a GTN-en 5 milla, azért kurva sokat képzelnek egyesek LOL.
egyébként ez a broker egy rakás fost nem ér az swtor-ban ez is kész tény.
ezen nem kell fenn akadni tény és kész :).
Nah de a lényeg lehetséges ez ? :) mármitn hogy én magam kreálok fekete szint? -
Nephin #49801 Jézus-sugaras! :D -
#49800 aztan kardos, vagy puskas gyogyito vagy? -
hugopareiros #49799 http://swtor.hu/klankorkep
parancsolj :) tudsz válogatni is -
Jumbozorzje #49798 Szia,
koszonom szepen a gyors valaszt. Lehet vak vagyok, de nem lattam a linkeket.Meg is nezegetem oket es koszonom:)
A repuplic oldalon vagyok.
A red eclipse valoban szerver nev...esetleg egy guildet tudnal mondani ami aktiv? -
Bandras DaSilva #49797 Hello,
Azért szerintem le kéne tisztázni pár dolgot:) Az ember gyógyító szép szakma, de azért lehetne szűkíteni a kört:)...ha esetleg megmondanád, hogy imp vagy rep oldalon vagy már szűkítenél picit a lehetőségeken:)
A Red Eclipse sztem szervernév, bár lehet van ilyen néven guild is engedélyezve. Én azért inkább arra szavaznék, hogy az a szerver neve.
Ajánlanám a linkeket egy kicsit fentebb...elég sok dolog ott van. Érdemes lenne olvasgatni egy kicsit az oldalon is:)
-
Jumbozorzje #49796 Sziasztok,
Most kezdtem el jatszani a jatekkal, mint F2P Ember gyogyito lettem. Nagyon tetszik eddig a jatek. Erdeklodnek, hogy klanhoz tudnek-e csatlakozni?A PVE szerveren vagyok es olvastam, hogy letezik egy Red Eclipse nevu klan. Oda tudnek csatlakozni?letezik meg, ha nem, akkor tudnatok adni egy aktiv klant nevet+egy jatekos nevet akire rairhatnek a csatlakozasi szandekommal.
Sok a szurke folt a jatekban meg nekem. Letezik egy oldal ahol le vannak irva peldaul a craftolasok, skill elosztas, dungeonok ilyesmik: )
koszonom szepen elore is mindenkinek. -
Nephin #49795 Karbantartás helyett :) -
Tibbbor #49794 Szerintem ennyit maximálisan megér és tudtommal nincs más beszerzési forrása.Subscriber vagy?Mert akkor féláron kapod. -
#49793 Kieget be lehet valahonnan szerezni olcsóbban, mint a hivatalos oldalról? -
eXequtoR #49792 - lesz.. még szerencse, hogy lehet korrigálni. -
eXequtoR #49791 Akkor bizony soha se lesz fogod tovább huzni a skilled. -
Plata #49790 Na bakker,erre nem gondoltam.Majd ha megjelenik dobozosan is meg lesz,addig meg megvagyok nélküle. -
hugopareiros #49789 a kieg :-) -
Plata #49788 Ha eléri crew skill a 400-at miért nem tudom meg tanulni a folytatást trainernél?Előfizető is vagyok pénzem is van mi a fene kell még hozzá? -
baalbaalbaal #49787 Juhé! Nephin köszi! futtattam rendszergazdaként és kinyomtam a vírusírtót, végre elindult! :) -
baalbaalbaal #49786 Fórumokon írták, hogy win kompatibilitási hiba van, meg rendszergazdaként kell futtatni, most már 79%-nál áll le. :( -
Nephin #49785 Indítsd újra az egészet, de előtte kapcsold ki a vírusirtót. -
baalbaalbaal #49784 Repairt el se lehet indítani, patch közben. Néztem guglin, többen belefutottak -
Nephin #49783 Hétvégi hírsaláta -
Nephin #49782 A repairt próbáltad? -
baalbaalbaal #49781 Sziasztok! Win7 alatt nem tudok belépni a játékba, két napja simán ment, most az installing game client 62%-nál megáll. Valami tipp? -
Angelus0720 #49780 Akit érdekelnek az újabbnál újabb hírek, cikkek és egyéb nyalánkságok azoknak a figyelmébe ajánlom újfent az oldalunkat:
http://hungarianwing.nulll.eu/news.php
https://www.facebook.com/HungarianWingGuild -
Belkar #49779 Na végigszenvedtem a letöltésen de most adódott egy másik probléma.
Szóval régebben amikor F2P lett a játék kipróbáltam és csináltam egy karaktert akivel játszottam kb 10 percet és utána letöröltem a játékot.
Most pedig csináltam egy másik karaktert és a régit kitöröltem csak az a baj hogy valamiért még mindig azt érzékeli hogy 2 karakterem van közben pedig csak 1... Szerintetek mi a probléma forrása? -
Belkar #49778 Erre már én is gondoltam csak az a baj hogy mikor megnyitom a zip fájlt amit tölt a launcher azt írja ki a winrar hogy sérült és nem nyitja meg.
A z01 kiterjesztésűt megnyitja de abban meg nincs semmi :\ -
#49777 Nem másoltam még darabokban, de ha minden jó helyen van, akkor nem lehet(ne) baj. Próbáld inkább tömöríteni meghatározott méretű fájlokra (pl a Total Commander is tud így zippelni, meg csomó más ingyenes cucc is), és úgy átmásolni, akkor az új helyén biztos úgy állítja össze, amilyen az eredeti volt. Aztán ha elindítod, akkor repair (kell neki egy redistributable meg egy direcx, azt felrakja a repair) és már megy is. -
#49776 2.0 óta van benne. -
Belkar #49775 Hát igen gondolom hogy ez lesz majd vagy újra le kell tölteni :S
Csak gondoltam megkérdezem hátha van rá valami megoldás mert más MMO-nál már csináltam ilyet és mindig felismerte a launcher... -
#49774 #geci mode on
Nagyobb pendrive? :)
#geci mode off -
Belkar #49773 Sziasztok!
Egyik gépről a másikra szeretném átmásolni a játékot csakhogy a pendrivera maximum 17 GB fért rá így kiválogattam az Assets mappából a legnagyobb fájlokat és azokat raktam rá de most hogy beillesztettem a fájlokat a játék könyvtárába nem ismeri fel és újra le akarja tölteni :\
Tudtok erre valami megoldást? -
Tibbbor #49772 Nem a közelmúltra értettem én sem.Egy korábbi, de nem túl régi patch után vettem észre, hogy mutatja, hogyan reagálnának a companionok. -
Plata #49771 Szerintem is mutatta eddig is.Gunslingerrel elhúztam tatuinról végre,tök kínszenvedés volt tatuin,Alderaan meg szinte már túl könnyű.Kész is vagyok az első fejezettel.Nincs sokkal jobb felszerelésem mégis alderaan nagyon könnyű tatuin után.Meg mondjuk klasszabb hely is,lehangoló sivatag után erdők dombok patakok. -
hugopareiros #49770 Nekem a kezdetek (1 hónapja kezdtem) óta mutatja, hogy hogyan reagál. -
Tibbbor #49769 Reggel láttam, hogy végre XP alatt is be lehet lépni.Sajnos mennem kellett melózni, így a kozmetikázást nem volt időm kipróbálni.Mi a véleményetek róla?
Más: másnak is előfordult már az a hiba, hogy az egyik korábbi patch óta a Kódexben nem jelenik meg a FP-okban megölt boss-ok neve?Legalábbis a patc óta leölteké.
Más: számomra apró, de hasznos újítás, hogy a Companion Gift-ekről végre a kurzor segítségével azonnal megtudható, hogy reagál rá az éppen megidézett(!) companion?Végre nem kell a táblázatot böngészni.Igaz, így is szép sorban meg kell a társakat idézni, de nekem így akkor is praktikusabb. -
#49768 Miután a "lag" a hálózati sebesség jellemzője, semmi köze a gépedhez. -
Plata #49767 Véletlen meg találtam,rossz helyre mentem és pont a curatorba ütköztem. -
Plata #49766 Nem volt felhőtlen a játék,némelyik bolygó igen csak lagzott ma.Pedig az új gépemmel még eddig nem lagolt a játék. -
#49765 Imperial oldalról tudok nyilatkozni: a curator az appearance designer mellett van.